- Reaction score
- 3
Το γνωρίζει,απλώς σας τεστάρει για να δει αν το γνωρίζετε και εσείς...
μήνυμα ΟΧΙ μύνημαmixalis kanakakis said:ενταξει ειναι την κοιταξα εγω.......εστειλε εντολη ο dreamGR να μην υπαρχει μυνημα με ορθογραφικο λαθος........
Αυτές τις ξενέρωτες π@παριές τις ακούνε όσοι δεν έχουν σχέση με το hi end για να κάνουν τον καμπόσο σε αυτούς που έχουν, το πιασες? Εμείς ακούμε τα πάντα (γιατί με τα μηχανάκια μας μπορούμε άλλωστε) χωρίς να μας ενδιαφέρει αν είναι γάμοι ή κηδείες. Η απάντηση "τα πάντα", εμένα μου αρέσει. Οι υπόλοιποι δεν ακούνε μουσική, κάνουν εντύπωση ή ακούνε ότι παίζει καλά το μοτόρι τους...ak1s said:Βρε ούτε τον γάμο του Φίγκαρο βρε; Ούτε δυο τιχάκια; Τι ακούτε βρε στα χαϊέντ συστήματα; Death metal?
Τι κακό κι αυτό ... Όταν μιλάω σοβαρά, όλοι νομίζουν ότι τους δουλεύω και όταν τους δουλεύω, νομίζουν ότι μιλάω σοβαρά. Εάν όντως συμβαίνει αυτό, είμαι ΠΟΛΥ περήφανος για τον εαυτό μου 8) Το ιδανικό βέβαια θα είναι να μην ξέρει κανείς ποτέ εάν τον δουλεύω ή μιλάω σοβαρά. Αυτός είναι ένας ευγενής στόχος και η προοπτική του με συναρπάζει :twisted:n_olympios said:Την προηγούμενη. Και σταμάτα να μας δουλεύεις.
Το κακό δεν είναι αυτό. Το κακό είναι όταν προσπαθείς να μιλήσεις σοβαρά και δε σε παίρνουν στα σοβαρά, ενώ όταν πας να κάνεις πλάκα δε σε καταλαβαίνουν.RDoherty said:Τι κακό κι αυτό ... Όταν μιλάω σοβαρά, όλοι νομίζουν ότι τους δουλεύω και όταν τους δουλεύω, νομίζουν ότι μιλάω σοβαρά. Εάν όντως συμβαίνει αυτό, είμαι ΠΟΛΥ περήφανος για τον εαυτό μου 8) Το ιδανικό βέβαια θα είναι να μην ξέρει κανείς ποτέ εάν τον δουλεύω ή μιλάω σοβαρά. Αυτός είναι ένας ευγενής στόχος και η προοπτική του με συναρπάζει :twisted:
http://anegkyklopaideia.wikia.com/wiki/Τα_πάνταΝίκος Τσαρουχάς said:Η απάντηση "τα πάντα", εμένα μου αρέσει. Οι υπόλοιποι δεν ακούνε μουσική, κάνουν εντύπωση ή ακούνε ότι παίζει καλά το μοτόρι τους...
Να και η δεύτερη από τις τρεις σκασίλες που είχα. Σιγά-σιγά θα προκύψει και η τρίτη και τελευταία. 8)n_olympios said:Το κακό δεν είναι αυτό. Το κακό είναι όταν προσπαθείς να μιλήσεις σοβαρά και να μη σε παίρνουν στα σοβαρά, ενώ όταν πας να κάνεις πλάκα να μη σε καταλαβαίνουν.
Βρε μην αρπάζεσαι βρε...μια πλάκα κάναμε...δεν μπορούμε να κάνουμε πλάκα στην χαϊέντ;;; :shock:Νίκος Τσαρουχάς said:Αυτές τις ξενέρωτες π@παριές τις ακούνε όσοι δεν έχουν σχέση με το hi end για να κάνουν τον καμπόσο σε αυτούς που έχουν, το πιασες? Εμείς ακούμε τα πάντα (γιατί με τα μηχανάκια μας μπορούμε άλλωστε) χωρίς να μας ενδιαφέρει αν είναι γάμοι ή κηδείες. Η απάντηση "τα πάντα", εμένα μου αρέσει. Οι υπόλοιποι δεν ακούνε μουσική, κάνουν εντύπωση ή ακούνε ότι παίζει καλά το μοτόρι τους...
Τον Γαϊτάνο όχι?? :shock:ak1s said:Μεταξύ μας, θεωρώ τον Mozart ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για κάθε μουσικόφιλο.
Ανορθόγραφο το κείμενο. Άρα δεν είναι δικό μου 8)g.kar said:Δεκάδες Βρετανοί αναμένεται να συμμετάσχουν (σιγά μη χάνανε την ευκαιρία) στον πρώτο ευρωπαϊκό μαραθώνιο αυτοικανοποίησης δια της χειρονακτικής οδού ...
Μα δεν είπε κανείς οτι το έγραψες εσύ Εσύ απλά μας παρέπεμψες σε αυτό το site.RDoherty said:Ανορθόγραφο το κείμενο. Άρα δεν είναι δικό μου 8)g.kar said:Δεκάδες Βρετανοί αναμένεται να συμμετάσχουν (σιγά μη χάνανε την ευκαιρία) στον πρώτο ευρωπαϊκό μαραθώνιο αυτοικανοποίησης δια της χειρονακτικής οδού ...
Aδελφή ψυχή εννοείς φαντάζομαι έτσι?g.kar said:Tα θέλω MAC μου. Εχω κι εγώ πολλά προβλήματα με τα καλώδια να ξέρεις. Σου μιλάω σαν αδελφός προς αδελφή