- Reaction score
- 57.232
Διότι επιδίωκαν να μεγαλουργήσουν και στον τομέα της πολικής απόκρισης,εκτός από εκείνον της ομαλής συχνοτικής....
για το beo ...ειδες που δεν τα εβαλαν σε μια ταβλα τα μεγαφωνα γιατι αραγε?
Διότι επιδίωκαν να μεγαλουργήσουν και στον τομέα της πολικής απόκρισης,εκτός από εκείνον της ομαλής συχνοτικής....
για το beo ...ειδες που δεν τα εβαλαν σε μια ταβλα τα μεγαφωνα γιατι αραγε?
3400 τα ΚΗ.Like στο soco, like στο bhutia και ας ξαναγυρίσουμε στα KH310. Λοιπόν, υπάρχει κάτι καλύτερο με λιγότερο από 4000€ για το ζευγάρι; Ίσως τα devialet phantom; Κάτι άλλο;
θα ξαναεπιμεινω οτι η χρονικη ευθυγραμιση μεσω dsp δε μπορει να αντικαταστησει απο μονη της την φυσικη ευθυγραμιση με τοποθετηση
Δεν καταλαβαίνω γιατί διαφωνείτε. Κανένας κατασκευαστής δεν λέει ότι το dsp διορθώνει τα πάντα ειδικά κατασκευαστικά προβλήματα.2) Δεν είναι εφικτή η υλοποίηση κάποιου δικτυώματος διαχωρισμού συχνοτήτων στο αναλογικό πεδίο,το οποίο να ικανοποιούσε επαρκώς τις Αρχές ευθυγράμμισης.Ένα λογισμικό dsp προαπαιτεί στοιχειώδη τήρηση γεωμετρικών Αρχών ούτως ώστε να απλοποιείται όσο είναι δυνατόν ο επεξεργαστικός του φόρτος,αλλά από μόνο του-εφόσον θα είναι αρτίως υλοποιημένο- δεν χρειάζεται ν'αντικαθιστά τις γεωμετρικές Αρχές διότι...θα είναι ικανό να κάνει πολλά περισσότερα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί διαφωνείτε.
Χαίρομαι.Εύχομαι...και εις ανώτερα.Μεχρι και η genelec βελτιωνεται μαθαινει
Genelec 8351 υποκλινομαι...
Πολύ μου αρέσει που επιμένεις!
Το Beolab 90 βεβαίως απέδειξε στο Μόναχο 2016 ότι προσεγγίζει ένα τέτοιο απόλυτο ποσοστό σε εξωπραγματικό-για άλλα ηχειακά συστήματα- βαθμό (εξ ου και η ...΄΄Ζώνη του Λυκόφωτος΄΄)Δεν καταλαβαίνω γιατί διαφωνείτε...
... Όπως και κανένα dsp δεν υπόσχεται ότι μπορεί να μαζέψει 100%...
Χαίρομαι που σε πρώτη φάση χρησιμοποίησες την λέξη ....προσεγγίζει....Χαίρομαι.Εύχομαι...και εις ανώτερα.
http://www.avsite.gr/forum/threads/Μόναχο-κατόπιν-εορτής.145390/page-5#post-1974287
Το Beolab 90 βεβαίως απέδειξε στο Μόναχο 2016 ότι προσεγγίζει ένα τέτοιο απόλυτο ποσοστό σε εξωπραγματικό-για άλλα ηχειακά συστήματα- βαθμό (εξ ου και η ...΄΄Ζώνη του Λυκόφωτος΄΄)
Δεν διαφωνώ με κανέναν...προσωπικώς.Τουναντίον,όπως και ο Ear,τυγχάνει να με χαροποιούν οι...επιμένοντες.
To αναποδο γινεται παντωςΠεριμένω να ακούσω το ls3 να παίζει σαν το beolab με χρήση dsp...
Υπάρχουν sites που παραθέτουν ηχητικές συγκρίσεις συσκευών online, μέσω YouTube κτλ.ασε τι να σου πω μαζι μου και μερικοι κατασκευαστες ηχειων ... τι καθονται και κανουν και δεν τα βαζουν ολα ευθεια σε μια μπαφλα ...
σου εχω κατι μετρησουλες που σου αρεσουν πηγενε προς το τελος αποκρισης και φασικης αποκλισης...
αμα βρεις με ποιο ειμαι ερωτευμενος θα σε παραδεχτω
Δεν ειναι τυχαια τα βιντεο , ουτε σε καποιο τυχαιο χωρο με τυχαια μικροφωνα ...
Ουτε και μπορεις να βγαλεις συμπερασματα τελικα , ενδεικτικα και μαλλον δεν τα επαιξες για να ακουσεις η δεις τι αναφερει η δειχνει ... Αλλο ειπα αλλο καταλαβες, ακουστικα -καρτα αν ψαχνεσε , εκτος και εαν σου χαλασα τη μαγια των KH
Δεν εχω προβλημα με το όποιο συμπέρασμα. Εχω με τη μεθοδολογία της ακροασης ηχείων μέσω άλλων ηχείων/ακουστικών και YouTube.Το ηχειο ειναι μια χαρα γιαυτο που εχει κατασκευαστει , εικονα ομως απο αυτο ποτε δε θα δειτε... οπως και να τοποθετηθει, παντα θα χαλαει απο την πλευρα της μεγαλυτερης αποστασης των μεσουψηλων μοναδων η μαγια , οποτε ψωμι δε βλεπω να ζυμωνεται με τετοια μπαφλα .
Μy two cents
Ναι, για εικόνα θες προβολέα!εικονα ομως απο αυτο ποτε δε θα δειτε...
Εγώ έχω πρόβλημα με την έννοια της ακρόασης.Δεν εχω προβλημα με το όποιο συμπέρασμα. Εχω με τη μεθοδολογία της ακροασης ηχείων μέσω άλλων ηχείων/ακουστικών και YouTube.
Δύσκολο.. πρισόνους ή ...Equator Audio D8? Ε, λόγω τιμής είναι απλή η απάντηση.αμα βρεις με ποιο ειμαι ερωτευμενος θα σε παραδεχτω