- Reaction score
- 4.387
Αυτό ήθελα να τονίσω. Σίγουρα θα αναφέρουν τα Μακεδονικά όπως το εννοεί η ηγεσία της ΗΠΑ.Ναι, αλλά δεν γνωρίζουμε σε ΠΟΙΑ Μακεδονικά αναφέρεται, αν με πιάνεις!!!
Αυτό ήθελα να τονίσω. Σίγουρα θα αναφέρουν τα Μακεδονικά όπως το εννοεί η ηγεσία της ΗΠΑ.Ναι, αλλά δεν γνωρίζουμε σε ΠΟΙΑ Μακεδονικά αναφέρεται, αν με πιάνεις!!!
Θα περάσεις καλά αν την δεις σε καμιά άλλη αίθουσα.Αφού μου άρεσε το national treasure , τότε θα περάσω καλά !
Στα συν της ταινιας πρεπει να συμπεριληφθει και το οτι ηταν καλυτερο απο το National Treasure 2
Ακριβως αυτα τα λογια με εκφραζουν, αυτα ακριβως θα εγραφα και εγω... Να συμπληρωσω μονο οτι φαινεται πως δεν πεσανε τα ιδια λεφτα στην ταινια αναλογικα σε σχεση με το παρελθον.Κι εμένα δε μου άρεσε πολύ. Σίγουρα δεν ήταν αντάξια - στα δικά μου μάτια - με τα προηγούμενα Indiana Jones. Δεν ξέρω, έλειπε κάτι που υπήρχε στα παλιά, χωρίς να μπορώ να προσδιορίσω τι ακριβώς. Μάλλον η γενική ατμόσφαιρα. Εντάξει, δε βοηθούσε και το σενάριο πολύ που θύμιζε λίγο... X-Files (και όχι στις καλές τους στιγμές). Δεν ταίριαζε το αντικείμενο της ταινίας για Indy. Μα τώρα εξωγήινους βρήκαν να βάλουνε; Τόσοι αρχαίοι μύθοι παραμένουν άλυτοι![]()
Δεν λεω οτι οι πρωτες ταινιες δεν ηταν αριστουργηματα ! Ηταν παρα πολυ καλες για τα ματια μας εκεινα τα χρονια.Δεν ξερω τι εννοείς αριστούργημα αλλα Οι κυνηγοί της Χαμενης κιβωτού και Η Τελευταία Σταυροφορια στο είδος τουε ηταν αριστουργήματα…
Το Κρυστάλλινο Κρανίο ηταν για να τα πάρεις στο κρανίο …
Οι Ταινίες Ιντι δεν φημίζονται ουτε προτείνονται για θεαση λόγο των εφε τους..Αυτο που θελω να πω ειναι οτι η υπερκθεση σε ταινιες με effects τα τελευταια χρονια μας εχουν κανει να μην ενθουσιαζομαστε και τοσο πια. Εξαιρεση αποτελει για μενα η τριλογια LOTR την οποια θεωρω το αριστουργημα της εποχης μας.
Τωρα ξανα για τον indy καλυτερα θα μ αρεσε να γυριζοταν το σεναριο με την χαμενη ατλαντιδα αλλα και αυτο ε καλο ηταν για ενα ευχαριστο διωρο !!