υποστηριζεις τα οικονομικα πολυμπριζα ; τα πλαστικα; με το φωτακι;Ούτε οικονομικά πολυπριζα ούτε κοντά καλώδια ρεύματος.Διπλο λάθος..

υποστηριζεις τα οικονομικα πολυμπριζα ; τα πλαστικα; με το φωτακι;Ούτε οικονομικά πολυπριζα ούτε κοντά καλώδια ρεύματος.Διπλο λάθος..
Γιατί για τα επόμενα 5 χρόνια;είναι τόσο επικύνδυνες όσο και η χρήση μεταφορικών μέσων στην Ελλάδα για τα επόμενα 5 χρόνια τουλάχιστον.
ειναι αισιδοξος..Γιατί για τα επόμενα 5 χρόνια;
Έλα βρε επιστήμονα. Τίγκα στην ανισοτροπία σε βλέπω. Εύγε. Θέλουμε όμως πιο πολύ τουρμαλίνη στο mix.View attachment 362088
Ορυκτά για χρήση εντός πολύπριζου, πριν την κονιορτοποίηση.
View attachment 362089
Ορυκτά επάνω σε πολύπριζο ???????????????
Ανάμεσα στις 2 πρώτες πρίζες Legrand Valena και ακριβώς επάνω από το IEC.
Χωρίς να αναφέρω τα ονόματα των 5 συγκεκριμένων ορυκτών του mix, σε διαβεβαιώνω ότι σε αυτά δεν περιέχεται τουρμαλίνης. Άν όμως περιεχόταν... το πολύπριζο θα κόστιζε μια "περιουσία".Έλα βρε επιστήμονα. Τίγκα στην ανισοτροπία σε βλέπω. Εύγε. Θέλουμε όμως πιο πολύ τουρμαλίνη στο mix.![]()
![]()
Σε βρίσκω πολύ ενημερωμένο... Θέλουμε όμως πιο πολύ τουρμαλίνη στο mix.![]()
![]()
Κακώς. Ότι και να είναι αρκεί να είναι ανισότροπα ... είσαι ΟΚ.Χωρίς να αναφέρω τα ονόματα των 5 συγκεκριμένων ορυκτών του mix, σε διαβεβαιώνω ότι σε αυτά δεν περιέχεται τουρμαλίνης.![]()
![]()
Αυτά είναι στανταράκια για κάθε επιστήμονα (όλους αλλά στων υλικών ή παρυφών τους, ακόμη πιο στανταρντ).Σε βρίσκω πολύ ενημερωμένο..
Εγω το έλεγα για τις δονήσεις περισσότερο, εάν και αυτό που λές ισχύει. Εάν και υπάρχουν και καλύτερα υλικά για αντιμετώπιση των δονήσεων. Η κονιορτοποίηση που είδα βοηθάει.Όλα αυτά είναι κρυσταλλικά υλικά με πιεζοηλεκτρικες ιδιότητες. Έχω γράψει παλαιότερα για το αντίστροφο πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο.
Εκεί βασίζεται η NCF τεχνολογία της furutech και άλλων κατασκευαστών που χρησιμοποιούν υλικά απορρόφησης RFI EMI.
Ναι.Γιατί ? ζαλίζονται τα ηλεκτρόνια από τις δονήσεις , και πάνε μπρός πίσω ?
Ναι γιατί ; Δεν κουνιέται το πολυπριζο ; Δεν μεταδίδονται οι δονήσεις στα καλώδια εσωτερικά ; Μην κοιτάς που εγω εχω καλώδια με κενό αέρος και δεν θα άκουγα την διαφορά ενός καλού πολυπριζου αλλά όπως και να έχει βοηθάει.Ρε συ θα μας τρελάνεις ? απόσβεση κραδασμών σε πολύπριζο ?
Αμέθυστο ΟΚ εγκρίνω = ανισότροπος.Όχι δεν είναι θέμα δονήσεων. Είναι σπορροφηση όπως το λέω. Χρεώνουν την μάνα τους και τον πατέρα τους ενώ μπορείς να πας στην Λέκκα στο Σύνταγμα και να πάρεις γυναικεία κολιε από αμέθυστο και καλσιτη σχεδόν τζάμπα...
Μη λες τέτοια γιατί εάν κληθώ να εξηγήσω το φαινόμενο της κβαντικής διεμπλοκής , εναγκαλισμού θα φανούν στον John μαγεία και θα ζητήσει την καύση μου.Αμέθυστος= ξενέρωτος. Εγώ αυτό ξέρω, αυτό με δίδαξε η ζωή.
Όσο για τα ηλεκτρόνιά σας, μπορεί να είναι μες το καλώδιο, μπορεί να είναι και στην Ανδρομέδα. Το είπε κι ο θείος Αλβέρτος.![]()
Εγω δεν εχω το κρατος εχω τον μικρο αδερφο του και μπορώ να πω πως μετα απο απογοήτευση με αλλα φιλτρα που οντως κοβανε τις δυναμικές αυτο παρα το πολυ φτηνο κοστος επαθα πλάκα οταν το δοκίμασα το πηρα στο λεπτο ! Οι δυναμικές στα χαμηλα και ο όγκος αυξήθηκαν και η σκηνή άνοιξε και ειχε περισσότερη λεπτομερια . επισης του εβαλα ποδαρακια κονους ανθρακονιμα και υλτα μπασα έσφυξαν γενικα δεν το αλλαζω μονο με το Κρατος.
Υπαρχουν 5 ομως βεβαια
α) το καλωδιο του ειναι … θες ενα πολυ καλο καλωδιο πριν το πολυμπριζο
β) τα μεσαια τραβήχτηκαν λιγο πιο πισω δινει βεβαια ποιο σωστη εικόνα αλλα για οσους γουστάρουν γυναικιες φωνες μπροστα απο ολα κτλ μαλλον δεν… (διορθωνεται σε μεγαλο βαθμο με το αναλογο καλο καλωδιο ρευματος)
γ) εαν παρεις καλο καλωδιο κτλ μεγαλωνει πολυ το συνολικό κοστος
δ) εχω ηχεια βασης το πολυ να φτανουν 45hz ποιο κατω δεν ξερω τι γίνεται
ε) εχω Hegel ολα ειναι επανω ολοκληρωμένος dac streamer & phono δεν εχω αποψη για separates
Αυτη ειναι η εμπειρια μου οσοι πιστοί προσέλθετε
υγ: δεν το δοκίμασα