ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 729
6) Room Response
Εδώ τα πράγματα (που προσομοιάζουν και σαφώς με τις
συνθήκες «καθημερινής στην πράξη» χρήσης)
είναι πολύ πιο ομαλά και αποδεκτά σε σχέση με
την «ανηχοική» μέτρηση. Το πρίμο όμως εξακολουθεί
να είναι ένα κλικ πιο κάτω σε σχέση με την υπόλοιπη περιοχή!
Σε ευχαριστώ Κώστα ! Οσον αφορά στο ερώτημα σου δεν βλέπω κάποιοΚε Τσαντουλη, συγχαρητηρια .Εξαιρετικη παρουσιαση,με εβαλε στην πριζα [ Καφατε κανε κουμαντο ].Μια μονο ερωτηση. Πως εκτιματε οτι θα συμπεριφερεται το ηχειο σε εναν χωρο 3 χ 4 ? [Προσωπικος μου χωρος ακροασης ] Ευχαριστω.
Πραγματι πολυ καλο review....ευγε κι απο μενα....Επειδη ενδιαφερομαι και γω θα ηθελα να ρωτησω αν αυτο που συμβαινει στον οριζοντιο αξονα διασπορας,οπου δηλαδη μπορουν να ακουσουν ανετα 3 ατομα καθισμενα,ισχυει και για τον καθετο να μπορουν να ακουσουν ορθιοι...π.χ στο clarity θυμαμαι αλλα και σε αλλα ML οτι οταν εισαι ορθιος η μουσικη τελειωνει εκει που τελειωνει και η μεμβρανη...Ισχυει κατι τετοιο?
Επισεις οταν εννοεις οτι καλοστημενο μοιαζει με ''εξαιρετικο λαμπατο push pull'' εννοεις αναλογα με τα συνοδα του cd,προενισχιτη ή αναφερεσαι στον ενσωματομενο ψηφιακο ?
Νομιζω οτι λιγο-πολυ σε εχουμε πρηξει ολοι....
Καλό είναι το ηχείο να μην είναι κολλημένο στον πίσω τοίχο.Μήπως είναι δυνατόν να ειπωθούν και δυο λόγια παραπάνω για τις απαιτήσεις στησίματος ?
Σας ευχαριστώ
:cool_4:
1) Το ηχείο δεν μετράει χάλια .Αποδειξη οτι μια συσκευη μπορει να μετραει χαλια αλλα να παιζει καλα.
Δεν είναι έτσι.Απόδειξη ότι όλοι εστίασαν και εμπιστεύτηκαν περισσότερο τις ακουστικές εκτιμήσεις του reviewer και δεν νοιάστηκαν για τα διαγράμματα ..
Σε ποια από τις μετρήσεις αναφέρεσαι;Bασιλη συγγνωμη αλλα αυτο που βλεπω εγω ειναι απο τις χειροτερες μετρησεις που εχω δει σε ηχειο....Και εχω δει παααααααρα πολλες.....Δεν διαφωνω οτι στη πραξη μπορει τα πραγματα να ειναι αλλιως.....
Μπορείς μήπως να μας δείξεις κάποιες καλύτερες μετρήσεις που έχεις δει από άλλα ηχεία? Σε χώρο ακρόασης ενός σπιτιού δηλαδή, όχι κάπου αλλού.Bασιλη συγγνωμη αλλα αυτο που βλεπω εγω ειναι απο τις χειροτερες μετρησεις που εχω δει σε ηχειο....Και εχω δει παααααααρα πολλες.....Δεν διαφωνω οτι στη πραξη μπορει τα πραγματα να ειναι αλλιως.....
χαχαχα, Βασίλη μαζί γράφαμε....Σε ποια από τις μετρήσεις αναφέρεσαι;
Γιατί θεωρείς ότι το εν λόγω διάγραμμα απόκρισης είναι μια κακή μέτρηση?Αποδειξη οτι μια συσκευη μπορει να μετραει χαλια αλλα να παιζει καλα.
Είδες αγαπητέ πόσο διαφορετικά βλέπουμε το ίδιο διάγραμμα?:happy_4:Ρε παιδια οι χωροι μετρησεων των περιοδικων ειναι καλυτεροι δηλαδη?
Εχοντας δει και το χωρο του Βασιλη δεν νομιζω...Οι μετρησεις αυτες δειχνουν καθαρα ενα ηχειο με ανυπαρκτο εως κακο μπασο και πετσοκομμενα πριμα + καποιες επιπλεον τραγικες βυθισεις. Στις φωνες πρεπει να τα πηγαινει καλυτερα.
Επαναλαμβανω, βλεποντας το διαγραμμα, δεν διαφωνω με τις ακουστικες εκτιμησεις του Βασιλη αφου δεν εχω ακουσει το ηχειο.