Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 2.527
Αχλαδόκαμπος:
Attachments
-
40,2 KB Προβολές: 367
Γειά σου Γιωργάκη. Εδώ αυτές οι συμπεριφορές από εμπόρους δεν επιτρέπονται, το είπαμε. Πας καρφί για δεύτερο infraction. Αν θες να μιλάς έτσι για ανταγωνιστικά σου προϊόντα να πας αλλού. :happy_4:Μην την βαζετε αυτη στο στομα σας.
Οι μετρησεις της ειναι world class!
Κι οχι η ανηφορα του αχλαδοκαμπου
Μιχάλη δεν είναι έτσι τα πράγματα, φίλε. Έκανες μια κρίση για ένα διάγραμμα απόκρισης με δικά σου κριτήρια. Δεν δέχεσαι ακριβή εξήγηση του διαγράμματος και την κάνεις με ελαφρά, λέγοντας πείτε ότι θέλετε? Δεν σε καταλαβαίνω? Για να κάνεις κριτική έγραψες ή για να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Αν όχι κάτσε και συζήτα.Oτι ειχα να πω το ειπα και οποιος καταλαβε καταλαβε.
Πως σου φαίνεται το διάγραμμα, είναι μάπα το ηχείο ε?Νικο διαγραμα ηχειου βαλε οχι grid Antennas.
Μιχάλη είπες ότι η απόκριση είναι άθλια και από τις χειρότερες πουOτι ειχα να πω το ειπα και οποιος καταλαβε καταλαβε.
:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:Εξηγησεις εδωσα το frequency response απο 40-23 εχει μαχ βυθιση γυρω στα 8-9 db και μαχ κορυφωση γυρω στα 4. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ +-3 ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ.
:cool_1: :cool_1: :cool_1: :cool_1: :cool_1:προφανώς δεν ξέρεις να διαβάζεις τα διαγράμματα ενώ ταυτόχρονα δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ σοβαρά με αυτά.!
Μα εγω δεν ειπα κατι για καποιο συγκεκριμενο ηχειο....Γειά σου Γιωργάκη. Εδώ αυτές οι συμπεριφορές από εμπόρους δεν επιτρέπονται, το είπαμε. Πας καρφί για δεύτερο infraction. Αν θες να μιλάς έτσι για ανταγωνιστικά σου προϊόντα να πας αλλού. :happy_4:
...
Άρχισε με μια δήλωση υποτιμητική, "εντυπωσιασμού", βασισμένη σε λάθος εκτίμηση ενός απλού σχεδιαγράμματος, συνέχισε με κοτσόβολους και άλλα υποτιμητικά σχόλια, την αντιπαράθεση με επιχειρήματα δε την συνεχίζει, την ορθή ανάλυση του σχεδιαγράμματος δε την κάνει (προφανώς δε μπορεί να την κάνει), γνώσεις επί του αντικειμένου σαφώς δε διαθέτει (αλλά ως γνήσιος έλληνας έχει άποψη για όλα), εγωισμό μπόλικο έχει και δε γίνεται να πει πως έκανε λάθος, αυθαίρετα - λάθος νούμερα πετάει και δεν ακούει τόσο κόσμο που του λέει ότι κάνει λάθος, κι όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα (ποιά επιχειρήματα δηλαδή... οι αυθαιρεσίες καλύτερα, διότι αν είχε επιχειρήματα τότε εκεί που αναφέρω ένα ένα τα νούμερα θα μου έλεγε αν κάπου έκανα λάθος) αρχίζουμε τους χαρακτηρισμούς, ονομάζουμε γελοίους και ύποπτους όσους μας τη λένε.Αυτο που λετε ειναι απο γελοια (σορρυ δεν εχω τα smilies να βαλω και εγω ντοματες) εως υποπτα.-
Μη μας αφήνετε στο σκοτάδι! :happy_9:Μόλις έμαθα και ποιανού ηχείου σχεδιάγραμμα έριξε ο Νίκος...
"happy_1" :crazy_3: "happy_1" :crazy_3: "happy_1" :crazy_3: :crazy_3:
δεν είναι και τόσο κακό....Αχλαδόκαμπος:
Οι πτωσεις που βλεπω εγω ειναι της ταξης +- 8 db...Για κοιτα καλυτερα.
το ηχειο πεφτει στα 5db.
το +- 3 ξεκιναει απο την τιμη 93db
Τελικά....Αν αυτο το διαγραμμα ειναι +-3db να κατεβασω τα παντελονια μου στη Συγγρου.