- Reaction score
- 297
After με Εcstasy είναι. Ακούς Γαϊτάνο :shock: :? και νομίζεις ότι κατέβηκε ο Αλλάχ αυτοπροσώπως, με 144 Σπανιόλικα ουρί συνοδεία.ak1s said:Είναι το hiend Rock'n'Roll?
After με Εcstasy είναι. Ακούς Γαϊτάνο :shock: :? και νομίζεις ότι κατέβηκε ο Αλλάχ αυτοπροσώπως, με 144 Σπανιόλικα ουρί συνοδεία.ak1s said:Είναι το hiend Rock'n'Roll?
Ο φίλος σου χτύπησε Ισπανό ?mixalis kanakakis said:τι ειχα πιει μετρωντας απο το μεσημερι απο το πρωι η απο το προηγουμενο βραδι?????
δυο ηταν........
ειχαμε σωστη αναλογια μεχρι που λακισε ο φιλος μου σε αλλο στοχο και ανελαβα εγω το αχαρο αυτο ρολο......
Μη λες Αλλάχ άνευ λόγου γιατί μας διαβαζουν και Αραβες χαϊεντάδες.RDoherty said:After με Εcstasy είναι. Ακούς Γαϊτάνο :shock: :? και νομίζεις ότι κατέβηκε ο Αλλάχ αυτοπροσώπως, με 144 Σπανιόλικα ουρί συνοδεία.ak1s said:Είναι το hiend Rock'n'Roll?
Ποιες Ισπανίδες βρε Μιχάλη ? Ολο για μία Ισπανίδα μιλάς π.χ. ΤΗΝ έδεσα μόλις με δύο Bacardi ...mixalis kanakakis said:τις ισπανιδΕΣ θες να πεις.........
την εδεσα μολις με 3 Bacardi Breezer......αφου και μενα εντυπωση μου κανε....
δεν το σηκωνει καθολου αυτη η κοπελα λεω........
Πάει και η Μύκονος...γέμισε φτωχοξυπόλυτες...μόνο με Kir Royale έριχνες τα καλά θηλυκά κάποτεmixalis kanakakis said:την εδεσα μολις με 3 Bacardi Breezer......
Που είσαι εσύ βρε παιδί μου. Γιατί χάθηκες ?Andrew said:Δασκαλε RDoherty μην τους ακους ,δεν ξερουν!!!!
Πτωχοι.
Τσ ,τσ ,τσ .
O KANTAKOΥZINOΣ ZEI!!!!!!
Ο ποιός?Andrew said:O KANTAKOΥZINOΣ ZEI!!!!!!
Μου είχατε δώσει την εντύπωση ότι είστε απλώς ... εμμμμμ ... παχουλοί. Οι απλές εξηγήσεις είναι συνήθως οι σωστότερες. 8)g.kar said:O RDoherty έχει δίκιο. Μόνο οι μεθυσμένες σαν κάθονται γιατί είστε χαΙεντάδες.
Και οι αρχαίοι λατίνοι δεν ήταν αρκετά παχουλοί ?RDoherty said:Ο ποιός?Andrew said:O KANTAKOΥZINOΣ ZEI!!!!!!
Μου είχατε δώσει την εντύπωση ότι είστε απλώς ... εμμμμμ ... παχουλοί. Οι απλές εξηγήσεις είναι συνήθως οι σωστότερες. 8)g.kar said:O RDoherty έχει δίκιο. Μόνο οι μεθυσμένες σαν κάθονται γιατί είστε χαΙεντάδες.
Εδω .....γυρω ειμαι φιλε g.g.kar said:Που είσαι εσύ βρε παιδί μου. Γιατί χάθηκες ?Andrew said:Δασκαλε RDoherty μην τους ακους ,δεν ξερουν!!!!
Πτωχοι.
Τσ ,τσ ,τσ .
Τον RDoherty γιατί τον αποκαλείς δάσκαλο ? Σου έκανε ποτε μάθημα λατινικών ?
Μήπως του αρέσουν και οι λατίνοι ?
Η απαντηση εδω:Quote from: Andrew on Today at 08:04:32 pm
Ο ποιός?
ok????ο Rdoherty τους διαβαζει ποιηματα στα λατινικα για να τις ριξει........
μου θυμιζει τον βυζαντινολογο......