Abessalom
Βαρώνος
- Reaction score
- 35.368
Τον ίδιο πήρα (χ2) αλλά δεν τον έχω ανοίξει ακόμη, περιμένω να τελειώσουν οι προηγούμενοι. Αξίζει δλδ;
Αν σου αρέσει το προφίλ του, ναι, αξίζει. Είναι και τίμιος ως προς τις περιγραφές.Τον ίδιο πήρα (χ2) αλλά δεν τον έχω ανοίξει ακόμη, περιμένω να τελειώσουν οι προηγούμενοι. Αξίζει δλδ;
Αρέσουν περισσότερο σε όσους βάζουν γάλα στο ρόφημα. Λογικό.Το προφίλ των νοτιοαμερικάνικων γενικώς μου αρέσει, αυτή η σοκολατίλα.
Αν δεν υπήρχε το γάλα και η ζάχαρη ο καφές δεν θα ήταν τόσο δημοφιλής.Γάλα.
Τι εφεύρεση θεέ μου..
Προσωπικά θα το συσχέτιζα με το προφιλ των ενοικιαστών που θα έχω ή θα ήθελα να έχωΜονοκατοικία στη Χαλκιδική, 90% ξένοι.
Δυο οικογένειες οι διαμένοντες.
Bambino και καφέ συσκευασμένο προτιμότερο από Barista Plus και κάψουλες ε;
Γιατί και Grinder για το Bambino θα είναι too much μάλλον.
Προσωπικά θα έβαζα ένα "καλό" μοντέλο Nespresso. Πιο πολύ για το εφέ αφού από λειτουργικότητα είναι όλες ίδιες.Μονοκατοικία στη Χαλκιδική, 90% ξένοι.
Δυο οικογένειες οι διαμένοντες.
Bambino και καφέ συσκευασμένο προτιμότερο από Barista Plus και κάψουλες ε;
Γιατί και Grinder για το Bambino θα είναι too much μάλλον.
Δεν είναι πρόβλημα ένας καθαρισμός, τον κάνω.μια μηχανή επιπέδου gaggia brera είναι υπερ αρκετή και τιμιότατη λύση για αυτά τα προβλήματα, προσφέρει καλό ρόφημα (μακράν καλύτερο από κάψουλες) με πάτημα ενός κουμπιού κυριολεκτικά.
ακόμα και αυτή όμως θέλει έναν καθαρισμό, μια τυπική συντήρηση κλπ μια φορά στο τόσο, κάτι που οι καψουλομηχανές δεν έχουν, άρα δεν ξέρω κατά πόσο είναι δόκιμο να χρησιμοποιηθεί σε ενοικιαζόμενο κατάλυμα.
Φρεσκοκομμένο καφέ από μαγαζί, θα τον χρησιμοποιούσες αν υπήρχε σε βαζάκι στο κατάλυμα;Προσωπικά θα έβαζα ένα "καλό" μοντέλο Nespresso. Πιο πολύ για το εφέ αφού από λειτουργικότητα είναι όλες ίδιες.
Και θα έδινα έμφαση στην ποικιλία των capsules. H Creatista Plus είναι πολύ καλή επιλογή.
Υ.Γ. Ο αλεσμένος καφές χάνει πολύ γρήγορα όλα τα θετικά του οπότε ακόμα και ο ψαγμένος επισκέπτης θα τον αποφύγει.
Συμφωνώ.μια μηχανή επιπέδου gaggia brera είναι υπερ αρκετή και τιμιότατη λύση
Προσωπικά θα έβαζα ένα "καλό" μοντέλο Nespresso. Πιο πολύ για το εφέ αφού από λειτουργικότητα είναι όλες ίδιες.
Και θα έδινα έμφαση στην ποικιλία των capsules. H Creatista Plus είναι πολύ καλή επιλογή.
Υ.Γ. Ο αλεσμένος καφές χάνει πολύ γρήγορα όλα τα θετικά του οπότε ακόμα και ο ψαγμένος επισκέπτης θα τον αποφύγει.
Προλαβαίνω να προβλέψω σύνδεση νερού και αποχέτευσης. Δεν έχει μπει ακόμα η κουζίνα.Η σύνδεση με το νερό του δικτύου, είναι η καλύτερη επιλογή ώστε να μην αδειάζει ο κάδος. Ομοίως, η σύνδεση με την αποχέτευση για τα νερά που τρέχουν.