- Reaction score
- 79.977
κόψε από πάνω έως κάτω την πλάτη στα όρια του μαραντζ ώστε να μην φαίνεται κενό δεξιά-αριστερά του
Αν φύγει το μέτωπο δεν χρειάζεσαι τίποτα.
Έτσι όπως είναι, και με τον ζεστό αέρα να πηγαίνει πάνω, εγκλωβίζεται και βράζει το μηχάνημα...
Με 120άρη noctua (και 2 θα λεγα) στην πλάτη κάνεις δουλειά...
Ή
AC Infinity MULTIFAN S3
Φαίνεται να στέλνει, όμορφα κι ωραία, ούτε πακ ούτε τιποτα, usb και τέλος.
Ο ενισχυτής δεν έχει καθόλου γρίλιες στην πλάτη, έτσι δεν είναι; Οπότε τι αέρα θα τραβήξουν τα ανεμιστηράκια; Σίγουρα καλύτερα θα είναι από τώρα που δεν υπάρχει καμία ροή, αλλά μην περιμένεις σημαντική βελτίωση.2)τον αφήνω εκεί που ειναι και κάνω 2 τρύπες στη πλάτη του επίπλου και βάζω δύο ανενιστηρακια που να ροφανω τον ζεστό αέρα προς τα εξω
Εγώ έχω τον 7013 και δεν το έχω παρατηρήσει τόσο έντονα αυτό το φαινόμενο, ελαφρώς πιο ζεστός απ τον Denon που είχα ναι, αλλά όχι αυτό που περιγράφετε κι έχω μόνο δύο ηχεία πάνω του τα atmos και το eco στο off.Και πάλι θα έχει θέματα θερμοκρασίας , οι μαραντζ φημίζονται γι αυτό.
Φίλος με τον 7013 , αν θυμάμαι καλά που τον δουλεύει αποκλειστικά σαν προ , και τον έχει ελεύθερο στον χώρο , μου έλεγε ότι βράζει. Οταν πήγα σπίτι του , και το είδα έπαθα. Ζεμάταγε κανονικά. Οταν λέω ζεμάταγε , το καπάκι , το επάνω με τις γρίλιες έπιανε 55-60 βαθμούς.
Ξαναλέω , το εν λόγω μηχάνημα δουλεύει αποκλειστικά σαν προ . Δεν έχει κανένα ηχείο συνδεδεμένο επάνω του.
Ο κώστας έχει άπειρους τελικούς. Ας πούμε περί τους 30 .