- Reaction score
- 2.592
Μεγειεεεεεες. Καλομπουμπουνητο να είναι.
χαχαχα στο σεταπ ειναι, στη μουσικη δε κουναει ρουπι!Μεγειεεεεεες. Καλομπουμπουνητο να είναι.
Τα 440 δένουν με τα 260f. Για τα 280 τουλάχιστον το 450. Μη σου πώ ότι εμένα δε μου φτάνει με τα 280 κσι θέλω να πάω σε rc64iiiΚαλησπερα στο Club, εχω βρει ενα μεταχειρισμενο RP 440C. Ηθελα να ρωτησω αν το'χει κανεις στο συστημα του και αξιζει ή να περιμενω να βρω το RP 450C. Το κεντρικο θα παιξει, στο αμεσο μελλον, με τα RP280F. Θα ταιριαξει καλα με τα 280F? Ή θα ειναι λιγο?
Το περιμενα, αλλα πουλαει καποιος εκτος φορουμ τα 280 με το 440 πακετο και ειναι κομματι δυσκολο να βρεις μεταχειρισμενα τα 450. Πιστευεις οτι το αποτελεσμα θα ειναι απογοητευτικο?Τα 440 δένουν με τα 260f. Για τα 280 τουλάχιστον το 450. Μη σου πώ ότι εμένα δε μου φτάνει με τα 280 κσι θέλω να πάω σε rc64iii
Ναι το είδα. Στο i...a. τα 4αρια woofer είναι πολυ μικρά. Αν κάθεσαι κάτω απο 2 μέτρα, κοντά στο 1.5 θα είσαι οκ.Το περιμενα, αλλα πουλαει καποιος εκτος φορουμ τα 280 με το 440 πακετο και ειναι κομματι δυσκολο να βρεις μεταχειρισμενα τα 450. Πιστευεις οτι το αποτελεσμα θα ειναι απογοητευτικο?
Η αποσταση ειναι περιπου 3,5 μετρα, αλλα γενικα δεν παιζω τρελες σταθμες, το πολυ στο -15. (Yamaha 2050). Για να καταλαβω, το προβλημα ειναι η ποιοτητα ή το ποσο δυνατα μπορει να παιξει?Ναι το είδα. Στο i...a. τα 4αρια woofer είναι πολυ μικρά. Αν κάθεσαι κάτω απο 2 μέτρα, κοντά στο 1.5 θα είσαι οκ.
Δές εδώ https://www.avsite.gr/forum/threads/Ηχεία-και-απόσταση-ακρόασης.172607/Η αποσταση ειναι περιπου 3,5 μετρα, αλλα γενικα δεν παιζω τρελες σταθμες, το πολυ στο -15. (Yamaha 2050). Για να καταλαβω, το προβλημα ειναι η ποιοτητα ή το ποσο δυνατα μπορει να παιξει?
Το διαβασα, συμφωνα με αυτα, ουτε τα 280 θα επαρκουν (μουσικη ή ταινια) για την αποσταση που εχω αν καταλαβα καλα!
Οκ, τα 4 Χ 4 inch του 440 ποσο περιπου ειναι? Ειναι και αυτα σαν 12?είναι 2χ8 inch τα προσθέτεις και βγάζεις συνολική επιφάνεια. τα 2 χ 8 εφόσον είναι στον ίδιο δρόμο είναι περίπου σαν ένα 12
ούτε καν, σαν ένα 8'' Ε=π * r² όπου (r=3.14)Οκ, τα 4 Χ 4 inch του 440 ποσο περιπου ειναι? Ειναι και αυτα σαν 12?
Μαλιστα, οποτε εχω δυο επιλογες. Πρωτη δεν το αγοραζω καθολου και δευτερη το αγοραζω και περιμενω να βγει για πωληση καποιο 450 και δινω μετα το 440. Θελω να σε ρωτησω και κατι αλλα θα στο στειλω σε πμ.ούτε καν, σαν ένα 8'' Ε=π * r² όπου (r=3.14)
Γεια χαρά σε όλους. Θέλω να αναβαθμίσω το σύστημά μου από τα RP-280F σε RF-7 iii. Ενισχυτή έχω 2 Bridge 2x1000 watt στα 8 ωμ. Επίσης διαθέτω και 15αρι sub. Ο λόγος που το σκέφτομαι είναι ότι θέλω λίγο πιο ΄΄τρισδιάστατο΄΄ ήχο που από video που είδα θεωρώ πως τον έχουνε. Τα έχει κάποιος σε σπίτι ή κατάστημα για να τα ακούσω?? Αξίζει η αλλαγή πιστεύετε? Σας ευχαριστώ
Θεωρείς και θέλεις να αλλάξεις ηχεία απο video;Ο λόγος που το σκέφτομαι είναι ότι θέλω λίγο πιο ΄΄τρισδιάστατο΄΄ ήχο που από video που είδα θεωρώ πως τον έχουνε.
Και από review που διάβασα. Φυσικά είπα ότι ψάχνω να τα ακούσω. Εάν ξέρεις κάπου να μπορώ να τα ακούσω πες μου.Θεωρείς και θέλεις να αλλάξεις ηχεία απο video;