- Reaction score
- 659
Για τα άνταμ λέω
κοιτάω στη dbx και έχει μόνο το pa2 και το pa+ δε ξέρω τι παραπάνω έχει αυτό που λεςTο καινούριο είναι το PA2 +.
Θα χαλαστεις στο τέλος εσύ, επειδή μας διαβάζεις..Πλησιάζω αυτά τα μαραφέτγια του και τα γυρνώ από τη μιά και την άλλη και ω του θαύματος: Άκουσα καλύτερα!
Όλα τα ανωτέρω, εξαιρετικά μηχανήματα. Αν έχεις και συσκευασίες, μπορεί να πιάσουν καλά λεφτά στο eBay.Λοιπόν, επί του παρόντος έχω αυτό:
αυτό:
και αυτό:
Βρε μπουλντόζα, βρε οδοστρωτήρα .... ουδέποτε μίλησα περίΘα χαλαστεις στο τέλος εσύ, επειδή μας διαβάζεις..
Σιγά σιγά θα σου αρέσει ο ήχος..Χωρίς αλλαγές καλωδίων!
Πάλι θα με κυνηγάνε οι μαγαζατορες που πουλάν καβλώδια...
Όλα τα ανωτέρω, εξαιρετικά μηχανήματα. Αν έχεις και συσκευασίες, μπορεί να πιάσουν καλά λεφτά στο eBay.
Τα μόνα που εκτιμώ, από τα υπάρχοντά σου, είναι οι μουσικές σου.
Τα υπόλοιπα, είναι απλώς για σκότωμα.
Δεν είδα πικάπ. Αν δεν έχεις μκ2, ο,τι και να έχεις, είναι επίσης για eBay.
Κι αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη.
Φυσικά, αν σε ενδιαφέρει η παρουσία τους λόγω εμφάνισης, δηλαδή αν τα θες ως διακοσμητικά στοιχεία στο σπίτι, μπορείς να τα κρατήσεις για να τα βλέπεις και να τα χαίρεσαι. Για το λόγο αυτό, δε χρειάζεται να είναι καν συνδεδεμένα.
Καλο μεσημερι
Θα τεζαρω ακουγοντας Pat Metheny χοχοχο
κοιτάω στη dbx και έχει μόνο το pa2 και το pa+ δε ξέρω τι παραπάνω έχει αυτό που λες
Το ενεργό κρος από που θα πάρει σήμα;
Yamaha 1000 έχει ο φίλος, υπάρχει κάποιος τρόπος να δώσει σήμα στο ενεργό κρος; Δεν έχει τελικό
250€
Τιμή έμαθες, που θα το συνδέσεις;
Εδώ είσαι
https://www.minidsp.com/products/dirac-series/ddrc-24
Κάπου λέει για ινφραρεντ βολιουμ κοντρόλ. Για ψαξτο στο μανιουαλ. Παίρνει και ντιρακ
Σκεπτόμενος τα παραπάνω, διαβάζοντας ένθεν κακείθεν και έχοντας υπόψιν τους δεδομένους περιορισμούς κόστους κάνω την κάτωθι υπόθεση εργασίας:Θα μπορούσε να παίξει , αν είχε pre out , main in. Δλδ αν χώριζε ο ολοκληρωμένος σε προ και τελικό. Τότε θα μπορούσε να παρεμβληθεί το ενεργό κροςς , και να χρησιμοποιηθεί ο τελικός του ολοκληρωμένου.
Γιατί;Καλή η ιδέα σου ΑΛΛΑ δεν υπολογίζεις καλά τα ευρά.
Αυτό που θα βάλω πριν το miniDSP 2x4 HD θα είναι ο προενισχυτής του Γιαμάχα, δηλαδή: Γιαμάχα pre-out => miniDSP 2x4 HD => Γιαμάχα main-in. Έτσι μένουν τα δυο ελεύθερα κανάλια του miniDSP 2x4 HD να οδηγήσουν τα δυο σαμπ.αλλά από αυτό που θα βάλεις πριν το miniDSP.
Στην Ελλάδα ναι, στη Γερμανία όμως;Τα sub της Κλιπς κοστίζουν 535 το ένα. (εκεί είναι το λάθος)
Αυτή είναι η ερώτησή μου.Ο ενισχυτής σου δεν ξέρω αν γεφυρώνει το pre out & in. Για ψάξτο.
Αν κατά την τωρινή κατάσταση έχει εκεί ανάμεσα βραχυκυκλωτήρες, τότε ναι, θα δουλέψει.2) Μεταξύ του πρε-άουτ και μέϊν-ιν παρεμβάλλω αυτό (περίπου 260€) :
Γιατί δεν το διαβάζεις στο μάνιουαλ; (πριν το δοκιμάσεις )Στην Ελλάδα ναι, στη Γερμανία όμως;
!!!!!
Αυτή είναι η ερώτησή μου.
1) Εξωτερικό πλήκτρο αποσύνδεσης δεν υπάρχει.Αν κατά την τωρινή κατάσταση έχει εκεί ανάμεσα βραχυκυκλωτήρες, τότε ναι, θα δουλέψει.
Αν δουλεύει ως ολοκληρωμένος, χωρίς βραχυκυκλωτήρες εκεί ανάμεσα, τότε τα ενώνει εσωτερικά, αν είναι αυτά που φαντάζεσαι, οπότε θα πρέπει να υπάρχει κάποιο πλήκτρο αποσύνδεσης ή εσωτερικοί βραχυκυκλωτήρες στυλ τζαμπερ οι οποίοι θα πρέπει να βγουν.
RTFM..
Τι θες, να το διαβάσουμε κι αυτό εμείς για σένα;
Οπότε, στην καλύτερη των περιπτώσεων, ο γιαμαχα είναι 220 βατ στα 2 ωμ.3) Ο τελικός του Γιαμάχα ΑΣ-1000:
Maximum Power (4 ohms, 1kHz, 0.7% THD, for Europe): 160 W + 160 W
High Dynamic Power/Channel (8/6/4/2 ohms): 105/135/190/220 W
Το τσίμπημα στους 20 χιλιοκυκλους του τουιτερ, υποθέτω ότι είναι συντονισμός της κάψας. Αυτό εντάξει, θέλει ένα ψαλίδι, που δεν είναι θέμα.οδηγεί τα μιντ και τουήτερ των Ρόϊς 8.3:
a) b)
Αυτά είναι πάντα χρήσιμα.το μινιντιεσπί με μικρόφωνο = 260 €
Εκεί που λέει main direct έχει προφανώς τζαμπερακια εσωτερικά, αυτά που φαίνονται σα διακόπτες.Έχει αυτό το Block Diagram από το οποίο δεν μπορώ να καταλάβω αν γεφυρώνει εσωτερικά και πως.