Hi End - Μαθήματα κοινής λογικής από τους κατασκευαστές...

Reaction score
2
ενταξει ειναι την κοιταξα εγω.......εστειλε εντολη ο dreamGR να μην υπαρχει μυνημα με ορθογραφικο λαθος........ :lol:

Reaction score
2.325
mixalis kanakakis said:
ενταξει ειναι την κοιταξα εγω.......εστειλε εντολη ο dreamGR να μην υπαρχει μυνημα με ορθογραφικο λαθος........ :lol:
μήνυμα ΟΧΙ μύνημα :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.617
ak1s said:
Βρε ούτε τον γάμο του Φίγκαρο βρε; Ούτε δυο τιχάκια; Τι ακούτε βρε στα χαϊέντ συστήματα; Death metal? :D
Αυτές τις ξενέρωτες π@παριές τις ακούνε όσοι δεν έχουν σχέση με το hi end για να κάνουν τον καμπόσο σε αυτούς που έχουν, το πιασες? Εμείς ακούμε τα πάντα (γιατί με τα μηχανάκια μας μπορούμε άλλωστε) χωρίς να μας ενδιαφέρει αν είναι γάμοι ή κηδείες. Η απάντηση "τα πάντα", εμένα μου αρέσει. Οι υπόλοιποι δεν ακούνε μουσική, κάνουν εντύπωση ή ακούνε ότι παίζει καλά το μοτόρι τους... :wink:

Reaction score
297
n_olympios said:
Την προηγούμενη. Και σταμάτα να μας δουλεύεις. :D
Τι κακό κι αυτό ... Όταν μιλάω σοβαρά, όλοι νομίζουν ότι τους δουλεύω και όταν τους δουλεύω, νομίζουν ότι μιλάω σοβαρά. Εάν όντως συμβαίνει αυτό, είμαι ΠΟΛΥ περήφανος για τον εαυτό μου 8) Το ιδανικό βέβαια θα είναι να μην ξέρει κανείς ποτέ εάν τον δουλεύω ή μιλάω σοβαρά. Αυτός είναι ένας ευγενής στόχος και η προοπτική του με συναρπάζει :twisted:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.617
Πάντως έχει πολύ πλάκα να βλέπεις κόσμο να προσπαθεί να υποβιβάσει ότι δεν ξέρει ή δεν μπορεί να μάθει, να τα κάνει κρεμαστάρια που λένε... :wink: Αυτό με το ότι οι χαϊεντάδες δεν ξέρουν να ακούνε μουσική ενώ όσοι έχουν μινι-χάιφάι ξέρουν, είναι σαν ένα παμπάλαιο με τον τοτό... :lol: :lol:

- Για να έχουμε καλή συνέχεια θα ήθελα να κάνω δύο παρατηρήσεις:

1. Μην παρασύρεστε, οι ίδιοι μπορούμε να κάνουμε όση κριτική στους εαυτούς μας και στο χόμπυ μας θέλουμε. Οι υπόλοιποι (οι πολύ εκτός) καθείστε στα αυγά σας, μην παίρνετε πολύ αέρα και να είστε όσο μετριοπαθείς πρέπει γιατί δεν υποψιάζεστε καν για τι πράγμα μιλάμε. Κοινώς έξω από τον χορό μούγκα και μην φτάνετε στο άλλο άκρο. 8)
2. Δεν θέλω να ξαναδώ χαρακτηρισμούς. Εδώ είμαστε για να συζητάμε περί ήχου όχι περί προσωπικοτήτων.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.777
RDoherty said:
Τι κακό κι αυτό ... Όταν μιλάω σοβαρά, όλοι νομίζουν ότι τους δουλεύω και όταν τους δουλεύω, νομίζουν ότι μιλάω σοβαρά. Εάν όντως συμβαίνει αυτό, είμαι ΠΟΛΥ περήφανος για τον εαυτό μου 8) Το ιδανικό βέβαια θα είναι να μην ξέρει κανείς ποτέ εάν τον δουλεύω ή μιλάω σοβαρά. Αυτός είναι ένας ευγενής στόχος και η προοπτική του με συναρπάζει :twisted:
Το κακό δεν είναι αυτό. Το κακό είναι όταν προσπαθείς να μιλήσεις σοβαρά και δε σε παίρνουν στα σοβαρά, ενώ όταν πας να κάνεις πλάκα δε σε καταλαβαίνουν.

Reaction score
297
Νίκος Τσαρουχάς said:
Η απάντηση "τα πάντα", εμένα μου αρέσει. Οι υπόλοιποι δεν ακούνε μουσική, κάνουν εντύπωση ή ακούνε ότι παίζει καλά το μοτόρι τους... :wink:
http://anegkyklopaideia.wikia.com/wiki/Τα_πάντα

n_olympios said:
Το κακό δεν είναι αυτό. Το κακό είναι όταν προσπαθείς να μιλήσεις σοβαρά και να μη σε παίρνουν στα σοβαρά, ενώ όταν πας να κάνεις πλάκα να μη σε καταλαβαίνουν.
Να και η δεύτερη από τις τρεις σκασίλες που είχα. Σιγά-σιγά θα προκύψει και η τρίτη και τελευταία. 8)

Reaction score
2.325
Από το ίδιο site που διαβάζει ο RDoherty ..

http://anegkyklopaideia.wikia.com/wiki/Τρέχοντα_γεγονότα

Δεκάδες Βρετανοί αναμένεται να συμμετάσχουν (σιγά μη χάνανε την ευκαιρία) στον πρώτο ευρωπαϊκό μαραθώνιο αυτοικανοποίησης δια της χειρονακτικής οδού που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Κλάρκενγουελ του κεντρικού Λονδίνου. Ο διαγωνισμός οργανώνεται, για φιλανθρωπικούς λόγους, από εταιρεία αναπαραγωγικής υγείας σε συνεργασία με ίδρυμα για την καταπολέμηση του AIDS. Δεν είναι γνωστό τι θα κάνουν με την παραγόμενες σωματικές εκκρίσεις....

(Αντικραδασμικά θα χρειαστούν ???)

Reaction score
5
Νίκος Τσαρουχάς said:
Αυτές τις ξενέρωτες π@παριές τις ακούνε όσοι δεν έχουν σχέση με το hi end για να κάνουν τον καμπόσο σε αυτούς που έχουν, το πιασες? Εμείς ακούμε τα πάντα (γιατί με τα μηχανάκια μας μπορούμε άλλωστε) χωρίς να μας ενδιαφέρει αν είναι γάμοι ή κηδείες. Η απάντηση "τα πάντα", εμένα μου αρέσει. Οι υπόλοιποι δεν ακούνε μουσική, κάνουν εντύπωση ή ακούνε ότι παίζει καλά το μοτόρι τους... :wink:
Βρε μην αρπάζεσαι βρε...μια πλάκα κάναμε...δεν μπορούμε να κάνουμε πλάκα στην χαϊέντ;;; :shock:
Μεταξύ μας, θεωρώ τον Mozart ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για κάθε μουσικόφιλο. Ισχύει το "χαϊεντάς=μουσικόφιλος" που μου τσαμπουνάτε συνέχεια εδώ ή δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις;
Και όπως είπα "θεωρώ", "εγώ"...;)

Reaction score
297
ak1s said:
Μεταξύ μας, θεωρώ τον Mozart ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για κάθε μουσικόφιλο.
Τον Γαϊτάνο όχι?? :shock:

g.kar said:
Δεκάδες Βρετανοί αναμένεται να συμμετάσχουν (σιγά μη χάνανε την ευκαιρία) στον πρώτο ευρωπαϊκό μαραθώνιο αυτοικανοποίησης δια της χειρονακτικής οδού ...
Ανορθόγραφο το κείμενο. Άρα δεν είναι δικό μου 8)

Reaction score
2.325
μα δεν έχει βρεθεί ακόμα άνβρωπος στον κόσμο να παραδεχτεί δημόσια ότι δεν του αρέσει ο Mozart !!!

Reaction score
2.325
RDoherty said:
g.kar said:
Δεκάδες Βρετανοί αναμένεται να συμμετάσχουν (σιγά μη χάνανε την ευκαιρία) στον πρώτο ευρωπαϊκό μαραθώνιο αυτοικανοποίησης δια της χειρονακτικής οδού ...
Ανορθόγραφο το κείμενο. Άρα δεν είναι δικό μου 8)
Μα δεν είπε κανείς οτι το έγραψες εσύ Εσύ απλά μας παρέπεμψες σε αυτό το site.

Reaction score
3
Ρε g.kar,θα έρθεις να πάρεις τα καλώδια για να τα ακούσεις? ή να τα αφήσω να παίξουν κι άλλο στο σύστημα μέχρι να στρώσουν καλά? :wink:
Αυτό των ηχείων που μοιάζει με μπουρί σόμπας ή άνετα μπορεί κάποιος να το περάσει για βόα, είναι που με ταλαιπωρεί ακόμη... :) :lol: :lol:

Reaction score
2.325
Tα θέλω MAC μου. Εχω κι εγώ πολλά προβλήματα με τα καλώδια να ξέρεις. Σου μιλάω σαν αδελφός προς αδελφή :lol:

Reaction score
3
g.kar said:
Tα θέλω MAC μου. Εχω κι εγώ πολλά προβλήματα με τα καλώδια να ξέρεις. Σου μιλάω σαν αδελφός προς αδελφή :lol:
Aδελφή ψυχή εννοείς φαντάζομαι έτσι?
Οχι τίποτα άλλο,γιατί οι οχτροί παραμονεύουν και πιάστο αυγό και κούρευτο μετά... :lol: :lol: :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.088
Members
38.286
Νεότερο μέλος
MichaelK