Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Έχουν ποικιλία χρωμάτων εδώ, δε βγάζεις άκρη, πχ:Ή περνά το quicksilver Y απαρατήρητο σε κείνα τα μέρη;
Δεν έχω βγάλει "καλή", μόνο αυτή έχω διαθέσιμη, που κάποιος της το πιάνει το δεξί:Όλα καλά, αλλά φωτό από το βυζί της Ιουλιέτας πουθενά... Φταίω να ρίξω warning?
Η Volvo το κάνει αυτό. Android Auto + Google maps (+Assistant). Στους χάρτες βγάζει φορτιστές (αρκετά ενημερωμένους νομίζω) και σε πάει αν χρειάζεται, δυνατότητα που δεν έχει στο κινητό ακόμα (απ' όσο ξέρω). Δε το έχω δοκιμάσει αρκετά, γιατί δε χρειάστηκα πραγματικά μεγάλες διαδρομές σε "άγνωστους" προορισμούς.Το παραπάνω, θεωρώ, πως είναι θέμα χρόνου να μπει και από άλλους κατασκευαστές. Η Renault για παράδειγμα στο Megane E-Tech εκτός του Android Auto έχει και προεγκατεστημένο Google Maps ως βασικό χάρτη του οχήματος. Επίσης έχει Google Assistant με κουμπί για φωνητικές εντολές στο τιμόνι. Του μιλάς και σε πάει (navigation). Θεωρώ επίσης θέμα χρόνου, αν δεν το κάνει ήδη, να σου έχει μέσα όλους τους φορτιστές, που, πότε και πόση φόρτιση θα χρειαστείς και άλλα. Δηλαδή, αν δεν το κάνει η Google, ποιος;
Πανευκολο.να μας πεις και πως σώζεις τις διαδρομές στην επιφάνια του κινητού.
Σου δίνει μόνο Superchargers ή και όλα τα υπόλοιπα;Στο Τέσλα, δεν ασχολείσαι με τίποτα. Βάζεις μόνον το που θες να πας, και τα υπόλοιπα είναι ήδη λυμένα.
Εάν βάλεις τον προορισμό στο navi του αυτοκινήτου απευθείας, σου βγάζει και σημεία φόρτισης. Επίσης, εάν κάνεις μεγαλύτερη από το αναμενόμενο κατανάλωση κατα την διαδρομή, υπολογίζει και προτείνει άλλα σημεία φόρτισηςστο iD.3 δεν θα βάλει στάσεις φόρτισης
Σωστά.Εάν βάλεις τον προορισμό στο navi του αυτοκινήτου απευθείας, σου βγάζει και σημεία φόρτισης. Επίσης, εάν κάνεις μεγαλύτερη από το αναμενόμενο κατανάλωση κατα την διαδρομή, υπολογίζει και προτείνει άλλα σημεία φόρτισης
Για να το πάμε με παράδειγμα.Εάν βάλεις τον προορισμό στο navi του αυτοκινήτου απευθείας, σου βγάζει και σημεία φόρτισης. Επίσης, εάν κάνεις μεγαλύτερη από το αναμενόμενο κατανάλωση κατα την διαδρομή, υπολογίζει και προτείνει άλλα σημεία φόρτισης
Το φτιάξανε, έχει μέρες, όταν το ανάψεις θα συνδεθείΆσε που εδώ και 11 μέρες δεν επικοινωνεί καν η εφαρμογή μου με το iD.3 είναι ασύνδετο.
Θα το δοκιμάσω το ΣΚ, για πλάκα, και θα γράψω τι μου έβγαλε. Πάντως κατεβαίνοντας Αθήνα είχα βάλει κάποια παρόμοια σενάρια και έβγαζε κανονικά στάσεις και σε διάφορους φορτιστές, ανεξαρτήτως εταιριών.Για πάνε τώρα στο iD.3 να δω πόση ώρα θα σε πάρει να το κάνεις αυτό το πρόγραμμα διαδρομής στο μαμά navigation του αυτοκινήτου
Όχι στο iD.3.βασικά share directions δεν μπορείς να κάνεις απευθείας στο αυτοκίνητο;
Την "εμπλουτίζει" αυτομάτως με τις αναγκαίες στάσεις φόρτισης, έτσι, ώστε να είναι όσο πιο σύντομη γίνεται συνολικά η διαδρομή.άσχετο με AA στο περιβάλλον του maps μπορείς να κάνεις share directions σε συσκευή που χρησιμοποιεί το maps πχ το tesla , το ζήτημα είναι αν την διαδρομή που θα ανοίξει το τεσλα την εμπλουτίζει με σημεία φόρτισης ή την κρατάει παρθένα.