DIY ενεργό σύστημα

Reaction score
66
Να πω και εγω τις εντυπωσεις μου για το υπεροχο συστημα του Χαρη.
Λοιπον αυτο που ακουσα ειναι κατι πρωτογνωρο,τουλαχιστον στο πως στηνει την σκηνη και πως περιγραφει τα οργανα. Εχει μαι τεραστια εικονα στο υψος ,βαθος,πλατος και σου δειχνει ακριβως μα ακριβως την θεση καθε οργανου και σε αφηνει με το στομα ανοιχτο...Να πω επισης οτι δεν ακουγεται σαν μικρο ηχειο αλλα σαν μεγαλο...Επισης στα ψιλα εμενα προσωπικα δεν μου ελειψε τιποτα ουτε διαπιστωσα κατι οτι λειπει και αερα ειχε και εκταση ειχε.Οι φωνες ηταν πραγματικες-φυσικες με ογκο και σωμα χωρις να του λειπει αναλυση διαγεια απο εκει και περα ειναι και θεμα γουστου αν καποιος τις προτιμαει αλλιως.
Στο χαμηλο τωρα για τα τετραγωνικα ηταν μια χαρα παλι δεν σου λειπει κατι και το λεω εγω που εχω τεσσαρα 8ιντζα...ειχε ογκο εκταση χωρις μπουμαρισματα.
Δεν εχω να πω κατι αλλο απλα σας λεω να το ακουσετε..
Νομιζω οτι καθε συστημα πρεπει να το κανουμε να παιζει ετσι.Αν και δεν νομιζω οτι δεν θα τα καταφερουμε χωρις room tuning οταν εχουμε συμβατικα ηχεια..
Αν αναλογιστει κανεις το κοστος κατασκευης και την ποιοτητα των μοναδων που δεν ειναι hi end αλλα αυτο που εισπραττεις ακουστικα ειναι hi end.... σε βαζει σε σκεψεις...
Βεβαια να πω οτι δεν ακουσα μονο δυο ηχεια αλλα ολο το συστημα του Χαρη και εχω να πω οτι ειναι εξαιρετικο...το ιδιο σεταπ ειχα ακουσει με τα Audio spectrum στον ιδιο χωρο αλλα καμια μα καμια σχεση με το τωρα....
Συγχαρητηρια Χαρη για ολα!

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Ευχαριστώ πολύ Βαγγέλη και στα δικά σου εύχομαι ;)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.381
Αν αναλογιστούμε ότι αυτό που ακούμε είναι μια μίξη του direct sound με το reflected sound, θα έλεγα πως η off axis ακτινοβολία είναι εξίσου σημαντική με την on - axis.
Προσωπικά θα έλεγα πως η off axis ακτινοβολία είναι ΠΙΟ σημαντική από την on axis.

Για ευνόητους λόγους.. ;)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.141
Κύριε υδραυλικέεεεεε, θα βάλεις και μηχανοσίφωνα; :D

Για πείτε καμιά ιδέα για το χρώμα.
Μαύρο;

Reaction score
1.173
Κορμός: Μαύρο σατινέ
Μπάφλα: εάν γίνεται ντύσιμο με δερματίνη σκούρα καφέ ή βάψιμο σκούρο καφέ.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.041
Μαύρο με ξύλο είναι κούκλα. Επίσης και το κόκκινο μου άρεσε πολύ. Τα λευκά είναι αηδία. Το ίδιο και τα ασημί κλπ.
Το μαύρο αν είναι σωστό είναι το (τελειότερο) χρώμα. Και δεν το λέω λόγω της κατάστασής μου. Πάντα με μάγευε το όμορφο μαύρο στα μηχανήματα και στα ηχεία. Και τα δικά μου , αυτά που έχω και αυτά που φιάχνω τα ενεργά μαύρα είναι. Piano Gloss.

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Προσανατολίζομαι σε σκούρες αποχρώσεις που ταιριάζουν περισσότερο με τον χώρο μου.

Μου αρέσει το μαύρο ματ, αλλά προβληματίζομαι για την βάση αν θα γίνει καφέ ή μαύρη. Υπόψην ότι το mdf δεν έχει νερά.

Επίσης δεν ξέρω αν θα κάποιος έχει εμπειρία με τις μεμβράνες τύπου carbon π.χ.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.980
Προσανατολίζομαι σε σκούρες αποχρώσεις που ταιριάζουν περισσότερο με τον χώρο μου.

Μου αρέσει το μαύρο ματ, αλλά προβληματίζομαι για την βάση αν θα γίνει καφέ ή μαύρη. Υπόψην ότι το mdf δεν έχει νερά.

Επίσης δεν ξέρω αν θα κάποιος έχει εμπειρία με τις μεμβράνες τύπου carbon π.χ.
ΑΨΟΓΟ!!! από όσο γνωρίζω με πιστολάκι μπαίνουν αυτά και αρκετό ''κουτούπωμα'' για να μην μείνει αέρας

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.691
Εμπειρία σε μεμβράνες carbon (νομίζω ότι) έχουν επιχειρήσεις που ασχολούνται με βελτιώσεις αυτοκινήτων. Το μέλος Car_Audio_Test, ίσως να μπορεί να σε διαφωτήσει λίγο περισσότερο πάνω σε αυτό το θέμα.

Reaction score
126
Γενικοτερα σε wruppping κοιτα προς 3m,βεβαια μπορεις να κανεις και ψηφιακη εκτυπωση με οτι θεμα θελεις

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.007
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell