Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.744
Είναι απ το χωριό , δεν το ξέρεις.Που είναι το Τσιρίγο ρε μάστορα?
Είναι απ το χωριό , δεν το ξέρεις.Που είναι το Τσιρίγο ρε μάστορα?
Πως φτάσαμε στην Ζαχάρω?Νικόλα αν είμαστε λίγο φίλοι το ξέρεις πολύ καλά. Τώρα ποια θεωρώ εγώ ανατολική και ποια δυτική Ελλάδα ως αεροπόρος είναι δική μου δουλειά. Και για του λόγου το αληθές σου είχα πεί ότι η ζαχάρω δεν είναι δυτική , αλλά νότια Ελλάδα. Γκεκε?
Μα , στη γεωγραφία είμαι πολύ καλός.Το θέμα ξεκίνησε για το diesel, εσείς το πήγατε αέριο εναντίον βενζίνης, και τώρα το γυρίσατε στη γεωγραφία. Ούτε stand up comedy ρε...
Καλα ακους!Τι ακούω μεσημεριάτικα.
Τσ! Με βενζινα για Λ-Α-Α ηθελα με 9λ/100 στα 800χλμ = 72λ (μαλλον 80λ λογω κινησης εντος Αθηνας) Χ1,40=110+€Και εδώ κάνεις λάθος συλλογισμό. Η κατανάλωση (L/100km) σε LPG είναι περίπου 35% αυξημένη σε σχέση με την βενζίνη.
Αν λοιπόν καις 10 L /100 km με βενζίνη, με LPG καις 13,5 L /100 km.
Άρα για 100 km χρειάζεσαι 14 Eur βενζίνη, ή 9,5 Eur LPG.
https://www.whichcar.com.au/car-advice/petrol-vs-diesel-vs-lpg-which-fuel-is-best
Και να δουλεύει, δεν θα τον αφήσουν οι 7 αδελφές να βγει στην παραγωγήΜε τον κινητηρα του Ζωγραφου που θα καιει νερο, ολες αυτες οι συζητησεις θα ειναι περιττες .
Αν είναι ... ενεργό, μάλλον ΝΑΙ ;)Και το up με φυσικό αέριο που καίει λίγο λιγότερο από 3€ στα 100 χιλ θα κάνει την διαδρομή των 800 χιλιομέτρων με <24€..
Έτσι! Όπως δεν άφησαν και τα ηλεκτρικά...Και να δουλεύει, δεν θα τον αφήσουν οι 7 αδελφές να βγει στην παραγωγή
Ο Μάρκου καίει λάδια.Οι πιο οικονομικοί κινητήρες, φυσικού αερίου.
Μετά ντίζελ. Μετά βενζίνη. Μετά ο Μάρκου.