- Μηνύματα
- 2.514
- Reaction score
- 1.805
η συγκεκριμένη weber είναι πολύ εύκολη. Ο κάδος είναι flat χωρίς ανωμαλίες, ψεκάζεις με λιποδιαλυτικό περιμένεις και βάζεις λάστιχο με κουβά απο κάτω.Ο κύριος λόγος που ανέχομαι την "δυσκολία" του να ανάβω κάρβουνα και να περιμένω ..............................................ο καθαρισμός της ψησταριάς υγραερίου .
Η broil king που έχω είναι πιο μανούρα, έχει πολλά σπασίματα ο κάδος και είναι λίγο πρήξιμο.
Εγώ ψήνω 2-3 φορές τη βδομάδα και αυτό που κάνω είναι να καθαρίζω φλογοκρύπτες (βγάλσιμο και βούρτσισμα) μια στις 15. Τον κάδο ανα 2μηνο-3μηνο ανάλογα με το πόσα γουρούνια έχω ψήσει (γιατί με τα μοσχάρια δε θέλει σχεδόν ποτέ καθάρισμα).
Η ευκολία του "ανάβω τώρα και σε 15 λεπτά ψήνω"είναι life changing (τουλάχιστον για μένα με την υγραερίου)