Shepherd
Μόνιμος
- Reaction score
- 10.779
Ε εντάξει , έχουμε νήμα για τα ενεργά. Τουλάχιστον να μην λερώνουμε προσωπικό νήμα.
και για dirac έχουμε...Ε εντάξει , έχουμε νήμα για τα ενεργά. Τουλάχιστον να μην λερώνουμε προσωπικό νήμα.
Το οτι εσύ δεν γνωρίζεις κάποιο παράδειγμα, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει. Επίσης μπορεί να μην γνωρίζεις κάποιον καλό πχ νευροχειρουργό, ή καρδιοχειρουργό.Επειδή δεν γνωρίζω κάποιο επιτυχημένο παράδειγμα χρήσης Dirac σε υψηλής ποιότητας ηχοσυστημα.
Ειναι πλέον, μετα την αναδιάταξη τα τέσσερα πρωτα ποστ του παρόντος θρεντ, (τα ανωτέρω λινκ δεν λειτουργούν.)Τα έχω ήδη εξηγήσει αυτά που ρωτάει ο Χάρης και ο Βασίλης, και αν είναι δυνατόν τα σχετικά μηνύματα να μεταφερθούν και αυτά εδώ
Αν συμπεριφέρεται όπως το audyssey xt 32 που έχω , είναι για κλωτσές. Και έχω την αμυδρά υποψία ότι όλα αυτά συμπεριφέρονται λίγο πολύ το ίδιο.Δεν ειναι τέλειο το Dirac. Ειναι ομως το καλύτερο.
το Audyssey δεν ξέρω πως το λειτούργησες...αλλά με το μαμά μικρόφωνο είναι για μπατσούλες...Αν συμπεριφέρεται όπως το audyssey xt 32 που έχω , είναι για κλωτσές. Και έχω την αμυδρά υποψία ότι όλα αυτά συμπεριφέρονται λίγο πολύ το ίδιο.
Καταλαβαίνεις ότι σε ένα Hiend σύστημα αυτό είναι deal breaker.Στα αρνητικά είναι ότι σαν να φιμώνει λίγο τον ήχο.
το Audyssey δεν ξέρω πως το λειτούργησες...αλλά με το μαμά μικρόφωνο είναι για μπατσούλες...
με τα καλιμπρέιτορ προ συμπράγκαλα είναι αρκετές σκάλες πιο πάνω
σε αυτό το σημείο τα τσουβαλιάζεις...Οι περισσοτεροι που γραφουμε εδώ (θεωρητικα) ακουμε μουσικη.Το στερεοφωνικο συγκροτημα που εχουμε στο μυαλο μας είναι ,χοντρικα ,πηγή ενισχυση ηχεια.Αν είναι καλο παιζει αν δεν είναι δεν παιζει.Τα υπολοιπα είναι να χαμε να λεγαμε.Ενεργα,dirac,mini dsp κλπ.Σε καποιες περιπτώσεις υπαρχουν εμπορικα παιχνίδια σε καποιες άλλες ανοησια ευκολοπιστια,και σε καποιες λιγες ισως μικρο αποτέλεσμα.Με ενασχοληση μεγαλη (μικροφωνα,λαπτοπ,κουβαληματα,αλλαγες) που τις πιο πολλες φορες δεν καταληγουν καπου.Ενταξει να παρω κι εγω την Δεσποινα να της φτιαξω τον κ@@ο, τα βυζια ,την μυτη,και να την κανω Σαρλιζ Θερον.Και με τσαντιζει πιο πολύ που μιλανε σαν επαιοντες καποιοι που πριν δυο τρια χρονια ρωταγαν που να βαλουν τα ιντερκονεκτ......
Ενταξει πια μ αυτές τις μετρήσεις.....
Διάβασε τα 4 πρωτα ποστ του θρεντ.δλδ ενας κακος χωρος δεν ειναι προβλημα; και ειναι το συστημα καθε αυτου;
Το dirac υπαρχει για χωρους οι οποιοι ειναι προσεγμενοι και του δινουν αυτο το τακ για να παρουν το audiophile;
ή για οτι χωρο να ναι;
Διοτι στην 2η περιπτωση το θεωρω λογικο να μην αρεσει σε πολλους μιας και θα κοβει απο το συστημα και οχι απο τον χωρο.
Βρε συ ενταξει ,αλλα αυτό δεν κολλαει με τις μετρήσεις.Εκει είναι (και καλα) αντικειμενικο.Πριν 5 χρονια που δεν γινοταν αυτή η κουβεντα για dirac και δεν ξερω γω τι άλλο ,τι γινοταν? Δεν ακούγανε?Γιατι?Εχουν αλλαξει στερεα? Τα τελευταια χρονια πολλοι δεν εχουν ν αλλαξουν σωβρακο. Αλλαξαν μηχανήματα? Το μονο νέο που υπαρχει είναι τα αρχεια.Δεν αλλαζει κατι στην αλυσιδα.Πηγη πλεον είναι και ο υπολογιστης.Με τα dac ποσα φιδια εχουν παιξει?