Hi End - Μαθήματα κοινής λογικής από τους κατασκευαστές...

Reaction score
2
:lol: :lol:

μονο παλαιστηνιακο κοκκινο με αρβιλα martens και κοκκινα κορδονια........και μαυρο τζιν..... :lol:

Reaction score
297
- Via resti servita, Madama brillante.
- Non sono sì ardita, Madama piccante.
- No, prima a lei tocca.
- No, no, tocca a lei.
- Io so i dover miei, non fo incivilta.

Reaction score
2.328
Πάρτε ένα παράδειγμα που ταιριάζει με τα καλώδια ρεύματος (???)

Στα καλλιστεία για την ανάδειξη της μις κόσμος θα έπαιρνε ποτέ τον πρώτο τίτλο μια πανέμορφη κοπέλλα που κατά κακή της τύχη έβγαλε από το άγχος της ένα μεγάλο σπυράκι στη μύτη της ?
Η απάντηση είναι ΟΧΙ. Τον τίτλο θα τον έπαιρνε κάποια άλλη λιγοτερο όμορφη από την πεντάμορφη άτυχη κοπέλλα μας.

Ετσι και με τα καλώδια ρεύματος. Για κάποιους τρομακτικά απαιτητικούς τύπους ένα μηχάνημα δεν ακούγεται όταν παίζει με ένα "δεύτερο" καλώδιο ρεύματος.

Και στις δύο περιπτώσεις και η κοπέλλα και το μηχάνημα μπορούμε να πούμε ότι αδικήθηκαν.

Πστεύω να καταλάβατε τι θέλω να πω.

Reaction score
297
Ακόμα και μία πέτρα θα ήταν ευφυέστερη. ΔΕΝ συζητάμε ΕΑΝ τα ρευματοκαλώδια επηρεάζουν τον ήχο. Συζητάμε ΤΙ συνιστά ένα καλό ρευματοκαλώδιο και ΕΑΝ αυτό δικαιολογεί τυχόν υπέρογκες δαπάνες. Όσο για τον ανόητο Σαουδάραβα (λες και υπάρχουν έξυπνοι Σαουδάραβες 8)) θα μπορούσε να στήσει στο παλάτι του μία συστοιχία που να του δίνει το πιο αγνό συνεχές ρεύμα που έγινε ποτέ, παρά να μπλέκει με εναλλασσόμενα. Ή θα μπορούσε να προσλάβει τον προσωπικό του μουεζίνη, να ακούει το "Αλλαχού Άκμπαρ" ζωντανά.

Reaction score
5
Νίκος Τσαρουχάς said:
Να...
Κάτι τέτοιες ώρες αισθάνομαι πολύ τσομπάνης... :lol: :lol: :lol:
Βρε ούτε τον γάμο του Φίγκαρο βρε; Ούτε δυο στιχάκια; Τι ακούτε βρε στα χαϊέντ συστήματα; Death metal? :D

(The Rock Rolls Forever On...) :twisted:

Reaction score
2.328
RDoherty said:
Ακόμα και μία πέτρα θα ήταν ευφυέστερη. ΔΕΝ συζητάμε ΕΑΝ τα ρευματοκαλώδια επηρεάζουν τον ήχο. Συζητάμε ΤΙ συνιστά ένα καλό ρευματοκαλώδιο και ΕΑΝ αυτό δικαιολογεί τυχόν υπέρογκες δαπάνες. Όσο για τον ανόητο Σαουδάραβα (λες και υπάρχουν έξυπνοι Σαουδάραβες 8)) θα μπορούσε να στήσει στο παλάτι του μία συστοιχία που να του δίνει το πιο αγνό συνεχές ρεύμα που έγινε ποτέ, παρά να μπλέκει με εναλλασσόμενα. Ή θα μπορούσε να προσλάβει τον προσωπικό του μουεζίνη, να ακούει το "Αλλαχού Άκμπαρ" ζωντανά.
Φιλε μου RDoherty, αν γνώριζα τη συνταγή για τα ρευματοκαλώδια και τι είναι αυτό που κάνει ορισμενα να ακούγονται καλύτερα από τα άλλα, τότε δεν θα έκανα αλλη δουλειά από το να φτιάχνω καλώδια custom made για τους Σαουδάραβες.
Και ξέρεις , είναι να αρέσει το καλώδιο σε έναν από αυτούς ... μετά έκανες την τύχη σου.

Reaction score
2
αυτο που δεν νοεις να καταλαβεις (hint=ασχετος) ειναι οτι η λεξη υπερογκο ειναι κατι απιστευτα σχετικο........το εχουμε αντιπαρελθει αυτο οταν μιλαμε για hi-end......

Reaction score
2.328
ak1s said:
Νίκος Τσαρουχάς said:
Να...
Κάτι τέτοιες ώρες αισθάνομαι πολύ τσομπάνης... :lol: :lol: :lol:
Βρε ούτε τον γάμο του Φίγκαρο βρε; Ούτε δυο στιχάκια; Τι ακούτε βρε στα χαϊέντ συστήματα; Death metal? :D

(The Rock Rolls Forever On...) :twisted:

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ δεν κατάφερα να πάω στο γάμο γιατί έλειπα σε διακοπές.

Reaction score
2.328
mixalis kanakakis said:
αυτο που δεν νοεις να καταλαβεις (hint=ασχετος) ειναι οτι η λεξη υπερογκο ειναι κατι απιστευτα σχετικο........το εχουμε αντιπαρελθει αυτο οταν μιλαμε για hi-end......
Μιχάλη , 700.000 € έχουν τα μέτρια καλώδια ρεύματος που προορίζονται για τους φτωχούς πετρελαιάδες.

Για τον RDoherty αυτά τα χρήματα είναι πολλά, πως να το κάνουμε ? Και για μένα άλλωστε πολλά είναι. Μονο ο Αναμουρλίδης θα μπορούσε να τα δώσει από δω μέσα.

Reaction score
2.328
mixalis kanakakis said:
καλος ηταν η δεξιωση με χαλασε λιγο......... :lol:
αυτές οι στρίγκλες έμαθα ότι συνέχεια φώναζαν πάνω από τις σαλάτες .

Reaction score
2.328
Για λέγε μας Μιχάλη για την Ισπανίδα στη Μύκονο . Τη χούφτωσες τη χούφτωσες ??
Την έδεσες με καλώδιο ρεύματος επάνω στο μπαρ ?

Αχ και να είχα τα νιάτα σου...

Reaction score
2
τις ισπανιδΕΣ θες να πεις......... :lol: :lol:

την εδεσα μολις με 3 Bacardi Breezer......αφου και μενα εντυπωση μου κανε....
δεν το σηκωνει καθολου αυτη η κοπελα λεω........ :lol: :lol:

Reaction score
2.328
mixalis kanakakis said:
τις ισπανιδΕΣ θες να πεις......... :lol: :lol:

την εδεσα μολις με 3 Bacardi Breezer......αφου και μενα εντυπωση μου κανε....
δεν το σηκωνει καθολου αυτη η κοπελα λεω........ :lol: :lol:

εσύ τι είχες πιεί και την έβλεπες διπλή την Ισπανίδα ?

Είχε τουλάχιστον μεγάλα μιντρεΙτζ ή ήταν πάνελ ?

Reaction score
2
τι ειχα πιει μετρωντας απο το μεσημερι απο το πρωι η απο το προηγουμενο βραδι????? :lol:
δυο ηταν........
ειχαμε σωστη αναλογια μεχρι που λακισε ο φιλος μου σε αλλο στοχο και ανελαβα εγω το αχαρο αυτο ρολο...... :lol:

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.092
Members
38.287
Νεότερο μέλος
tenten300