AVMentor reviews.... Metric Halo LIO-8!

Reaction score
3.967
Και εσύ τέκνον μου; Δώσε λίγα ψίχουλα αγάπης...Καμία φωτό έστω!
Θα δώκω μπρέ!!
Το πράμα μου είναι στην αντιπροσωπεία, σε καλά χέρια!!
Άργησε λίγο διότι αυτοί οι πειραγμένοι πειράξαν πάλι το κατι τις τους.
Ο ένας γαργάλησε το ρολογάκι, ο άλλος έχωσε DSD καταστάσεις, αντιλαμβάνεσαι πως περνούν τον καιρό τους εκεί στας Ολλανδίας!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Έχεις βέβαια και συ την πετρηά σου, αλλά αυτή είναι μια μπερδεγουέη υπόσταση που λαμβάνει χώρα όταν κάποιοι συλλογισμοί σου ανακυκλώνονται με αυτοαναλώσιμη εξέλιξη σε αδιέξοδη στάση.
Τι του είπεεεεεεεεεεεεεε :o

Σαν να κάνεις 27 κόμπους σε interconnect του 1 μέτρου :rolleyes:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Αυτό πάλι πως να το ερμηνεύσει κανείς όσο καλόπιστος και να είναι :whistling:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.512
Θα δώκω μπρέ!!
Άργησε λίγο διότι αυτοί οι πειραγμένοι πειράξαν πάλι το κατι τις τους.
Ο ένας γαργάλησε το ρολογάκι, ο άλλος έχωσε DSD καταστάσεις, αντιλαμβάνεσαι πως περνούν τον καιρό τους εκεί στας Ολλανδίας!
Αναμένω αναμένος φωτό από το πράμα σου :geek:.

Να το χαίρεσαι, μπαι δε γει.

Θα έρθει μετά υποβαθυφώνων και κλάδων ή εκρατήθεις;

Reaction score
3.967
Αναμένω αναμένος φωτό από το πράμα σου :geek:.

Να το χαίρεσαι, μπαι δε γει.

Θα έρθει μετά υποβαθυφώνων και κλάδων ή εκρατήθεις;
Σε ευχαριστώ πολλαπλώς!!

Τα υποβαθύφωνα στη συγκεκριμένη τιμή....δε....δε με πείθουν.

Επειδή ως γνήσιος παπαγάλος πληρώνω προκαταβολικά αυτό που αγοράζω, αν πεισθώ ότι τα 6,5Κ προσφέρουν χαμηλό που μπορώ να εισπράξω στο χώρο μου σε ποιότητα πολύ καλύτερη απο 2 focal ή svs...τότε το ξαναβλέπουμε.

Reaction score
8.905
δηλαδή Γεώργιε θα του κοτσάρεις (στο πράμα σου) και δυο βαρίδια ( 2 svs)....:p :laugh:

και πάλι από εδώ καλοάκουστα... είναι ένα ηχείο που με στοίχειωσε.... :hi:

D

deleted user 10898

Guest
Nαι αγοράκι μ' τα χτύπησα.
Black colori, άνευ το ματζαφλέρι του προ.
Με ρχόταν κάπως να δώκω τη Metrictoukiaratatincard και είπα να παίξω το παιχνίδι με τα πρόστυχα τα λαμπάκια τα γνωστά.
Οπότε ΄οτι παίζει τώρα πάνω στη gamocard (2 πικάπια, σιντιπλε) θα εξακολουθήσει (συν τις όποιες προσθήκες, είπαμε 150τμ σπίτι και άδεια δωμάτια) με ψηφιακό σηματάκι να τα "ρίχνει" στα Grimm.
Σειρά σου ναου να πείς τι έκανες με τα ηχεία σου.
καλοριζικα
ΟΛΕΕΕ
πασχα ειμαι Τσαγκαραδα...
μια σταση... προβλεπετε!!

Reaction score
677
Σωκ φίλε μου με αρέσει μερικές φορές να απαντώ ολίγον περιφραστικά και όχι ακριβώς στην ψυχοσυνθετική τοποθέτηση κάποιου ποστ και -μην το εκλάβεις επι προσωπικού- όπως ελάλησεν και ο βετούλης δεν αποτελείς χαρακτηριστικό δείγμα χαηεντά.
Έχεις βέβαια και συ την πετρηά σου, αλλά αυτή είναι μια μπερδεγουέη υπόσταση που λαμβάνει χώρα όταν κάποιοι συλλογισμοί σου ανακυκλώνονται με αυτοαναλώσιμη εξέλιξη σε αδιέξοδη στάση.
Απλά -δεν ισχύει για σένα- είναι κωμικό -τουλάχιστον- όταν ακούω απο κάποιους ότι ΔΕΝ αγοράζουν μηχάνημα που οι δυνατότητές του υπερβαίνουν τις ανάγκες του.
Τέτοιες δηλώσεις λέμε!
Καταλαβαίνεις, ότι όταν ενήλικες πυροβολούν τέτοιες σοφίες φαντάζουν τόσο π@π@ρες μα τόσο, που δεν μπορείς να δεχτείς ότι ζούν στην ίδια γή.
:roflmao::roflmao:
Απελθέτω απ' εμού,εγώ θέλω μια χαρά να τις υπερβαίνουν :roflmao:.
Κι εντριβές να μου κάνει,και χαρούλες και μετατροπές-ανατροπές-διαστροφές-μετακομίσεις "Το Καλό Παιδί."
Με ποιο θα παίξω πιο πολύ ήταν η απορία μου,κι ο Νίκος μου την έλυσε μια χαρά.
Είναι ακριβώς όπως οι σκύλοι μου,ο τσοπανόσκυλος είναι σοβαρός,μουτρωμένος μονίμως,δεν βγάζει κιχ,δεν πιάνεται φίλος ο @ουστης αλλά κάνει την δουλειά του 150%,το ροτ είναι τσίρκο,θα κάνει 0982738 σχέδια,θα σηκώσει όλο το βουνό από την φωνή,αλλά εμπιστοσύνης δεν είναι,μπορεί να πει και περάστε σε κανέναν κανα βράδυ.
Οπότε ιδιοσυγκρασιακώς μου πάει το χαι-πεξ (ως αστροβιοτεχνολόγος-βιογεμολόγος-χειρουργός μιλάω.)
Υ.Γ. (Υπάρχει τέτοιος παλιόκοσμος; )
Υ.γ.2 (Όλος ο κόσμος επάνω θα είμαστε τσι γιορταί;Θα λέει ο κόσμος πως συνωμοτούμε.)

Reaction score
2.566
είναι κωμικό -τουλάχιστον- όταν ακούω απο κάποιους ότι ΔΕΝ αγοράζουν μηχάνημα που οι δυνατότητές του υπερβαίνουν τις ανάγκες του.
Τέτοιες δηλώσεις λέμε.
Eγώ δε διαφωνώ με τέτοιες δηλώσεις αφού τις περισσότερες φορές οι δυνατότητες είναι... τιμολογημένες...

Reaction score
3.967
Eγώ δε διαφωνώ με τέτοιες δηλώσεις αφού τις περισσότερες φορές οι δυνατότητες είναι... τιμολογημένες...
εσύ με αρέσεις!!
Σκέψου όμως ποιές είναι οι παράμετροι ικανοποίησης όταν και το αντίτιμο είναι οκ και οι δυνατότητες να εξελιχθείς εσύ και το σύστημά σου στο μέλλον είναι παρούσες.
Απο τη μία η μιζέρια 3 το λάδι 3 το ξύδι και απο την άλλη το ψάξιμο προς τα εμπρός.
Και μη ξεχνάμε ότι δεν τιμολογούν όλοι το ίδιο!

Reaction score
3.967
:roflmao::roflmao:
Απελθέτω απ' εμού,εγώ θέλω μια χαρά να τις υπερβαίνουν :roflmao:.
Κι εντριβές να μου κάνει,και χαρούλες και μετατροπές-ανατροπές-διαστροφές-μετακομίσεις "Το Καλό Παιδί."
Με ποιο θα παίξω πιο πολύ ήταν η απορία μου,κι ο Νίκος μου την έλυσε μια χαρά.
Είναι ακριβώς όπως οι σκύλοι μου,ο τσοπανόσκυλος είναι σοβαρός,μουτρωμένος μονίμως,δεν βγάζει κιχ,δεν πιάνεται φίλος ο @ουστης αλλά κάνει την δουλειά του 150%,το ροτ είναι τσίρκο,θα κάνει 0982738 σχέδια,θα σηκώσει όλο το βουνό από την φωνή,αλλά εμπιστοσύνης δεν είναι,μπορεί να πει και περάστε σε κανέναν κανα βράδυ.
Οπότε ιδιοσυγκρασιακώς μου πάει το χαι-πεξ (ως αστροβιοτεχνολόγος-βιογεμολόγος-χειρουργός μιλάω.)
Υ.Γ. (Υπάρχει τέτοιος παλιόκοσμος; )
Υ.γ.2 (Όλος ο κόσμος επάνω θα είμαστε τσι γιορταί;Θα λέει ο κόσμος πως συνωμοτούμε.)

Έγραψες!!!:drinks:

Reaction score
2.566
Σκέψου όμως ποιές είναι οι παράμετροι ικανοποίησης όταν και το αντίτιμο είναι οκ και οι δυνατότητες να εξελιχθείς εσύ και το σύστημά σου στο μέλλον είναι παρούσες.
Ναι, υπό αυτές τις προυποθέσεις οκ...

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.512
Σε επίπεδο δυνατοτήτων για επαγγελματίες, η νεα πλατφόρμα, με τις δυνατότητες διασύνδεσης καρτών, τον τεράστιο αριθμό καναλιών, τα νεα plugins, την αυξημένη μνήμη και υπολογιστική ισχύ dsp, φαίνεται να ειναι εξωπραγματικη. Τουλάχιστον τέτοιες ειναι οι αντιδράσεις των μελών του gearslutz. Σε τεχνολογικό επίπεδο, η νεα αρχιτεκτονική, με τη δικτύωση gigabit Ethernet και την πρωτοποριακή αξιοποίηση των δυνατοτήτων του usb2 για audio, μόνο με αρχιτεκτονικες που αναπτύσσουν τεχνολογικοι κολοσσοί μπορεί να συγκριθεί. Ειναι απίστευτο τι μπορεί να κάνει μια μικρή εταιρία, το ταλέντο ενός ανθρώπου και της ομάδας του. Όπως το ίδιο απίστευτο μου φαίνεται το ταλέντο του Bruno, του Μπακλαβα, και άλλων ιδιαίτερων ανθρώπων που ξεχωρίζουν σαν τη μύγα μέσα στο γάλα σε ενα χώρο που μοιάζει με νηπιαγωγείο ή καλυτερα με τσίρκο.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.512
Και ας μην αρχίσουμε να γκρινιάζουμε για το τι προσφέρουν όλα αυτά στον απλό χομπιστα (μπορεί και τίποτα) γιατι πραγματικά χάνουμε το νόημα.

Reaction score
3.967
Και ας μην αρχίσουμε να γκρινιάζουμε για το τι προσφέρουν όλα αυτά στον απλό χομπιστα (μπορεί και τίποτα) γιατι πραγματικά χάνουμε το νόημα.
Έτσι φιλαράκο, να ανοίγει λίγο και η κουρτίνα στο παρα κάτω, εφόσον μιλάμε για χόμπι.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.512
Αν καποιος ενδιαφέρεται ακομη για το συγκεκριμένο μηχανημα και επειδη στο παρελθόν ειχαν γινει κάποιες δοκιμες με τα διαφορετικα gain που δινει η καρτα μεσω jumpers, υπαρχει και η δυνατοτητα να αυξησεις το gain αλλαζοντας την εξοδο στον mixer απο monitor σε line. Αυτο αφαιρει ενα 30db pad αυξάνοντας σημαντικα το gain και μαλλον χαλαει το συνολικο gain structure αλλα σε πολλους μπορεί να αρέσει.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.512
IMHO: Αν κάποιος επιθυμεί υψηλό gain από τη metric είναι καλύτερα να μην βάλει jumper (αφήνοντας την κάρτα στη χαμηλή της έξοδο) και να αλλάξει τη ρύθμιση στο output του mixer από 'monitor' σε 'line -10.' Νομίζω ο ήχος είναι καλύτερος, λιγότερο 'processed' από ότι στο high ouput (δηλ. με τα jumper).

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.871
Σωστά!

Νομίζω σε λίγο κυκλοφορεί η αναβάθμιση.

Έχουμε καμιά ιδέα για το κόστος;

Πάλι λεφτά θα δώσω...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads