- Reaction score
- 84.158
Εγώ με το Yaris δεν πάω ούτε Χαλκιδική
Άμα είσαι (όχι εσύ) μαζόχα, όλα παίζουν.Εγώ θέλω με Ami να βγει την επόμενη φορά γύρα στην Ευρώπη, για ακόμη περισσότερο σασπένς!
Για το Yaris μόνο κακά λόγια ακούω και απορώ πως γίνεται να πουλάει και μάλιστα σε αυτές τις τιμές ένα τόσο "κακό" όχημα. Αλλά να μου πεις εδώ πουλάει η VW με 6 μήνες εγγύηση.Εγώ με το Yaris δεν πάω ούτε Χαλκιδική
Για επαρχιακούς δρόμους (πχ Θεσσαλονίκη Χαλκιδική) με όρια ταχύτητας 90-100 και Μαξ 110, είναι μια χαρά. Και δε χρειάζεται σώνει και καλά να πηγαίνεις με τη μέγιστη επιτρεπόμενη ταχύτητα..Εγώ με το Yaris δεν πάω ούτε Χαλκιδική
Βεβαίως, μια χαρά μπορείς να πας με γιαρις από Κίνα μέχρι Πορτογαλία, αλλά θα πρέπει να κινείσαι σε χαμηλότερες ταχύτητες, στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας
Μόνο του; Γιατί εγώ δεν θα είμαι μέσαΑλλά μπορεί να το κάνει.
Σούπερ είναι (έχω). Αλλά για άλλη δουλειά.Για το Yaris μόνο κακά λόγια ακούω και απορώ πως γίνεται να πουλάει και μάλιστα σε αυτές τις τιμές ένα τόσο "κακό" όχημα.
Έχει άπειρη κίνηση, αλλά και τα φορτηγά (εκατοντάδες χιλιάδες φορτηγά στο δρόμο, απίστευτο) πάνε με 120-130.Στην autostrada έχει παντού κάμερες, όπως θα έχεις δει. Άσε τις λαλακίες και πήγαινε όσο είναι το όριο, αλλιώς θα σου έρθει σπίτι το τικετάκι. Δεν είναι χαζοί όσοι δεν τρέχουν.
Φίλος έφαγε πρόστιμο στην autostrada για ταχύτητα. Άλλος φίλος στην Γαλλία πάρκαρε κάπου που δεν επιτρεπόταν για να πάρει τηλέφωνο και έφαγε πρόστιμο. Και στους δύο τους ήρθε στο σπίτι στην Αθήνα.Εμείς είχαμε φάει πρόστιμο γιατί πηγαίναμε με 70 σε όριο 60. Ήρθε αρκετούς μήνες μετά με ταχυδρομείο στο σπίτι μας.
Είναι φυσικό και επόμενο. Τα είχα πει.Απογοητευτηκα εντελως με το range