Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.843
Του Loggeo μου φαινόταν ίσιο.....
άρα είναι στραβή η οθόνη μου

άρα είναι στραβή η οθόνη μου

Ελπίζω να είναι. Ο 700, όπως και τ' άλλα 2 μοντέλα, θέλει αναβάθμιση γιατί δε δουλεύουν σωστά οι hdmi θύρες του. Το update έχει ήδη κυκλοφορήσει και φτιάχνει τα πράγματα.Ωραία νούμερα πάντως ε;-προβολάρες θά'ναι και τα τρία...loggeo εσύ που είσαι πελάτης της JVC τι λες-θα είναι τα τελευταια μοντέλα σε 2Κ;;;και τι να εννοεί άραγε ο cal A',λέγοντας ότι ο ''700' θέλει αναβάθμιση για να τον χαρεί ο ιδιοκτήτης του';;;
Αυτό το διάβασα-έχει αναφερθεί πιο πάνω,νόμιζα ότι έλεγε συγκεκριμένα για τον προβολέα του review και όχι γενικά γι αυτό το πρόβλημαΟ 700, όπως και τ' άλλα 2 μοντέλα, θέλει αναβάθμιση γιατί δε δουλεύουν σωστά οι hdmi θύρες του
ΝΑΙ !!!Το update έχει ήδη κυκλοφορήσει και φτιάχνει τα πράγματα.
....για πρώτη φορά φέτος έχω την υποψία ότι έβγαλε συσκευές στην παραγωγή με προχειρότητα
Θα περιμένω να δω το review του Καστρουνή για να κρίνω. Ο τύπος έφτιαξε πρόχειρα το grayscale σε 2 σημεία με ένα gamma στο 2.3 κι άρχισε να δουλεύει απο υποκερεσμένο τρίγωνο. Να μην είχε τα εργαλεία ο jvc να πεις οκ...αυτο δεν ειναι καλο για τετοιο μηχανημα....
![]()
Διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως σ' αυτό:"η δεν ερχεται...δεν πα να εχεις και scaler"οι αποκλισεις που βλεπεις στο grayscale ειναι 1.5% στην χειροτερη.
..... μια χαρα ειναι για να δεις πως παιζει και γενικοτερα μια χαρα.
οπως επισης και το gamma....οριακος στο ανωτερο σημειο...παλι καλα που δεν πηγε σε πιο σκοτεινο gamma μιας και δεν βλεπεις πανω απο 2.3 gamma...
αυτο που δεν ειναι καλο ειναι το χρωματικο τριγωνο και ειδικα στο κοκκινο....το οποιο σημαινει πως .....η διαλεξε λαθος mode ....η δεν ασχοληθηκε ....η δεν ερχεται...δεν πα να εχεις και scaler
![]()
οσον αφορα την γραμμικοτητα που ειπες....ειναι ενα θεμα μεγαλο το οποιο εχει να κανει με το πως θα χειριστεις την κλιμακα του grayscale......
εκει πρεπει να εισαι μαστορας και οχι καστορας......δε μπα να εχεις και το καλυτερο μετρητικο
![]()
Τι άχρηστος αυτός ο cal B'...Διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως σ' αυτό:"η δεν ερχεται...δεν πα να εχεις και scaler"
Πρόσεχε σε παρακαλώ πως μιλάς για το πιο σέξι μέλος του avsite.Τι άχρηστος αυτός ο cal B'...![]()
σεξι κιοποιος αντεξειΠρόσεχε σε παρακαλώ πως μιλάς για το πιο σέξι μέλος του avsite.
Ο Κώστας ξέρει πολύ καλά τι λέει. Απλά η δυνατότητα που παρέχει ένας, συνεργαζόμενος με σωστό software, scaler να ρυθμιστεί ο "χρωματικός κύβος" σε πολλά επίπεδα διορθώνει την κατάσταση.
Απ' το review του kraine για τον jvc dla x-700 φαίνεται ότι θέμα υποκορεσμένου τριγώνου στους φετινούς jvc δεν υπάρχει. Το αυτό κι απ' το review του cine4home.
Συνήθως γι' αυτό παίρνεις τον scaler Κώστα. Για να διορθώσεις τις μ@λ@κίες-ελλείψεις του κατασκευαστή. Είτε είναι cms αυτό, είτε είναι gamma κλπ.σεξι κιοποιος αντεξει
Γιωργο αν ειναι να παρεις scaler κ.λ.π. για να διορθωσεις εν μερει την μ@λ@κια της jvc γ@μ@τ@
.....το οποιο βεβαια δεν ξερουμε και αν ισχυει.....βλεπεις γεμισαμε reviewer που μετρανε και γραφουν οτι θελουν.....
ο χρωματικος κυβος σε παει σε αλλα μερη...προσεχε μην τον χαιδεψεις.. γιατι την
....δεν χρειαζονται τετοιες μετρησεις δλδ....