- Reaction score
- 379
Μήπως βάζουν Ψωράλ gas?
Οποιος θέλει εδώ είμαστε για επιβεβαίωση στην ευθεία της θήβας.
Μήπως ήσουν κοντά σε νεκροταφείο;Τελευταία όταν είμαι πίσω από πετρελαιοκίνητο πάντα βρωμάει παραφίνη.
Μήπως ήσουν κοντά σε νεκροταφείο;
Και εδώ κάνεις λάθος συλλογισμό. Η κατανάλωση (L/100km) σε LPG είναι περίπου 35% αυξημένη σε σχέση με την βενζίνη.Νίκο σκέψου λοιπόν κάθε μέρα 85 χλμ, με βενζίνη ήτοι στην καλύτερη 1,414e/lt ,έναντι αερίου ήτοι 0,70e/lt.από 0,657 έως 0,749e/lt
Καλά θα κάνεις να το βάλεις καλά στο μυαλό σου αυτό .!Ρε σεις , ακόμα να καταλάβετε πως ότι έχει ο Μάρκου είναι second to none, όπως έλεγε κι ο φίλος του ο Argi.
Και εδώ κάνεις λάθος συλλογισμό. Η κατανάλωση (L/100km) σε LPG είναι περίπου 35% αυξημένη σε σχέση με την βενζίνη.
Αν λοιπόν καις 10 L /100 km με βενζίνη, με LPG καις 13,5 L /100 km.
Άρα για 100 km χρειάζεσαι 14 Eur βενζίνη, ή 9,5 Eur LPG.
https://www.whichcar.com.au/car-advice/petrol-vs-diesel-vs-lpg-which-fuel-is-best
Παπαριές Μαρίτσα μου.Καλά θα κάνεις να το βάλεις καλά στο μυαλό σου αυτό .!
Παπαριές Μαρίτσα μου.
Στο μυαλό μου είσαι ένας κολλημένος ημιμαθής.
΄Αμε τώρα στην Ανατολική Ελλάδα να βρεις το χωριό του Κοντολέτα.
Στα λέω επειδή είμαστε ''λίγο φίλοι'', αλλιώς θα αδιαφορούσα.
Με έκανες και διάβασα 12 ολόκληρες σελίδες!Δυστυχώς για σένα, υπάρχει αυτό το νήμα,
http://www.avsite.gr/forum/threads/john-markous-civic-s-140hp-260kph.148059/
...οπότε ως "σεσημασμένος" ....μπαίνεις στο παρατηρητήριο.
Η πρόσκληση ισχύει?
?Δε βαριέσαι ! κολλημένοι ημιμαθείς υπάρχουν παντού. Τι να κάνουμε με τους άσχιετους που δουλεύουν σε πόστα κιόλας?
Πές ότι θέλεις ελεύθερα. Ούτως ή άλλως σε αυτό το thread ο καθένας λέει ότι θέλει.Με έκανες και διάβασα 12 ολόκληρες σελίδες!
Λέω να μη πώ τίποτα χρονιάρες μέρες...
Δεν σε πχιάνω.Γκεκε?
Σιγά μην είναι νότια.Και για του λόγου το αληθές σου είχα πεί ότι η ζαχάρω δεν είναι δυτική , αλλά νότια Ελλάδα.
Άσε καλύτεραΠές ότι θέλεις ελεύθερα. Ούτως ή άλλως σε αυτό το thread ο καθένας λέει ότι θέλει.
Δεν σε πχιάνω.
Σιγά μην είναι νότια.
Δηλαδή το Τσιρίγο τι είναι?
Όπως θέλεις.Άσε καλύτερα