- Reaction score
- 10.223
Μου τελείωσε ο Kilimanjaro.. f*ck!!!!!! 'Εχω Τaresso Tigrato 2kg αλλά θα ήθελα να συνεχίσω της Κένυας...
Γρηγορα ηρθε και σε μενα, 5 μερες εκανε και με πρωτοχρονια ενδιαμεσα.Το manual δεν συστήνει να τον λύσεις, εγώ τον έλυσα και τον έσφιξα όπως λένε οι οδηγίες.
Ισως έχανε επειδή δεν ηταν σφιγμένος σωστά απο το εργοστάσιο, δεν ξέρω, ας μας πει ο φίλος που το αντιμετώπισε αν κατάλαβε.
Με φρέσκο κόκκο, πάνω απο 10 μέρες καβουρδισμένο και καλαθάκι με πολλές οπές απο 7,2 - 7,0.Γρηγορα ηρθε και σε μενα, 5 μερες εκανε και με πρωτοχρονια ενδιαμεσα.
Ωραιος δειχνει εμφανισιακα, μικρουλης ειναι δεν πιανει πολυ χωρο, εχει ενα καποιο βαρος στα 2 κιλα απο οτι λεει, αυριο με το καλο θα τον δοκιμασω.
Ελυσα και το καπακι με τα μαχαιρια και το ξαναεσφιξα, περισσοτερο για να δω τι και πως...
Εσυ σε ποια βαθμιδα κοβεις ? Για εσπρεσσο λεει απο 4 εως 15, απο που να αρχισω ?
Ψέκασε 2-3 φορές με νεράκι τους κόκκους πριν αλέσεις, με 2-3 σφαλιάρες στην φυσούνα δεν θα κρατάει τί πο ταΝαι, καπου εκει ειναι μαλλον το sweet spot, τον πρωτο τον εκοψα στο 4 και δυσκολευτηκε η μηχανη να εκχυλισει, τον δευτερο στο 6 και πηγε καλυτερα, αρα καπου στο 7-8 νομιζω θα κατσει η μπιλια.
Ωρσιος ειναι παντως, ξεκουραστος μετα τον χειροκινητο αθορυβος, συμμαζεμενος αλλα θελει πολυ τρομπαρισμα με τη φυσουνα, κραταει πραμα μεσα....