Barista Corner

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.780
@pankrok

Γαμ@ τη woke ατζέντα μέσα!!! :biggrin:

Είχε αρχίσει να λασκάρει και ο δικός μου συμπλέκτης αλλά το έκανε μόνο στους πολύ ξανθούς καφέδες που σπάνια πίνω. Σιγά-σιγά άρχισε να το κάνει με τις νορμάλ ποικιλίες και έφτασε να μην μπορεί να αλέσει καθόλου. Άλεθα με τον παλιό τον μύλο για να πιω το καφεδάκι μου.

Πριν εκτοξευτεί από το μπαλκόνι, αποφάσισα να της δώσω μία ευκαιρία και να την ανοίξω μήπως και φτιάξω τον συμπλέκτη. Είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια έχω μεταμορφωθεί από "τεχνικός" σε σούπερ καλομαθημένο και τα θέλω όλα έτοιμα, αλλά σποραδικά κάνω δουλίτσες για να μένω ακμαίος. :biggrin:

Έφυγα από τις Gaggia που κάθε φορά που τις άνοιγα έβριζα λόγω μαλακισμ3νης τοποθέτησης των εσωτερικών αλλά εδώ έχουμε περάσει σε εξωπραγματικό επίπεδο. Άρχισα να ξεβιδώνω και να βάζω τις διαφορετικές βίδες σε ξεχωριστά τασάκια για να μην τις μπερδέψω μετά. Όταν όμως πέρασα τις 15-20, νευρίασα και τις ανακάτεψα... Δεν υπάρχει καμία λογική για το ποια βίδα στηρίζει τι. Ξεβιδώνεις χωρίς αύριο και ταυτόχρονα προσπαθείς να ξεκουμπώσεις κάποια πλαστικά με εγκοπές.

View attachment 355761

Έφτασα σε αυτό το σημείο και ήδη έχω πάρει Xanax:

View attachment 355762

Παναγιώτη, πες μου τι πρέπει ακόμα να ξεβιδώσω για να βγάλω τον μύλο. Έχω περάσει προ πολλού τα όριά μου και θα πάρω σφυρί!
Like για το IXO.

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.094
Members
38.287
Νεότερο μέλος