Hi End - Μαθήματα κοινής λογικής από τους κατασκευαστές...

Reaction score
2.320
Μη φοβάσαι εσύ τους οχτρούς και τους όχερτους . Εσύ έχεις δυο βαρβάτα Τannoy :lol:

Reaction score
2
οχερτους????

σε λιγο ετσι οπως το εχετε κανει θα θελουμε δυο διδακτορικα γιαα να σας παρακολουθησουμε.......... :lol:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
g.kar said:
Tα θέλω MAC μου. Εχω κι εγώ πολλά προβλήματα με τα καλώδια να ξέρεις. Σου μιλάω σαν αδελφός προς αδελφή :lol:
Aδελφή ψυχή εννοείς φαντάζομαι έτσι?
Οχι τίποτα άλλο,γιατί οι οχτροί παραμονεύουν και πιάστο αυγό και κούρευτο μετά... :lol: :lol: :lol:
Το νου σου.

B

BOB

Guest
ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ οτι δεν μου αρεσει ουτε ο Μοτζαρτ ουτε η Πασπαλα ουτε το μεγαρο ουτε ο Νταλαρας ουτε ο Φραγκουλης ουτε η κλασικη μουσικη. Ακουω απο Φλουντ και πανω και αυτους μεχρι το ΔΕ ΓΟΥΟΛ. Αλλα τα μηχανακια μηχανακια. Ακουστε Εβανεσενς απο καλο συστηματακι και μετα ελατε να μου πειτε. (σικ).

Reaction score
297
Όχι, που παραδέχεται ότι έχει ίδια μουσικά γούστα με το Γιωργάκη Παπανδρέου (Εβανέσενς κλπ).

Reaction score
2.320
BOB said:
ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ οτι δεν μου αρεσει ουτε ο Μοτζαρτ ουτε η Πασπαλα ουτε το μεγαρο ουτε ο Νταλαρας ουτε ο Φραγκουλης ουτε η κλασικη μουσικη. Ακουω απο Φλουντ και πανω και αυτους μεχρι το ΔΕ ΓΟΥΟΛ. Αλλα τα μηχανακια μηχανακια. Ακουστε Εβανεσενς απο καλο συστηματακι και μετα ελατε να μου πειτε. (σικ).
Δημόσια μεν όχι επώνυμα δε

Reaction score
2.320
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
Μην ξεχνάμε ότι σήμερα είναι "η παγκόσμια ημέρα οργασμού".
Γι'αυτό η παραπομπή... :lol:
πως τα πήγες χθες, καλά ?

Reaction score
297
g.kar said:
τι είναι ο χαΙεντάς, αίρεση ?
Οι γνώμες διίστανται. Μία απάντηση έχει δώσει π.χ. η Τέχνη (=Κουκουράκης). Πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις βέβαια. Ο Χατζιδάκις π.χ. ήταν μέγας χαϊεντάς (από Koetsu και πάνω) και είχε ανοιχτή γραμμή με Lyric Νέας Υόρκης κλπ, από όσο έχω ακούσει. Και φυσικά κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν ήξερε να ακούει (και να γράφει) μουσική.

Reaction score
2.320
Για την Lyric Νέας Υόρκης, αν θυμάμαι καλά, υπάρχει ειδικο αφιέρωμα στο περιοδικό High Fidelity τεύχος 4. Υπάρχουν και κάποιες φωτογραφίες με τον Χατζιδάκη και τον θεοδωράκη.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.615
Κώστας Κόγιας said:
Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ο Χατζηδάκις άκουγε με full Quad.
Χεχεχεχε, Δικός ήταν δηλαδή ε? (προσοχή που πάει το μυαλό σας ε) :lol: :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.615
ak1s said:
Ισχύει το "χαϊεντάς=μουσικόφιλος" που μου τσαμπουνάτε συνέχεια εδώ ή δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις;
Και όπως είπα "θεωρώ", "εγώ"...;)

Στις περισσότερες περιπτώσεις ευτυχώς ισχύει (τουλάχιστον από σοβαρούς χομπίστες). Φυσικά όμως δεν μιλάμε για απολύτως συνδεδεμένες έννοιες...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.963
Φυσικά και δεν ισχύει. Βρες μου έναν χαϊεντά να απολαμβάνει Caruso.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
Κώστας Κόγιας said:
Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ο Χατζηδάκις άκουγε με full Quad.
Και όχι μόνο. Παιδικός μου φίλος μουσικός και μουσικόφιλος (όχι χαϊεντάς) είχε την τύχη να συνεργαστεί με τον Χατζιδάκι για αρκετά χρόνια και τον είχε επισκευθεί πολλάκις. Έτσι λοιπόν μου έχει εξιστορήσει την σύνθεση του συστήματός του...

Reaction score
297
Νίκος Τσαρουχάς said:
Έλα ρε μην είσαι απόλυτος. Κι άμα έχει πάνελ? :lol: :lol:
Πάνελ έχει και το δελτίο ειδήσεων του Alpha, αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτα :p

Σπύρος Μπλάτσιος said:
Έτσι λοιπόν μου έχει εξιστορήσει την σύνθεση του συστήματός του...
Ακούμε! 8)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.088
Members
38.286
Νεότερο μέλος
MichaelK