A
AKARL
Guest
Κώστα, το μήκος των καλωδίων θα είναι περίπου 3 μέτρα (δύσκολο να είναι παραπάνω).Για τα μακριά καλώδια διασύνδεσης ηχείων, δε θα τη βγάλεις με ερσεά. Και μη το δοκιμάσεις καν.
Οπότε θα χρειαστεί κι ένα di-box 4-καναλο, να παίρνει ερσεά και να δίνει εξελάρ, το οποίο θα μπεί αμέσως μετά το μίνι ντιεσπι, με 4 κοντά καλώδια ερσεά. Μετά με εξελάρ, δώσε κι ένα χιλιόμετρο καλώδιο, κανένα πρόβλημα.
Είχε βρει ο Ζαπάντης ένα εξαιρετικό πολυκάναλο di-box και σε λογικό κόστος, νομίζω από Νάκα.
Στην περίπτωση του Sceptre-8 το di-box είναι υποχρεωτικό γιατί παίρνουν μόνο καρφί ή xlr.
Έχω και μια ερώτηση σχετικά με δυο εναλλακτικές, πάλι από Presonus, με αρκετά και πολύ χαμηλότερο κόστος αντιστοίχως.
Η πρώτη είναι τα R80, και η δεύτερη τα Eris E8.
Τεχνικά φαίνονται υποδεέστερα, πιθανά και εξαιτίας κάποιων ευκολιών των Sceptre που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω. Όμως, τι λέει ο μάτης σου για αυτά τα δυο σε σχέση με τον χώρο μου - ασχέτως τιμής; Αν κάποιο απο τα δυο είναι "επαρκές" αυτό καθιστά την όλη ιστορία όχι μόνο οικονομικότερη αλλά και (πολύ) ταχύτερη στη υλοποίησή της.