- Reaction score
- 659
Σαν σήμερα πήγε
Πράγματι δεν είναι δουλειά μου η αναπαραγωγή ,ούτε και με νοιάζει ποιά μέρα έγραφε τη φωνή του γκίλαν στο τσαιλντ ιν ταιμ στο στούντιο και αν είχε κωλοκαιρο η πτώση τάσης και παραμόρφωνε γιατί δεν ήμουν εκεί εκτος αν εσείς ησταν παρών σε κάθε ηχογράφηση και ξέρετε ποια είναι η σωστή αναπαραγωγή.
Η αληθινή διάσταση όπως αναφέρετε είναι φορητά μπλουτουθ ηχειάκια του 20ευρου ,κινητά παντόφλες και κάτι κινέζικες σαβούρες από πλαστικό και αλουμίνιο από βουνίσια κινέζικη πέτρα που υπόσχονται ατέλειωτη διασκέδαση με αναπαραγωγή γιουτιουμπ και σποτιφαι.
Μάλλον με τους κλας ντι έχετε μείνει πίσω.
Κύριε Κώστα αν σας περισσεύει κανένα πικάπ , όχι σαν τις πλαστικατζούρες του παμπλικ ή τιποτα βινύλια αγρατζούνιστα εισαγωγής και δε τα θέλετε δώστε τα σε μένα να τα φυλάξω ,όσο για τα παθητικά ηχεία αν σας βρίσκεται κανένα γουιλσον στην αποθήκη σας ενδιαφέρομαι... δυστυχώς για εσας γεννήθηκα με α/μ τηλεόραση , σεμεδάκι από πάνω και έπαιζε ΕΙΡΤ και ΥΕΝΕΔ.Το δρόμο των παθητικών και των πικάπ;
Γιατί στις αγγελίες όλο και πιο πολλά πικάπ βλέπω, και φυσικά τα παθητικά ηχεία είναι σα καραμέλες, έλα πάρε κι εσύ μία.
Μόδα είναι το πικάπ. Τράβα μία βόλτα στα παμπλικ να το δεις το πράγμα στην αληθινή του διάσταση.
Υπάρχουν πάντως και πολλά παθητικά ηχεία που προσπαθούν (ανεπιτυχώς για μένα) να είναι "μοντέρνα". Τουλάχιστον προσπαθούν θα μου πείτε..
Δυστυχώς, τα ενεργά μόνιτορ είναι απλώς "εργαλεία δουλειάς", το μόνο που κάνουν είναι να παίζουν σωστά μουσική. Δε σας χρειάζονται.
Πράγματι δεν είναι δουλειά μου η αναπαραγωγή ,ούτε και με νοιάζει ποιά μέρα έγραφε τη φωνή του γκίλαν στο τσαιλντ ιν ταιμ στο στούντιο και αν είχε κωλοκαιρο η πτώση τάσης και παραμόρφωνε γιατί δεν ήμουν εκεί εκτος αν εσείς ησταν παρών σε κάθε ηχογράφηση και ξέρετε ποια είναι η σωστή αναπαραγωγή.
Η αληθινή διάσταση όπως αναφέρετε είναι φορητά μπλουτουθ ηχειάκια του 20ευρου ,κινητά παντόφλες και κάτι κινέζικες σαβούρες από πλαστικό και αλουμίνιο από βουνίσια κινέζικη πέτρα που υπόσχονται ατέλειωτη διασκέδαση με αναπαραγωγή γιουτιουμπ και σποτιφαι.
Μάλλον με τους κλας ντι έχετε μείνει πίσω.