bi amplification

Reaction score
152
Αυτό και μόνο αναιρεί την επικαλούμενη χαλαρότητα,εισάγοντας ένα στοιχείο ψυχαναγκασμού...;)

Ποιά είναι επομένως τα ακριβή στοιχεία που θα απέκλειαν τη χρήση ενός χώρου επισκόπησης-μάστερινγκ από την προοπτική απολαυστικής και χαλαρής ακρόασης;
Διοτι Δεν ειναι φτιαγμενο με αυτες τις προδιαγραφες,δηλαδη Η Ferrari 599 GTO και η Rolls royce phantom ειναι δυο πανακριβα φανταστικα αμαξια αλλα σε καμια περιπτωση το ενα δεν μπορει να κανει την δουλεια του αλλου.

Γιατι ειναι φτιαγμενα για αλλο λογο,Hi End και τα δυο αλλα τελειως διαφορετικα πραγματα..

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.812
Διοτι Δεν ειναι φτιαγμενο με αυτες τις προδιαγραφες,δηλαδη Η Ferrari 599 GTO και η Rolls royce phantom ειναι δυο πανακριβα φανταστικα αμαξια αλλα σε καμια περιπτωση το ενα δεν μπορει να κανει την δουλεια του αλλου.
Γιατι ειναι φτιαγμενα για αλλο λογο,Hi End και τα δυο αλλα τελειως διαφορετικα πραγματα..
Εφόσον δεν γράφω σε forum ή τομείς αφιερωμένους σε οχήματα,αεροναυπηγική,ωρολογοποιία,οπτικά,υψηλή ραπτική,κομμωτική,αστρολογία,πούρα και τα τοιαύτα,σε καλώ-χάριν θεματικής ακριβολογίας- να υποθέσεις ότι είμαι ανεκπαίδευτος σε θέματα lifestyle ή Hi-end και να απαντήσεις υπό όρους υψηλής πιστότητας.

Ποιές κατά συνέπεια προδιαγραφές στην ακουστική απόδοση ενός δωματίου θα απέκλειαν την απόλαυση για το μέσο θιασώτη της (υπερ:wink:)υψηλής πιστότητας;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.122
Εφόσον δεν γράφω σε forum ή τομείς αφιερωμένους σε οχήματα,αεροναυπηγική,ωρολογοποιία,οπτικά,υψηλή ραπτική,κομμωτική,αστρολογία,πούρα και τα τοιαύτα,σε καλώ-χάριν θεματικής ακριβολογίας- να υποθέσεις ότι είμαι ανεκπαίδευτος σε θέματα lifestyle ή Hi-end και να απαντήσεις υπό όρους υψηλής πιστότητας.
τα σέβη μου στην πένα σου!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.446
Members
38.317
Νεότερο μέλος
gap