kratos magic πολυμπριζο παρακαλω αποψεις???

Reaction score
20.813
View attachment 362088

Ορυκτά για χρήση εντός πολύπριζου, πριν την κονιορτοποίηση.

View attachment 362089

Ορυκτά επάνω σε πολύπριζο ???????????????
Ανάμεσα στις 2 πρώτες πρίζες Legrand Valena και ακριβώς επάνω από το IEC.
Έλα βρε επιστήμονα. Τίγκα στην ανισοτροπία σε βλέπω. Εύγε. Θέλουμε όμως πιο πολύ τουρμαλίνη στο mix. :D 😍

Reaction score
197
Έλα βρε επιστήμονα. Τίγκα στην ανισοτροπία σε βλέπω. Εύγε. Θέλουμε όμως πιο πολύ τουρμαλίνη στο mix. :D 😍
Χωρίς να αναφέρω τα ονόματα των 5 συγκεκριμένων ορυκτών του mix, σε διαβεβαιώνω ότι σε αυτά δεν περιέχεται τουρμαλίνης. Άν όμως περιεχόταν... το πολύπριζο θα κόστιζε μια "περιουσία". :p :hi:

Last edited:

Reaction score
20.813
Χωρίς να αναφέρω τα ονόματα των 5 συγκεκριμένων ορυκτών του mix, σε διαβεβαιώνω ότι σε αυτά δεν περιέχεται τουρμαλίνης. :p :hi:
Κακώς. Ότι και να είναι αρκεί να είναι ανισότροπα ... είσαι ΟΚ.
Σε βρίσκω πολύ ενημερωμένο..
Αυτά είναι στανταράκια για κάθε επιστήμονα (όλους αλλά στων υλικών ή παρυφών τους, ακόμη πιο στανταρντ).

Reaction score
4.779
Όλα αυτά είναι κρυσταλλικά υλικά με πιεζοηλεκτρικες ιδιότητες. Έχω γράψει παλαιότερα για το αντίστροφο πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο.
Εκεί βασίζεται η NCF τεχνολογία της furutech και άλλων κατασκευαστών που χρησιμοποιούν υλικά απορρόφησης RFI EMI.

Reaction score
20.813
Όλα αυτά είναι κρυσταλλικά υλικά με πιεζοηλεκτρικες ιδιότητες. Έχω γράψει παλαιότερα για το αντίστροφο πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο.
Εκεί βασίζεται η NCF τεχνολογία της furutech και άλλων κατασκευαστών που χρησιμοποιούν υλικά απορρόφησης RFI EMI.
Εγω το έλεγα για τις δονήσεις περισσότερο, εάν και αυτό που λές ισχύει. Εάν και υπάρχουν και καλύτερα υλικά για αντιμετώπιση των δονήσεων. Η κονιορτοποίηση που είδα βοηθάει.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.756
Γιατί ? ζαλίζονται τα ηλεκτρόνια από τις δονήσεις , και πάνε μπρός πίσω ?

Reaction score
4.779
Όχι δεν είναι θέμα δονήσεων. Είναι σπορροφηση όπως το λέω. Χρεώνουν την μάνα τους και τον πατέρα τους ενώ μπορείς να πας στην Λέκκα στο Σύνταγμα και να πάρεις γυναικεία κολιε από αμέθυστο και καλσιτη σχεδόν τζάμπα...

Reaction score
20.813
Ρε συ θα μας τρελάνεις ? απόσβεση κραδασμών σε πολύπριζο ?
Ναι γιατί ; Δεν κουνιέται το πολυπριζο ; Δεν μεταδίδονται οι δονήσεις στα καλώδια εσωτερικά ; Μην κοιτάς που εγω εχω καλώδια με κενό αέρος και δεν θα άκουγα την διαφορά ενός καλού πολυπριζου αλλά όπως και να έχει βοηθάει. :D :D

Όλα αυτα στην θεωρία. Στην πράξη άλλο πράγμα, δεν ξέρω. :D:D Μπορέι μηδέν ηχητικό αποτέλεσμα μπορεί και χειρότερο. :D

Εάν ήξερα τόσα πολλά θα ήμουν Πρόεδρος αλλά για αυτό είναι ο Κος Χρήστος Πρόεδρος. 😍
Όχι δεν είναι θέμα δονήσεων. Είναι σπορροφηση όπως το λέω. Χρεώνουν την μάνα τους και τον πατέρα τους ενώ μπορείς να πας στην Λέκκα στο Σύνταγμα και να πάρεις γυναικεία κολιε από αμέθυστο και καλσιτη σχεδόν τζάμπα...
Αμέθυστο ΟΚ εγκρίνω = ανισότροπος.

Καλσίτης όχι = ισότροπος. Όλα λογικά του τετραγωνικού συστηματος κρυσταλλώσεως.

:D

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.715
Members
38.361
Νεότερο μέλος
gerana