kratos magic πολυμπριζο παρακαλω αποψεις???

Reaction score
20.830
View attachment 362088

Ορυκτά για χρήση εντός πολύπριζου, πριν την κονιορτοποίηση.

View attachment 362089

Ορυκτά επάνω σε πολύπριζο ???????????????
Ανάμεσα στις 2 πρώτες πρίζες Legrand Valena και ακριβώς επάνω από το IEC.
Έλα βρε επιστήμονα. Τίγκα στην ανισοτροπία σε βλέπω. Εύγε. Θέλουμε όμως πιο πολύ τουρμαλίνη στο mix. :D 😍

Reaction score
199
Έλα βρε επιστήμονα. Τίγκα στην ανισοτροπία σε βλέπω. Εύγε. Θέλουμε όμως πιο πολύ τουρμαλίνη στο mix. :D 😍
Χωρίς να αναφέρω τα ονόματα των 5 συγκεκριμένων ορυκτών του mix, σε διαβεβαιώνω ότι σε αυτά δεν περιέχεται τουρμαλίνης. Άν όμως περιεχόταν... το πολύπριζο θα κόστιζε μια "περιουσία". :p :hi:

Last edited:

Reaction score
20.830
Χωρίς να αναφέρω τα ονόματα των 5 συγκεκριμένων ορυκτών του mix, σε διαβεβαιώνω ότι σε αυτά δεν περιέχεται τουρμαλίνης. :p :hi:
Κακώς. Ότι και να είναι αρκεί να είναι ανισότροπα ... είσαι ΟΚ.
Σε βρίσκω πολύ ενημερωμένο..
Αυτά είναι στανταράκια για κάθε επιστήμονα (όλους αλλά στων υλικών ή παρυφών τους, ακόμη πιο στανταρντ).

Reaction score
4.781
Όλα αυτά είναι κρυσταλλικά υλικά με πιεζοηλεκτρικες ιδιότητες. Έχω γράψει παλαιότερα για το αντίστροφο πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο.
Εκεί βασίζεται η NCF τεχνολογία της furutech και άλλων κατασκευαστών που χρησιμοποιούν υλικά απορρόφησης RFI EMI.

Reaction score
20.830
Όλα αυτά είναι κρυσταλλικά υλικά με πιεζοηλεκτρικες ιδιότητες. Έχω γράψει παλαιότερα για το αντίστροφο πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο.
Εκεί βασίζεται η NCF τεχνολογία της furutech και άλλων κατασκευαστών που χρησιμοποιούν υλικά απορρόφησης RFI EMI.
Εγω το έλεγα για τις δονήσεις περισσότερο, εάν και αυτό που λές ισχύει. Εάν και υπάρχουν και καλύτερα υλικά για αντιμετώπιση των δονήσεων. Η κονιορτοποίηση που είδα βοηθάει.

Reaction score
4.781
Όχι δεν είναι θέμα δονήσεων. Είναι σπορροφηση όπως το λέω. Χρεώνουν την μάνα τους και τον πατέρα τους ενώ μπορείς να πας στην Λέκκα στο Σύνταγμα και να πάρεις γυναικεία κολιε από αμέθυστο και καλσιτη σχεδόν τζάμπα...

Reaction score
20.830
Ρε συ θα μας τρελάνεις ? απόσβεση κραδασμών σε πολύπριζο ?
Ναι γιατί ; Δεν κουνιέται το πολυπριζο ; Δεν μεταδίδονται οι δονήσεις στα καλώδια εσωτερικά ; Μην κοιτάς που εγω εχω καλώδια με κενό αέρος και δεν θα άκουγα την διαφορά ενός καλού πολυπριζου αλλά όπως και να έχει βοηθάει. :D :D

Όλα αυτα στην θεωρία. Στην πράξη άλλο πράγμα, δεν ξέρω. :D:D Μπορέι μηδέν ηχητικό αποτέλεσμα μπορεί και χειρότερο. :D

Εάν ήξερα τόσα πολλά θα ήμουν Πρόεδρος αλλά για αυτό είναι ο Κος Χρήστος Πρόεδρος. 😍
Όχι δεν είναι θέμα δονήσεων. Είναι σπορροφηση όπως το λέω. Χρεώνουν την μάνα τους και τον πατέρα τους ενώ μπορείς να πας στην Λέκκα στο Σύνταγμα και να πάρεις γυναικεία κολιε από αμέθυστο και καλσιτη σχεδόν τζάμπα...
Αμέθυστο ΟΚ εγκρίνω = ανισότροπος.

Καλσίτης όχι = ισότροπος. Όλα λογικά του τετραγωνικού συστηματος κρυσταλλώσεως.

:D

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
31.798
Αμέθυστος= ξενέρωτος. Εγώ αυτό ξέρω, αυτό με δίδαξε η ζωή.
Όσο για τα ηλεκτρόνιά σας, μπορεί να είναι μες το καλώδιο, μπορεί να είναι και στην Ανδρομέδα. Το είπε κι ο θείος Αλβέρτος. :lolsign:

Reaction score
1.861
Σε λιγο θα μας πειτε πως βαζετε το πολυμπριζο στο παραθυρο ισα ισα να το χτυπαει το φεγκαροφωτο οσο ειναι αναδρομος ο ερμης. τι να πω, καλυτερα να παιρνατε ναρκωτικα :lolsign:
IMG_20250319_191256.jpg

Reaction score
3.614
Μάκη,είσαι νέος και δεν γνωρίζεις από πετρώματα.Αυτα έχουν παρουσιαστεί υπό μορφήν πυραμιδος όταν εσύ πρωτοεβλεπες το φως του ήλιου.Τα έχω δοκιμάσει.

Reaction score
20.830
Αμέθυστος= ξενέρωτος. Εγώ αυτό ξέρω, αυτό με δίδαξε η ζωή.
Όσο για τα ηλεκτρόνιά σας, μπορεί να είναι μες το καλώδιο, μπορεί να είναι και στην Ανδρομέδα. Το είπε κι ο θείος Αλβέρτος. :lolsign:
Μη λες τέτοια γιατί εάν κληθώ να εξηγήσω το φαινόμενο της κβαντικής διεμπλοκής , εναγκαλισμού θα φανούν στον John μαγεία και θα ζητήσει την καύση μου. :D 😍. Αφού θα με κάψει που θα με κάψει λοπόν ας πάμε λίγο πέρα απο τον Αινστάιν και στην σούπερ μαγεία λοιπον για να φτάσουμε κάποτε και στην τελευταία δεκαετία :

- Είναι όντως και στην Ανδρομέδα και παντού (όλο το σύμπαν) και επικοινωνούν άρα αποτελούν μέρος μια συνείδησης και δεν χρειάζεται, απαιτείται ανθρώπινος εγκέφαλος για να έχουν. Αρα η συνείδηση φτιάχνει τα μαθηματικά και όχι απο τα μαθηματικά θα καταλήξουμε στην συνείδηση. Σου έβγαλα (και σαν bonus) εαν δεν το κατάλαβες με την τελευταία πρόταση και άχρηστη όλη την ΑΙ που ελπίζουν πρός αυτό τον σκοπό κάποιοι.
- Όλα ανήκουν σε ένα και μοναδικό κβαντικό πεδίο αχώριστα, ενωμένα και ολιστικά στην φύση τους. Όπως και όλα τα σωματίδια.
-Αποτελούν μόνο το αποτέλεσμα αυτών που βλέπουμε και προέρχονται απο την κβαντική πληροφορία κα το qbit.
- Η μέτρηση οδηγεί στην κατάρρευση της κβαντικής συνάρτησης και άρα μπορείς να γνωρίζεις την κατάσταση τους μόνο σαν 0 κα 1 και αυτό μόνο σε μια κατεύθυνση - διεύθυνση που ερευνάς απο τις άπειρες του Hilbert space. Μέσα της όμως η μέτρηση εμπεριέχει και τις άπειρες πιθανότητες όλων των άλλων διευθύνσεων εκφραζόμενες ώς μέσον όρο.
- Η έκπληξη τώρα τελευταία : Δεν υπάρχουν ως σωματίδια στην (σε αυτήν) πραγματικότητα παρά μόνο στην κλασική φυσκή. Απλώς είναι μέρος του κβαντικού πεδίου που όταν πούμε να προσπαθήσουμε να μετρήσουμε .... τσούπ εμφανίζονται.

Αυτά.

Last edited:

Reaction score
10
Εγω δεν εχω το κρατος εχω τον μικρο αδερφο του και μπορώ να πω πως μετα απο απογοήτευση με αλλα φιλτρα που οντως κοβανε τις δυναμικές αυτο παρα το πολυ φτηνο κοστος επαθα πλάκα οταν το δοκίμασα το πηρα στο λεπτο ! Οι δυναμικές στα χαμηλα και ο όγκος αυξήθηκαν και η σκηνή άνοιξε και ειχε περισσότερη λεπτομερια . επισης του εβαλα ποδαρακια κονους ανθρακονιμα και υλτα μπασα έσφυξαν γενικα δεν το αλλαζω μονο με το Κρατος.

Υπαρχουν 5 ομως βεβαια
α) το καλωδιο του ειναι … θες ενα πολυ καλο καλωδιο πριν το πολυμπριζο
β) τα μεσαια τραβήχτηκαν λιγο πιο πισω δινει βεβαια ποιο σωστη εικόνα αλλα για οσους γουστάρουν γυναικιες φωνες μπροστα απο ολα κτλ μαλλον δεν… (διορθωνεται σε μεγαλο βαθμο με το αναλογο καλο καλωδιο ρευματος)
γ) εαν παρεις καλο καλωδιο κτλ μεγαλωνει πολυ το συνολικό κοστος
δ) εχω ηχεια βασης το πολυ να φτανουν 45hz ποιο κατω δεν ξερω τι γίνεται
ε) εχω Hegel ολα ειναι επανω ολοκληρωμένος dac streamer & phono δεν εχω αποψη για separates

Αυτη ειναι η εμπειρια μου οσοι πιστοί προσέλθετε

υγ: δεν το δοκίμασα
Εγω δεν εχω το κρατος εχω τον μικρο αδερφο του και μπορώ να πω πως μετα απο απογοήτευση με αλλα φιλτρα που οντως κοβανε τις δυναμικές αυτο παρα το πολυ φτηνο κοστος επαθα πλάκα οταν το δοκίμασα το πηρα στο λεπτο ! Οι δυναμικές στα χαμηλα και ο όγκος αυξήθηκαν και η σκηνή άνοιξε και ειχε περισσότερη λεπτομερια . επισης του εβαλα ποδαρακια κονους ανθρακονιμα και υλτα μπασα έσφυξαν γενικα δεν το αλλαζω μονο με το Κρατος.

Υπαρχουν 5 ομως βεβαια
α) το καλωδιο του ειναι … θες ενα πολυ καλο καλωδιο πριν το πολυμπριζο
β) τα μεσαια τραβήχτηκαν λιγο πιο πισω δινει βεβαια ποιο σωστη εικόνα αλλα για οσους γουστάρουν γυναικιες φωνες μπροστα απο ολα κτλ μαλλον δεν… (διορθωνεται σε μεγαλο βαθμο με το αναλογο καλο καλωδιο ρευματος)
γ) εαν παρεις καλο καλωδιο κτλ μεγαλωνει πολυ το συνολικό κοστος
δ) εχω ηχεια βασης το πολυ να φτανουν 45hz ποιο κατω δεν ξερω τι γίνεται
ε) εχω Hegel ολα ειναι επανω ολοκληρωμένος dac streamer & phono δεν εχω αποψη για separates

Αυτη ειναι η εμπειρια μου οσοι πιστοί προσέλθετε

υγ: δεν το δοκίμασα

Attachments

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.723
Members
38.361
Νεότερο μέλος
gerana