EV ταξίδια και φορτίσεις

Reaction score
23.515
ναι αλλά γιατί να το σώσεις στο desktop (όπως και αν λέγεται αυτό) αντί να το στείλεις κατευθείαν
αν να τυπώνεις χαρτί για να το υπογράψεις να το σκανάρεις και να το στείλεις πίσω μου ακούγεται

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.004
Γιατί τις διαδρομές κάθε ημέρας τις έχω προγραμματίσει εδώ και μήνες, όπως τα ξενοδοχεία που θα μείνω, κλπ κλπ κλπ.

Φυσικά μπορείς να το στείλεις επιτόπου ότι φτιάχνεις στο Google maps, χωρίς ενδιάμεσο στάδιο να το "σώσεις" κάπου.

Εγώ τα έσωσα στο cloud, όπου κάνει backup το τηλέφωνό μου, ώστε εάν τυχόν σπάσει το τηλέφωνό σε κάποιο σημείο της διαδρομής, να πα να πάρω ένα άλλο, και να τις έχω διαθέσιμες έτοιμες για τις επόμενες ημέρες.

Βέβαια έχω και τάμπλετ μαζί, και τέλος πάντων δε χάνονται.

Στο αυτοκίνητο, "φορτώνω" μια μια τις ημερήσιες διαδρομές. Έτσι με βολεύει, έτσι το χρησιμοποιώ. Όπως βολεύεται ο καθένας.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.496
Είναι τεράστια ευκολία αυτό το πράγμα. Τι λέμε τώρα. Όσο θυμάμαι τους χάρτες που κοιτούσαμε, που θα πάμε, τι θα δούμε, μη χάσουμε κανένα στενό, ψάξε που θα βάλεις βενζίνη, και πάει λέγοντας, γελάω με το τι κάνει το Tesla. Σε ένα ταξίδι παραλίγο να χάσουμε το πλοίο από Βενετία προς Πάτρα. Κατέβηκα από τη μηχανή στα γρήγορα να πάω μέσα σε ένα κτήριο που είναι για τα εισιτήρια, και ο Ιταλός μίλησε στο δευτερόλεπτο στον ασύρματο να περιμένει λίγο το πλοίο. Όταν φτάσαμε είχαν μαζέψει και τους κάβους. Με τις μηχανές το κρατούσε και η πόρτα κάτω. Μάλλον έκανε πίσω.

Τα μεγάλα ταξίδια τα φτιάχνεις από το σπίτι. Όπως κάνει ο Κώστας. Συμφωνώ 1000%. Όλα έτσι τα κάναμε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.614
Members
38.210
Νεότερο μέλος
Aris29