- Reaction score
- 2.320
Μη φοβάσαι εσύ τους οχτρούς και τους όχερτους . Εσύ έχεις δυο βαρβάτα Τannoy
Το νου σου.Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Aδελφή ψυχή εννοείς φαντάζομαι έτσι?g.kar said:Tα θέλω MAC μου. Εχω κι εγώ πολλά προβλήματα με τα καλώδια να ξέρεις. Σου μιλάω σαν αδελφός προς αδελφή
Οχι τίποτα άλλο,γιατί οι οχτροί παραμονεύουν και πιάστο αυγό και κούρευτο μετά...
Δημόσια μεν όχι επώνυμα δεBOB said:ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ οτι δεν μου αρεσει ουτε ο Μοτζαρτ ουτε η Πασπαλα ουτε το μεγαρο ουτε ο Νταλαρας ουτε ο Φραγκουλης ουτε η κλασικη μουσικη. Ακουω απο Φλουντ και πανω και αυτους μεχρι το ΔΕ ΓΟΥΟΛ. Αλλα τα μηχανακια μηχανακια. Ακουστε Εβανεσενς απο καλο συστηματακι και μετα ελατε να μου πειτε. (σικ).
τι είναι ο χαΙεντάς, αίρεση ?ak1s said:Παραδέχεσαι δημόσια ότι είσαι χαϊεντάς;
πως τα πήγες χθες, καλά ?Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Μην ξεχνάμε ότι σήμερα είναι "η παγκόσμια ημέρα οργασμού".
Γι'αυτό η παραπομπή...
Οι γνώμες διίστανται. Μία απάντηση έχει δώσει π.χ. η Τέχνη (=Κουκουράκης). Πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις βέβαια. Ο Χατζιδάκις π.χ. ήταν μέγας χαϊεντάς (από Koetsu και πάνω) και είχε ανοιχτή γραμμή με Lyric Νέας Υόρκης κλπ, από όσο έχω ακούσει. Και φυσικά κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν ήξερε να ακούει (και να γράφει) μουσική.g.kar said:τι είναι ο χαΙεντάς, αίρεση ?
Χεχεχεχε, Δικός ήταν δηλαδή ε? (προσοχή που πάει το μυαλό σας ε)Κώστας Κόγιας said:Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ο Χατζηδάκις άκουγε με full Quad.
ak1s said:Ισχύει το "χαϊεντάς=μουσικόφιλος" που μου τσαμπουνάτε συνέχεια εδώ ή δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις;
Και όπως είπα "θεωρώ", "εγώ"...
Και όχι μόνο. Παιδικός μου φίλος μουσικός και μουσικόφιλος (όχι χαϊεντάς) είχε την τύχη να συνεργαστεί με τον Χατζιδάκι για αρκετά χρόνια και τον είχε επισκευθεί πολλάκις. Έτσι λοιπόν μου έχει εξιστορήσει την σύνθεση του συστήματός του...Κώστας Κόγιας said:Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ο Χατζηδάκις άκουγε με full Quad.
Πάνελ έχει και το δελτίο ειδήσεων του Alpha, αυτό από μόνο του δεν λέει τίποταΝίκος Τσαρουχάς said:Έλα ρε μην είσαι απόλυτος. Κι άμα έχει πάνελ?
Ακούμε! 8)Σπύρος Μπλάτσιος said:Έτσι λοιπόν μου έχει εξιστορήσει την σύνθεση του συστήματός του...