- Reaction score
- 677
Αυτή παραείναι εκτεταμένη..ειδικά προς τα μπρος...η μόνη μελέτη που μού'ρχεται στο μυαλό .........
![]()
Δόλιο φόρεμα...
(Μαλάμω με την φούρια σου,κλπ..)
Αυτή παραείναι εκτεταμένη..ειδικά προς τα μπρος...η μόνη μελέτη που μού'ρχεται στο μυαλό .........
![]()
Δεν μοιάζει πολύ με την Robin Wright?η μόνη μελέτη που μού'ρχεται στο μυαλό .........
]![]()
Ναι,με την διαφορά πως η κάτω μοιάζει γυναίκα κι η επάνω τραβεστί.Κρίμα το ζιβυ.Δεν μοιάζει πολύ με την Robin Wright?
![]()
Μακριά από μας!Ωχ σε πουρολαγνους πεσαμε....
Είμαι ακόμα στου Bhutia,το γλεντάω,μετά εσύ.Δεν εχεις διαβασει οσα εχω γραψει ε;
Καλά το πάω;Απάντηση: Διόρθωση Ακουστικής Χώρων – DIY
Έτερο ενδιαφέρον στοιχείο:τα ηχεία μέσω των οποίων επιτελέσθηκαν οι περιγραφείσες διεργασίες δεν θα χαρακτηρίζονταν ακριβώς studio monitors.Αυτό το δεδομένο δεν συγκαταλέγεται στα ΄΄μείον΄΄.
Άλλη παρατήρηση:γιά την άρτια πραγματοποίηση διακουστικών ηχογραφήσεων απαιτείται πλήρης κεφαλή ανδρεικέλου,ούτως ώστε να προσομοιώνονται πιστότερα οι προκύπτουσες διωτικές διαφορές και συναρτήσεις μεταφοράς από την ύπαρξη της κεφαλής του ακροατή.
Όχι μονάχα θεμελιώδη,αλλά και...αρμονικά.Μα, δε θα "βγάζουνε" το ίδιο στις μετρήσεις...
Όπως έγραψε και ο ημίθεος πιο πάνω, αγνοείς θεμελιώδη πράγματα.
Ο ίδιος ο ήχος είναι,διότι η διάδοση και αντίληψή του υπόκεινται σε συγκεκριμένες επιστημονικές Αρχές.Αυτό που υπάγεται σε διαφορετικά επιστημονικά και μη πεδία είναι οι παράπλευρες δράσεις που αφορούν στους ακροατές....Συνοψιζοντας: O ηχος Δεν ειναι Επιστημη.
Αρκετές διαθέσεις που υποβάλλονται στον ακροατή από καλλιτεχνικές δομές,οφείλονται στην εφαρμογή μαθηματικών αναλογιών....η μουσική δεν είναι επιστήμη, είναι τέχνη. Αν και, θα ήθελα να σε θυμίσω ότι και η μουσική υπακούει σε "κανόνες" (π.χ. σύνθεση)...
Στην αγορά υπάρχουν καταξιωμένες ενεργές λύσεις.Αποτελούν την ευθεία και απροβλημάτιστη οδό γιά σχέδια πολυενίσχυσης.Οποιαδήποτε άλλη οδός-όσο ελκυστική και να φαντάζει- είναι τεθλασμένη με ό,τι αυτό συνεπάγεται....Γνωμες-αποψεις Ευπροσδεκτες..
Σωστόν...Χρειάζονται επιπλέον οι ακροατές που θα τους κατανοήσουν και θα τους εμπεδώσουν.φισικα για να γινει αυτο χρειαζεται εκτετεμενη μελετη αλλα οι αριθμοι μονο δεν αρκουν..
Αυτό και μόνο αναιρεί την επικαλούμενη χαλαρότητα,εισάγοντας ένα στοιχείο ψυχαναγκασμού...Μου φαινεται εχει χαθει η ουσια..
Δινουμε απιστευτη εμφαση στο μεσο και οχι στην πηγη.. Η πηγη ειναι η μουσικη και τα συναισθηματα που σου δημιουργει και οχι τα μηχανηματα και οι "αριθμοι" που βγαζουν..
Το νοημα σε ενα σπιτι ειναι να ακους μουσικη στην καρεκλα σου και να γουσταρεις τιποτα αλλο.
Και τα studio που τοσο εκθειαζουμε ειναι χωροι δουλειας οχι χωροι απολαυσης-χαλαρωσης φτιαγμενα για να βγαζουν οσο το δυνατον περισοτερη λεπτομερια ωστε να μπορει ο sound engineer να πειραζει τον ηχο και να ακουει 5-6 ωρες χωρις να κουραζεται..
Οι μετρησεις ειναι σημαντικες αλλα ειναι μονο η μια πλευρα του νομισματος..
Γιατι το κατα ποσο ενα ηχοσυστημα μπορει να σε χαλαρωσει και να σε κανει να νιωσεις κατι δεν ειναι μετρησιμο.
Ο λόγος που έγραψα αυτό που απομόνωσεςΑρκετές διαθέσεις που υποβάλλονται στον ακροατή από καλλιτεχνικές δομές,οφείλονται στην εφαρμογή μαθηματικών αναλογιών.Ναι, η μουσική δεν είναι επιστήμη, είναι τέχνη. Αν και, θα ήθελα να σε θυμίσω ότι και η μουσική υπακούει σε "κανόνες" (π.χ. σύνθεση).
To πας καλά (τοΚαλά το πάω;
Φαντάσου να βάλω και το δικό μου κεφάλι,που είναι ξερό...To πας καλά (τογράμμαγραπτό), συνέχισε γερά.
Μετρώ π.χ. το αριστερό ηχείο. Τοποθετώ μικρόφωνο στη μέση (sweet spot). Μετρώ με το σώμα μου να βρίσκεται σε απόσταση. Καταγράφω.
Πάω και τοποθετώ το κρανίο μου δεξιά του μικροφώνου έτσι ώστε το αριστερό αυτί μου να είναι πολύ κοντά στο μικρόφωνο και να συνυπολογίζονται οι αντανακλάσεις . Ξαναμετρώ. Ξανακαταγράφω.
Ε, απέχουν παρασάγγας οι μετρήσεις (ωχ αμάν τι έχω πάθει, σαν τον Bhutia γράφω...).
Mην ανησυχείς, ΔΕΝ!!!To πας καλά (τογράμμαγραπτό), συνέχισε γερά.
..........................................................................................
Ε, απέχουν παρασάγγας οι μετρήσεις (ωχ αμάν τι έχω πάθει, σαν τον Bhutia γράφω...).
Πόσο ξερό, τόχεις μετρήσει?Φαντάσου να βάλω και το δικό μου κεφάλι,που είναι ξερό...![]()
Επανειλημμένως!Πόσο ξερό, τόχεις μετρήσει?![]()