dapost
Rehdeko & Harbeth lover
- Reaction score
- 11.472
Λεβόν, που πάμε εμείς γυμνοί στα αγγούρια;βρε παιδια θα πεσει η παραγκα !!!
Λεβόν, που πάμε εμείς γυμνοί στα αγγούρια;βρε παιδια θα πεσει η παραγκα !!!
Έχετε μουρλαθεί όλοι εκεί πάνω...Σίγουρα δεν έβαλε μερικά ακόμη RE ο flash στην παραγγελία; Άντε καλώς να έρθουν!
Άσχετο αλλά πολύ θα ήθελα να μετράγαμε την ακουστική του ξύλινου δωματίου. Για βάλτε καμία μέτρηση να δούμε πως συμπεριφέρεται, μικρόφωνο υπάρχει σωστά;
απο οτι θυμαμαι και το audyssey pro εκει κοντα ηταν οι πριν μετρησειςή οι μετρησεις ειναι για το μουστο
ή
ο χωρος σου χορευει τσαρλεστον οτι βαζεις σε αυτον
παντως εγω αυτο που ηθελα (να με πιανουν τα μπασα απο το λαρυγγι
το πετυχα με τα 2 ev.......καλα και εξαιρετικα τα κλιπσακια με το σουπερ svs
αλλα ποτε δεν μπου κοψανε την ανασα απο την ακουστικη πιεση που ασκουσαν
καπου ισως και να το ερειχνα στην παραγγα, και στα οραλεξ
Αλλα νικαει παντα ο επιμενων
σαν να εδωσες σε ετοιμοθανατο cell rush και rush accelerated + 50 mg νικοτινικο οξυ![]()
εδω το rc64ii
αργυρη συμφωνω, αλλα το προβλημα μου δεν ειναι απο τους 50 και πανω ,το jbl το χαιδευω.δεν ειναι μονο οι μετρησεις
για να φας ξυλο (ετσι οπως εισαι) μαλλον το ψαχνεις σε λαθος συχοτητες
τα re βαρανε καλα χαμηλα (οχι απλως καλα)
τα λαρυγγωματα θα τα φας απο τους 50 και πανω.......
αν ζησεις το ενα ev και τα 2 στον χωρο μου θα καταλαβεις τι εννοω
αν κατεβεις αθηνα στην εκθεση (και ειμαι και εγω αθηνα- μακαρι να μην ειμαι)
ελα να ακουσεις .....ελα νηστικος γιατι θα ξερασεις οτι θα εχεις φαει πριν
και εγω προσπαθω ακομα να καταλαβω...Thanks, αν και ομολογώ δεν καταλαβαίνω πολλά. Τα spectrograms που φαίνονται δεξιά ειναι τελείως διαφορετικά μεταξύ τους, δε θα έπρεπε γιατί εξαρτώνται κυρίως από το χώρο και όχι το μεγάφωνα. Έχεις μήπως καμία μέτρηση rt60; Βασικά αυτό που θέλω να καταλάβω ειναι αν το ξύλινο περίβλημα ειναι πιο απορροφητικό χαμηλά από κανονική τοιχοποιία.
αυτο που συναντησα με το re στο ξυλινο ειναι οτι το ακους να φουσκωνει και να ξεφουσκωνει στην κυριολεξια.το περιβλημα δουλευει σαν ενεργη μπασοπαγιδα (αν μπορω να το πω ετσι)
γενικα οτι παλλεται αποσβενει την ενεργεια (ποσοστιαια σε σχεσημε ενα χωρο απο μπετο)
αντι να την αποδιδει (σχεδον ατοφια ) στον χωρο οπως θα εκανε το μπετουδακι
Πού θα πάει, θα το ντύσεις τελικά με γυψοσανίδα το σπιτάκι και θα ηρεμήσουμε όλο μας...που θα παει θα το βρω στο τελος...