MARTIN LOGAN PURITY ----REVIEW

Reaction score
8
Μήπως επειδή υπάρχει ενδιαφέρον να κάναμε μιά μαζική ακρόαση ή και καμμιά μαζική αγορά?

Reaction score
250
Απάντηση: Re: MARTIN LOGAN PURITY ----REVIEW

μηπώς μπορείς να με διαφωτίσεις για 2 πραγματακια που διάβασα?
1.το ιδανικο σημειο ακροασης τους (sweet spot) ειναι πολυ "στενο" και εξω απο αυτο η αποδοση πεφτει σημαντικά...
2.τα μπασσα (τα 2 κλικ κατω απο κορυφαιες υλοποιησεις που εγραψες..) απλα δεν κανουν για ροκ.
επειδη εχω μπει και εγω στη διαδικασια.... ευχαριστω πολυ...
1) Η ιδανική περιοχή ακρόασης δεν είναι στενή (χωρίς να είναι και

εξαιρετικά ευρεία). Στον δικό μου χώρο μπορούν τρία άτομα να ακούσουν

σχεδόν ιδανικά.

2) Το ηχείο "ροκάρει" μια χαρά !Το μπάσσο του είναι πλούσιο και δυνατό

και με ικανοποιητικό έλεγχο και πληροφορία.

Απλά μπορείς να βρείς "αλλού" λίγο καλύτερο έλεγχο,έκταση και

"ατάκα-ταχύτητα".....

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: MARTIN LOGAN PURITY ----REVIEW

1) Η ιδανική περιοχή ακρόασης δεν είναι στενή (χωρίς να είναι και

εξαιρετικά ευρεία). Στον δικό μου χώρο μπορούν τρία άτομα να ακούσουν

σχεδόν ιδανικά.

2) Το ηχείο "ροκάρει" μια χαρά !Το μπάσσο του είναι πλούσιο και δυνατό

και με ικανοποιητικό έλεγχο και πληροφορία.

Απλά μπορείς να βρείς "αλλού" λίγο καλύτερο έλεγχο,έκταση και

"ατάκα-ταχύτητα".....
φχαριστω πααρα πολύ.
η μόνη πλέον απορία μου είναι πως καταφερνει να μην έχει κάποια ψηφιακίλα με τα ICE ενισχυτικα. αντε θα τα φέρουν να τα ακουσουμε?

Reaction score
84
Πραγματι πολυ καλο review....ευγε κι απο μενα....Επειδη ενδιαφερομαι και γω θα ηθελα να ρωτησω αν αυτο που συμβαινει στον οριζοντιο αξονα διασπορας,οπου δηλαδη μπορουν να ακουσουν ανετα 3 ατομα καθισμενα,ισχυει και για τον καθετο να μπορουν να ακουσουν ορθιοι...π.χ στο clarity θυμαμαι αλλα και σε αλλα ML οτι οταν εισαι ορθιος η μουσικη τελειωνει εκει που τελειωνει και η μεμβρανη...Ισχυει κατι τετοιο?
Επισεις οταν εννοεις οτι καλοστημενο μοιαζει με ''εξαιρετικο λαμπατο push pull'' εννοεις αναλογα με τα συνοδα του cd,προενισχιτη ή αναφερεσαι στον ενσωματομενο ψηφιακο ?

Νομιζω οτι λιγο-πολυ σε εχουμε πρηξει ολοι....

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Εγω παντως εκανα την κινηση μου.
Ενημερωσα την αντιπροσωπο εταιρεια, η οποια με την σειρα της θα ενημερωσει-εαν δεν το εχει κανει ηδη-την μητρικη, για την επιθυμια μιας ομαδικης αγορας σε συμφερουσα τιμη.
Ηδη απο οσο γνωριζω η Martin Logan εχει στα χερια της το συγκεκριμενο review συνεπως δεν θα αργησουμε να εχουμε κατι...καλο το οποιο θα ανακοινωθει αμεσως μολις μαθω το μαγικο...νουμερακι:prof:

Reaction score
8
Εγω παντως εκανα την κινηση μου.
Ενημερωσα την αντιπροσωπο εταιρεια, η οποια με την σειρα της θα ενημερωσει-εαν δεν το εχει κανει ηδη-την μητρικη, για την επιθυμια μιας ομαδικης αγορας σε συμφερουσα τιμη.
Ηδη απο οσο γνωριζω η Martin Logan εχει στα χερια της το συγκεκριμενο review συνεπως δεν θα αργησουμε να εχουμε κατι...καλο το οποιο θα ανακοινωθει αμεσως μολις μαθω το μαγικο...νουμερακι:prof:
:cool_4:Τέλειος.
Να μας πείτε και τυχόν σχόλια της ML για το review του Κ. Τσαντουλή.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
:cool_4:Τέλειος.
Να μας πείτε και τυχόν σχόλια της ML για το review του Κ. Τσαντουλή.
Θαρρω πως αυτα θα πρεπει να σας τα μεταφερει, εαν το επιθυμει φυσικα, ο ιδιος ο reviewer.

Y.Γ.Και για να μην ξεχναμε τον ...ετερο καππαδοκη Κ.Κ. επισης οι εταιρειες στις οποιες εχει αναφερθει εκτενως εχουν ενημερωθει και εχουν εκφρασει την απολυτη ικανοποιηση τους για τις αναλυσεις τους.

Υ.Γ.2 Ξερω πως ειμαι off topic αλλα δεν μπορω να μην το πω.
Εως προσφατα παρα πολλα sites παγκοσμιως, και απο χωρες που δεν σας περνουν καν απο το μυαλο, "χρησιμοποιουσαν" τα συγκριτικα/αναφορες του AVSite στους βιντεοπροβολεις.
Με πολυ χαρα και υπερηφανεια βλεπω πως το αυτο εχει ξεκινησει και στις Νοτιες κατηγοριες:cool_4:

Reaction score
8
Απάντηση: Re: MARTIN LOGAN PURITY ----REVIEW

Θαρρω πως αυτα θα πρεπει να σας τα μεταφερει, εαν το επιθυμει φυσικα, ο ιδιος ο reviewer.

Y.Γ.Και για να μην ξεχναμε τον ...ετερο καππαδοκη Κ.Κ. επισης οι εταιρειες στις οποιες εχει αναφερθει εκτενως εχουν ενημερωθει και εχουν εκφρασει την απολυτη ικανοποιηση τους για τις αναλυσεις τους.

Υ.Γ.2 Ξερω πως ειμαι off topic αλλα δεν μπορω να μην το πω.
Εως προσφατα παρα πολλα sites παγκοσμιως, και απο χωρες που δεν σας περνουν καν απο το μυαλο, "χρησιμοποιουσαν" τα συγκριτικα/αναφορες του AVSite στους βιντεοπροβολεις.
Με πολυ χαρα και υπερηφανεια βλεπω πως το αυτο εχει ξεκινησει και στις Νοτιες κατηγοριες:cool_4:

:bravo: :bravo: :bravo: :respect:

Reaction score
197
Κε Τσαντουλη, συγχαρητηρια .Εξαιρετικη παρουσιαση,με εβαλε στην πριζα [ Καφατε κανε κουμαντο ].Μια μονο ερωτηση. Πως εκτιματε οτι θα συμπεριφερεται το ηχειο σε εναν χωρο 3 χ 4 ? [Προσωπικος μου χωρος ακροασης ] Ευχαριστω.

Reaction score
197
Κε Τσαντουλη, συγχαρητηρια .Εξαιρετικη παρουσιαση,με εβαλε στην πριζα [ Καφατε κανε κουμαντο ].Μια μονο ερωτηση. Πως εκτιματε οτι θα συμπεριφερεται το ηχειο σε εναν χωρο 3 χ 4 ? [Προσωπικος μου χωρος ακροασης ] Ευχαριστω.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: MARTIN LOGAN PURITY ----REVIEW

Κάποια επί πλέον σχόλια;

Λοιπόν εδώ έχουμε Θέμα!

Με μόνο 3000+ Eu έχετε μαζί και ηχείο και ενισχυτή!

Δεν χρειάζεστε καλώδια ηχείων και με μια καλή ιδιοκατασκευή

με Belden κάνετε άψογα την δουλειά σας από πλευράς

«ιντερκονεκτ».

Σας λείπει ένα αξιοπρεπές CDplayer (κατά προτίμηση

λαμπάτο) με μεταβλητή έξοδο και έχετε ένα σύστημα

που ηχητικά μπορεί να ξεφτιλίζει το 10πλάσιας

αξίας κακοστημένο σύστημα του κολλητού σας Φίλου…..

Αγαπητε Βασιλη,

Σας βρισκω καπως...εως πολυ υπερβολικο στις εκτιμησεις σας. Επισης διακρινω ενα "κολλημα" με τα Martin Logan γενικοτερα, πραγμα οχι αναγκαια κακο, διοτι εχετε εθιστει και στον ηχο της εταιριας καθοτι ιδιοκτητης summit.
Αυτα τα στοιχεια βεβαια θα πρεπει να τα λαβει υπ'οψιν του ο αναγνωστης για να την εξαγωγη των σωστων συμπερασματων.

Τα ML δεν ειναι ασχημα ηχεια γενικοτερα, και ειναι πολυ προτιμοτερα απο κατι αλλες μπαρουφες που κυκλοφορουν εως best buy και με υψηλες βαθμολογιες σε αυτη την κατηγορια τιμης.......αλλα μην τρελλαθουμε κιολας!

Εχουν κι αυτα τις ιδιοτροπιες και τα προβληματα τους. Οσο για τους ισχυρισμους περι εξευτελισμου των δεκαπλασιας τιμης συστηματων...τα αντιπαρερχομαι σαν υπερβολες λεγομενες σε στιγμες υπερμετρου και προσκαιρου ενθουσιασμου.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.069
Διαφωνώ.
Ο Βασίλης δεν είναι υπερβολικός στις εκτιμήσεις του.
Δεν έχει κόλλημα κι ούτε έχει εθιστεί στην μαρτινλογκαν-ίλα.
Για τα ML είναι άδικο να λες "δεν ειναι ασχημα ηχεια γενικοτερα". Αν είσαι απλά δίκαιος οφείλεις να πεις "είναι γενικά εξαιρετικά ηχεία".
Όλα τα ηχεία έχουν τις ιδιοτροπίες και τα προβλήματά τους.
Οι ισχυρισμοί περί εξευτελισμού δεκαπλάσιας τιμής συστημάτων ισχύουν για πολλά συστήματα, διότι η τιμολογιακή πολιτική πολλών συστημάτων είναι εξωφρενική.
Επίσης είναι άδικο να μιλάς για τον Βασίλη για "υπερβολες λεγομενες σε στιγμες υπερμετρου και προσκαιρου ενθουσιασμου" καθώς δεν πρόσεξες πόσο καιρό το έψαξε πριν γράψει οτιδήποτε. Μάλλον το αντίθετο ισχύει.

Αυτά ως αντίλογος.

Βασίλη ευχαριστούμε για την εξαιρετική παρουσίαση.

Reaction score
8
Re: Απάντηση: MARTIN LOGAN PURITY ----REVIEW

Αγαπητε Βασιλη,

Σας βρισκω καπως...εως πολυ υπερβολικο στις εκτιμησεις σας. Επισης διακρινω ενα "κολλημα" με τα Martin Logan γενικοτερα, πραγμα οχι αναγκαια κακο, διοτι εχετε εθιστει και στον ηχο της εταιριας καθοτι ιδιοκτητης summit.
Αυτα τα στοιχεια βεβαια θα πρεπει να τα λαβει υπ'οψιν του ο αναγνωστης για να την εξαγωγη των σωστων συμπερασματων.

Τα ML δεν ειναι ασχημα ηχεια γενικοτερα, και ειναι πολυ προτιμοτερα απο κατι αλλες μπαρουφες που κυκλοφορουν εως best buy και με υψηλες βαθμολογιες σε αυτη την κατηγορια τιμης.......αλλα μην τρελλαθουμε κιολας!

Εχουν κι αυτα τις ιδιοτροπιες και τα προβληματα τους. Οσο για τους ισχυρισμους περι εξευτελισμου των δεκαπλασιας τιμης συστηματων...τα αντιπαρερχομαι σαν υπερβολες λεγομενες σε στιγμες υπερμετρου και προσκαιρου ενθουσιασμου.
Εσείς Κε Θεοφιλάκο, τα ακούσατε τα purity? αν ναι, γιατί δε μας λέτε τις εντυπώσεις σας για να υποστηρίξετε τις διαφωνίες σας με τον ισχυρισμό του
Κου Τσαντουλή. Θα ήταν χρήσιμο για μας που δε γνωρίζουμε.

Αν όχι κρατήστε κάποιες αποστάσεις από το θέμα, γιατί μπορεί απλά να έχει
δίκαιο, περί υπεροχής των purity έναντι ΚΑΚΟΣΤΗΜΕΝΩΝ κ΄δεκαπλασίας τιμής συστημάτων.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.887
Members
38.255
Νεότερο μέλος
grMarios