- Reaction score
- 6.495
Ναι το ξερω μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά ,με pa μεγάφωνα;
γιατί δεν το δείχνει?Ε ΤΙ να κάμω ο καψερός? αφού δεν το δείχνει .
Όχι Σωκράτη μου , ! Με πουσαρισμένα Ψωράλ.Ναι το ξερω μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά ,με pa μεγάφωνα;
Δεν το δείχνει φίλε . Ποτέ δεν το έδειχνε.γιατί δεν το δείχνει?
δεν το έχεις στην έξοδο του sub?
το ακούς όμως όταν κάνει καλιμπρέισον το audyssey?Δεν το δείχνει φίλε . Ποτέ δεν το έδειχνε.
Φυσικά και το έχω στην έξοδο του sub . Απλά δεν το δείχνει.
Όχι δεν έχω κάποιο εκεί. Το είχα σκεφτεί να έβαζα το τρίτο που έχω εκεί , που είναι σαν θερμοσίφωνας 200lt , αλλά είπα να μην το παραχέσω. Όταν το είχα το τρίτο το έβαζα στο παράθυρο λίγο πίσω από την θέση ακρόασης και έτρεμε το σύμπαν.Βλέπω τα έχεις όλα μπροστα τα σαμπ; Στον καναπέ κοντά υπάρχει κάποιο;
Γενικά πέραν της καλύτερης κατανομής επειδή τα εφέ πέραν του να ακούγονται θέλουμε και να τα αισθανόμαστε πλάτη καναπέ είναι το καλύτερο δυνατό μπας σέικερ και ακροασιμο απόλυτα συγχρονισμένο...
το ακούς όμως όταν κάνει καλιμπρέισον το audyssey?
Δεν έχω ΚΟΛΉΜΑΤΑ με το τχ του προ. Και δεν έχω denon remote app.
οπως ειπα και πιο πριν κανει αυτο που εχει σαν στοχο...δλδ μια καμπυλη φλατ...Για πάμε λοιπόν να σας δείξω τι κάνει το audyssey στο χώρο μου. Χωρίς app, μιάς και δεν το υποστηρίζει.
Οι 4 πρώτες αφορούν καμπύλη audyssey, για τα L,C,R,SR,SBR,SBL,SL.
Οι 4 επόμενες , αφορούν καμπύλη FLAT για τα ίδια ηχεία. Κάτι άλλο δεν μου δείχνει το μηχάνημα.
Σημειωτέον, το L ηχείο απέχει από το ρακ περίπου 50 εκ. Το R δεν έχει τοιχωματικό όριο κοντά του εκτός του πίσω τοίχου που προς το παρόν απέχει περίπου 90 εκ.
Το C βρίσκεται ανάμεσα από τα 2 subs , σχεδόν κολλητά μαζί τους και πε΄ριπου 90εκ και αυτό από το πίσω τοιχωματικό όριο.
Τα SR , SL , είναι κολλητά σε πίσω τοίχο μόνο. Κατά τα άλλα ελεύθερα στον χώρο.
Τα SBL, SBR είναι εντελώς ελεύθερα στον χώρο με απόσταση μεταξύ τους 2,5 μέτρα , και κανένα τοιχωματικό όριο κοντά τους, πάνω από 1,5 μέτρο.
Τα SUBS βρίσκονται ανάμεσα από τα L,R και ανάμεσά τους υπάρχει το κεντρικό.