GRAN TURISMO 5 Prologue

Reaction score
0
Ε που εισαι ? Βοηθα λιγο να σεταρουμε κανα στριψιμο στα αμαξια.Δες τους Χρονους που ποσταρα και πες μου. Πιστευω πως με καλυτερο σεταπ θα παω ολιγων τι καλυτερα.
Το Lexus IS-F με το 8αρι σασμαν, οσο κοντο και να το κανω για να εχει μπαμ σε ρεπριζ και επιταγχυνσεις με κανει και χανω το μπουσουλα, ακου εκει 8 ταχυτητες.τςτςτςτς

Reaction score
0
Καλημερες και καλη εβδομαδα. Σκυλιασα πρωι πρωι να κατεβασω χρονους στην Fuji GT. Golf 5 GTι (παντα ολα τα αμαξια φουλ σε ιπποδυναμη) 1.46 με ζορι, το ιντεγκρα επιμενει στο 1.43. Αυτη η φωτο πιστευω κατι να δειξει οταν λεμε πως εχω παρει τερμα δεξια τιμονι απο νωρις και κοιτα που παει το αμαξι, ακομα και εαν αφησω το γκαζι....Δεν μπορει οπως μου ειπε ενας φιλος, το αμαξι με 100 αλογα πανω, πιο ελαφρωμενο σασι(150-200 κιλα) να στριβει το ιδιο, θελει επεμβαση στην αναρτηση οπωσδηποτε, ειναι αδυνατο να κρατησει μουτρα ετσι. :101::101::111:

Attachments

Reaction score
0
Απάντηση: GRAN TURISMO 5 Prologue

Ως πρωτες επεμβασεις..αεροδυναμικη μπροστα δωσε και αλλο και αφαιρεσε απο πισω..δευτερον μαλακωσε ενα δυο κλικ την αντιστρεπτικη μπροστα και τα αμορτισερ μπροστα λιγο πιο σκληρα.Αν τα εχεις στο τερμα σκληρα μειωσε τα...

Reaction score
49
Απάντηση: Re: GRAN TURISMO 5 Prologue

Καλημερες και καλη εβδομαδα. Σκυλιασα πρωι πρωι να κατεβασω χρονους στην Fuji GT. Golf 5 GTι (παντα ολα τα αμαξια φουλ σε ιπποδυναμη) 1.46 με ζορι, το ιντεγκρα επιμενει στο 1.43. Αυτη η φωτο πιστευω κατι να δειξει οταν λεμε πως εχω παρει τερμα δεξια τιμονι απο νωρις και κοιτα που παει το αμαξι, ακομα και εαν αφησω το γκαζι....Δεν μπορει οπως μου ειπε ενας φιλος, το αμαξι με 100 αλογα πανω, πιο ελαφρωμενο σασι(150-200 κιλα) να στριβει το ιδιο, θελει επεμβαση στην αναρτηση οπωσδηποτε, ειναι αδυνατο να κρατησει μουτρα ετσι. :101::101::111:

Λάζαρε παίζεις online την στιγμή που τρέχεις στην Fuji?
Αν ναι, τι κατάταξη έχεις σε παγκόσμιο επίπεδο?

Και κάτι ακόμα....
Το 1.43 του Integra σου τι είναι?
1.43 χαμηλά ή 1.43 ψηλά?
Γιατί υπάρχειμεγάλη διαφορά στην πίστα ανάμεσα στο 1'43.024 σε σχέση με το 1'43.824

Και ανέβασε φωτό με την θέση σου σε παγκόσμια κλίμακα...
Όπως αυτές που ανέβασα και εγώ!!
Που φαίνεται user name και κατάταξη!

Reaction score
0
1.43 Ακριβως ειναι αντε 1.4320. Δεν ασχολουμε με την παγκοσμια κλιμακα απο την στιγμη που το αμαξι βλεπω πως δεν μπορει να παει οπως πρεπει να παει. Οταν το σεταρω τελεια(αμα με βοηθησετε καπως) τοτε ναι. Το να φευγω σε καθε στροφη με τα μουτρα για εμενα δεν εχει νοημα πιστευω. Οσο για τις συμβουλες που μου εδωσες φιλε Tsopi τα αμορτισερ τα εβαλα στην μεση, επαιξα και λιγο με το χαμηλωμα(αεροδυναμικη δεν εχει μονο χαμηλωμα), απλα το αμαξι εγινε λιγοτερο βαρκα.Το θεμα πιστευω πως ειναι σε Camber,Caster,Toe.

Reaction score
49

1.43 Ακριβως ειναι αντε 1.4320. Δεν ασχολουμε με την παγκοσμια κλιμακα απο την στιγμη που το αμαξι βλεπω πως δεν μπορει να παει οπως πρεπει να παει. Οταν το σεταρω τελεια(αμα με βοηθησετε καπως) τοτε ναι. Το να φευγω σε καθε στροφη με τα μουτρα για εμενα δεν εχει νοημα πιστευω. Οσο για τις συμβουλες που μου εδωσες φιλε Tsopi τα αμορτισερ τα εβαλα στην μεση, επαιξα και λιγο με το χαμηλωμα(αεροδυναμικη δεν εχει μονο χαμηλωμα), απλα το αμαξι εγινε λιγοτερο βαρκα.Το θεμα πιστευω πως ειναι σε Camber,Caster,Toe.

Περιέγραψέ μας που παίζεις.
Arcade? Time Attact? Race?
Και δοκίμασε να κάνεις χρόνους και με normal, απείραχτο όχημα.
Όταν κάνεις καλό χρόνο ξεκίνα να αλλάζεις ένα ένα πράγμα για να δεις που χάνεις και που κερδίζεις.
Για να μειώσεις την έντονη υποστροφή σήκωνε το πόδι από το γκάζι σε πρώτη φάση. Αν θες να γίνει υπερστροφικό σκληραίνεις λίγο περισσότερο την πίσω ανάρτηση (σε ακραία περίπτωση την χαμηλώνεις ένα κλικ παραπάνω από την μπροστινή). Αλλά υπερστροφική συμπεριφορά θα δεις κυρίως σε γρήγορες καμπές και όχι σε κλειστές όπως η τελευταία πριν την ευθεία στο Fuji.

Δοκίμασε με νορμάλ TypeR
Τι χρόνο κάνεις?
Μετά χαμήλωσε το, το ίδιο εμπρός πίσω. Τι χρόνο έκανες? (δοκίμασε 3-4 γύρους)
Μετά κάνε πιο σκληρές τις αναρτήσεις κοκ

Reaction score
0

Αυτα ειναι εμπειρικα..Οχι απο το παιχνιδι..Και δεν εννοω να ειναι στην μεση,αλλα ουτε και τερμα σκληρα..Τωρα επειδη το παιχνιδι δεν το εχω δεν ξερω κατα ποσο ακολουθει τους κανονες

Reaction score
49

Κι όμως....
Το παιχνίδι είναι τόσο ρεαλιστικό που τέτοιες ρυθμίσεις αλλάζουν την συμπεριφορά του αυτοκινήτου αλλά σου δίνει και το κατάλληλο feedback!!
Ας τα δοκιμάσει και μας λέει ο Λάζαρος.

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Απάντηση: GRAN TURISMO 5 Prologue

Γέλα εσύ.....
Τώρα που...καταδέχτηκες (
) να πάρεις PS3 και σώθηκες (το πέταξες τελικά το Αγνωστο-Κουτί??
) θα μπορέσεις κάποια στιγμή να παραδεχθείς και την ανωτερότητα του Gran Turismo.....

Μην ανησυχείς....Δεν θα σε κοροϊδέψω

Απλά θα στις

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: GRAN TURISMO 5 Prologue

Γέλα εσύ.....
Τώρα που...καταδέχτηκες (
) να πάρεις PS3 και σώθηκες (το πέταξες τελικά το Αγνωστο-Κουτί??
) θα μπορέσεις κάποια στιγμή να παραδεχθείς και την ανωτερότητα του Gran Turismo.....

Μην ανησυχείς....Δεν θα σε κοροϊδέψω

Απλά θα στις
Tι να σου πω... Καλό παιχνίδι το GT... Το είχα νοικιάσει για μία εβδομάδα. Ένα απόγευμα ξαναξεκινάω μια πίστα και βλέπω ότι τα αυτοκίνητα έκαναν ακριβώς τις ίδιες κινήσεις... Δεν μπορεί, λέω. Ξαναξεκινάω, πάλι το ίδιο. Οι κινήσεις ήταν προκαθορισμένες. Οπότε το παιχνίδι εξελισσόταν ως εξής: Προσπερνάς τον κίτρινο από δεξιά, ο κόκκινος θα ανοιχτεί, οπότε δεν χρειάζεται φρένο, πιο κάτω ο άλλος θα αφήσει χώρο από δεξιά κοκ... Όπως μαθαίναμε παλιά το Super Mario: Εκεί θα πηδήξεις, εκεί θα σταθείς κοκ...

Και θυμήθηκα ότι στο Ξεκούτι, σε ένα παιχνίδι που έπαιζα, δεν λέω όνομα για να μην πάθεις εγκεφαλικό, έπαιζα μια πίστα που δεν μπορούσα με τίποτα να μπω στην τριάδα. Αλλά μία φορά, ο πρώτος έκανε λάθος, το έφυγε και πλακώθηκε στα φρένα. Ο δεύτερος έπεσε πίσω του, πετάχτηκαν προφυλακτήρες και κομμάτια, οι αλλοι προσπάθησαν να τα αποφύγουν, έγινε ο χαμός και μέσα από την αναμπουμπούλα βρέθηκα πρώτος. Και όποτε έσπρωχνα κάποιον μου το ανταπέδιδε με το ίδιο νόμισμα, και χειρότερα.

Αλλά είπαμε, το GT είναι το καλύτερο "ραλάκι". Το ακατανόμστο είναι για άλλες κατστάσεις... Αν το αγοράσω θα μου πεις κανένα "σύστημα", που λέγαμε πιτσιρικάδες, για τις πίστες, ε;

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: GRAN TURISMO 5 Prologue

Tι να σου πω... Καλό παιχνίδι το GT... Το είχα νοικιάσει για μία εβδομάδα. Ένα απόγευμα ξαναξεκινάω μια πίστα και βλέπω ότι τα αυτοκίνητα έκαναν ακριβώς τις ίδιες κινήσεις... Δεν μπορεί, λέω. Ξαναξεκινάω, πάλι το ίδιο. Οι κινήσεις ήταν προκαθορισμένες. Οπότε το παιχνίδι εξελισσόταν ως εξής: Προσπερνάς τον κίτρινο από δεξιά, ο κόκκινος θα ανοιχτεί, οπότε δεν χρειάζεται φρένο, πιο κάτω ο άλλος θα αφήσει χώρο από δεξιά κοκ... Όπως μαθαίναμε παλιά το Super Mario: Εκεί θα πηδήξεις, εκεί θα σταθείς κοκ...
Δεν ισχύει αυτό.
Κατ' αρχήν στο online δεν ξεκινάς ποτέ από την ίδια θέση.
Όταν δε, παίξεις αγώνα (όχι online) σε πάρα πολλές φορές (αν όχι σε όλες) δεν έχεις τους ίδιους αντιπάλους.
Όταν τελειώσει ο αγώνας ξεκινάς με άλλο grid.
Δεν θυμάμαι τι γίνεται αν πχ χάνεις (έχεις πέσει στην 12η θέση) και κάνεις επανεκκίνηση. Δεν κόβω τους αγώνες.
Αλλά το δοκιμάζω το απόγευμα και σου λέω.

Και θυμήθηκα ότι στο Ξεκούτι, σε ένα παιχνίδι που έπαιζα, δεν λέω όνομα για να μην πάθεις εγκεφαλικό, έπαιζα μια πίστα που δεν μπορούσα με τίποτα να μπω στην τριάδα. Αλλά μία φορά, ο πρώτος έκανε λάθος, το έφυγε και πλακώθηκε στα φρένα. Ο δεύτερος έπεσε πίσω του, πετάχτηκαν προφυλακτήρες και κομμάτια, οι αλλοι προσπάθησαν να τα αποφύγουν, έγινε ο χαμός και μέσα από την αναμπουμπούλα βρέθηκα πρώτος. Και όποτε έσπρωχνα κάποιον μου το ανταπέδιδε με το ίδιο νόμισμα, και χειρότερα.

Από το πολύ Ξεκούτι...ξεκούτιανες

Φαίνεται ότι είχε βαρεθεί το παιχνίδι που είχες παίξει καμια 500αριά φορές για να τερματίσεις πρώτος και είπαν οι πρώτοι να τρακάρουν μπας και νικήσεις......

Αλλά είπαμε, το GT είναι το καλύτερο "ραλάκι". Το ακατανόμστο είναι για άλλες κατστάσεις... Αν το αγοράσω θα μου πεις κανένα "σύστημα", που λέγαμε πιτσιρικάδες, για τις πίστες, ε;
Όταν το πάρεις διάβασε/ μελέτησε βιβλία για ιδανικές γραμμές και τεχνικές πίστας (πχ A twist Of The Wrist ή αντίστοιχο για αυτοκίνητα όπως το Going Faster)
Θα δεις μετά ότι μπορείς να γίνει καλύτερος μέσα στο Gran Turismo.
Αν και πιστεύω ότι τα ξέρεις.....
Είπαμε, είναι simulator :138:

Reaction score
4
E μιλατε τωρα για τα δυο κορυφαια sim σε κονσολες.
Το GT εχει καταπληκτικα γραφικα και το αλλο χαλια.
Το Forza εχει τρομερο περιεχομενο και το GT χαλια.

Στην κομπλε εκδοση του το GT δυσκολα θα εχει καποιο αλλο να κοντραριστει αν και βεβαια μεχρι τοτε και στο Forza 3 μπορει να εχουν ανεβει πολυ τα γραφικα.
Τα 16 αμαξια ταυτοχρονα στην πιστα δυσκολα θα τα βγαλει το 360 με καλα γραφικα παντως.

Παντως και τα δυο ειναι κορυφαια με αυτη την στιγμη που μιλαμε το FORZA προσωπικη μου γνωμη να ειναι μπροστα.

Reaction score
0
Unforgiven??? Τι ειναι αυτα που λες???
Φορζα 2 ειχα, και για αυτο αγορασα το 360, για αυτο το παιχνιδι και μονο. Μεγαλη βλακεια μου βεβαια γιατι επειτα απο 2 συνεχομενα καψιματα(βλεπε λαμπακια κοκκινα) το αποχωριστηκα πολυ ευχαριστως. Τι θες να πεις για το φορζα 2?πως ειναι πιο ρεαλιστικο? Λαθος μεγαλος κανεις φιλε μου. Μπορει να ειχε πολυ καλη πατεντα το να μπορεις να βαζεις σε ορισμενα αμαξια μεγαλυτερα μοτερ ((απο την ιδια μαρκα)), αλλα υστερουσε σε αλλα πραγματα, πχ γραφικα, ηχος.....Και σε ρεαλισμο δεν το συζηταμε. Εξαλλου μη συγκρινουμε ενα παιχνιδι με ενα DEMO. Ας βγει το τελικο GT 5 και εδω ειμαστε το περιμενουμε το συγκριτικο. Αλλα ολα καλα, το να πληρωνω ομως και συνδρομη για να παιζω στο online(α ξεχασα, ειμαστε ελλαδα, δεν το δικαιουμαστε, στην αλλη 50ετια ισως και μαλιστα για οσους το καταφερνουν καλα ειναι 60Ε????) Gran turismo υπηρχε πολυ πιο νωρις απο οποιοδηποτε φορζα, και τα εχω δοκιμασει ολα για ολα.
Συντονισου σε παρακαλω με τον ρεαλισμο του παιχνιδιου και μην μας αναφερεις για κονσολες υποτιθεμενες.

Γιαννη χωστου τα:142::142:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: GRAN TURISMO 5 Prologue

Αυτό το έχω παρατηρήσει κι εγώ όταν βγαίνω από την πίστα και κάνω restart. Άμα βγεις στο μενού και ξαναφορτώσεις την πίστα αλλάζουν και τα αντίπαλα αυτοκίνητα και οι κινήσεις τους.

Πάντως δεν είναι απολύτως προβλέψιμα τα πράγματα. Θυμάμαι ότι προσπαθούσα να περάσω το Fuji iστην S-class και είχα υπολογίσει από τις πρώτες προσπάθειες τί χρόνο θέλω για την τριάδα, κάποια στιγμή τον ξεπέρασα κατά 10+ δευτερόλεπτα και όμως βγήκα τέταρτος. Μετά βγήκε το GTA4 και... :120:

Reaction score
164
Κατά τη γνώμη μου το Forza υστερεί μόνο στα γραφικά. Υπερτερεί στο ότι έχει πάντα και παντού σταθερά 60fps, και αυτό σε εμένα μετράει περισσότερο από τα ωραία γραφικά που πρέπει να πατήσεις pause για να χαζέψεις. Υπερτερεί, στα δικά μου μάτια, σαφέστατα σε αίσθηση (δεν θα πω ρεαλιστικότητα γιατί τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει-σιγά μην μπορώ να σκίσω αυτοκίνητο 800 ίππων στην πίστα) και στη νοημοσύνη των αντιπάλων. Για το σύστημα καταστροφών δεν το συζητάω, όταν από την άλλη πλευρά έχουμε συγκρουόμενα...

Αλλά, όπως σωστέ ειπώθηκε, το GT είναι, υποτίθεται demo (demo 40€... τέλος πάντων...) και υποτίθεται ότι θα βελτιωθεί. Για εμένα χρειάζεται επειγόντως:
-Σταθερό framerate, ακόμα και εις βάρος των γραφικών
-Σύστημα καταστροφών
-Τυχαία εξέλιξη των αγώνων.

Αν τα αποκτήσει αυτά, θα υπολείπεται λίγο από το Forza 3 :142:

Reaction score
49

E μιλατε τωρα για τα δυο κορυφαια sim σε κονσολες.
Το GT εχει καταπληκτικα γραφικα και το αλλο χαλια.
Το Forza εχει τρομερο περιεχομενο και το GT χαλια.

Στην κομπλε εκδοση του το GT δυσκολα θα εχει καποιο αλλο να κοντραριστει αν και βεβαια μεχρι τοτε και στο Forza 3 μπορει να εχουν ανεβει πολυ τα γραφικα.
Τα 16 αμαξια ταυτοχρονα στην πιστα δυσκολα θα τα βγαλει το 360 με καλα γραφικα παντως.

Παντως και τα δυο ειναι κορυφαια με αυτη την στιγμη που μιλαμε το FORZA προσωπικη μου γνωμη να ειναι μπροστα.

Κώστα συγκρίνεις ένα demo όμως με ένα πλήρες παιχνίδι.
Από το prologue πάντως που έχουμε ήδη στα χέρια μας τα δείγματα είναι παραπάνω από πολύ καλά.
Και δουλεύουν όλα.
Ναι έχουμε βασικές ρυθμίσεις στα (λίγα) οχήματα αλλά υπάρχει και αίσθηση και κίνηση και ήχος και γραφικά.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.014
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos