Klipsch rp8000f a little help

K

kimon

Guest
Μπορεί, αλλά το άρθρο του είναι η πιο κατανοητή παρουσίαση αυτού του θέματος που έχω δει ποτέ.

Reaction score
6.593
:rolleyes:
Η επιλογή του αργού / γρήγορου μεγαφώνου να το πω απλά είναι βασικότατη παράμετρος για τη σχεδίαση ενός ηχείου.
Τι παλιά, νέα ,νιος,τζοβενο,desorder Αλτσχάιμερ και αλλά τέτοια ωραία λέτε; :laugh:

Reaction score
65
Κι εγω που θελω ενα ηχειάκι
η τιμή να ναι στο ταληράκι
Να βγαζει και αφθονο μπασακι
Με accuphase 211 ενισχυτάκι

K

kimon

Guest
Κι εγω που θελω ενα ηχειάκι
η τιμή να ναι στο ταληράκι
Να βγαζει και αφθονο μπασακι
Με accuphase 211 ενισχυτάκι
Ρίξε μια ματιά στο σάιτ του γνωστού κυρίου Troels Gravesen και στα κριτήρια, καθώς στα βήματα, επιλογής του κατάλληλου σχεδίου από τον κατάλογό του (ενότητα Choices). Ναι μεν αναφέρεται σε ιδιοκατασκευές, αλλά τα ίδια (ως προς την διαδικασία επιλογής) πάνω-κάτω ισχύουν και για τα ηχεία του εμπορίου.

Reaction score
11.733
:rolleyes:
Η επιλογή του αργού / γρήγορου μεγαφώνου να το πω απλά είναι βασικότατη παράμετρος για τη σχεδίαση ενός ηχείου.
Τι παλιά, νέα ,νιος,τζοβενο,desorder Αλτσχάιμερ και αλλά τέτοια ωραία λέτε; :laugh:
Δεν υπονόησα τίποτα για το ποιόν της μελέτης του, απλά είπα ότι ήταν νέος τότε. :tongue:

Reaction score
4
Καλησπέρα στην ομάδα. τα ηχεία σε αυτήν την έκδοση έχουν μια (τρύπα) νομίζω στις μεσαίες συχνότητες οπότε και λόγο κόρνας... η νέα έκδοση ειναι πιο σωστό... οπότε μάλλον θέλει επέμβαση στο crossover..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.746
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88