MARTIN LOGAN PURITY ----REVIEW

melina

Cargo 200
Reaction score
43.058
Ερώτηση:

Τα παραπάνω διαγράμματα είναι αποτέλεσμα των ηχείων ή του συνδυασμού ενισχυτή - ηχείων?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Μην την βαζετε αυτη στο στομα σας.
Οι μετρησεις της ειναι world class!
Κι οχι η ανηφορα του αχλαδοκαμπου
Γειά σου Γιωργάκη. Εδώ αυτές οι συμπεριφορές από εμπόρους δεν επιτρέπονται, το είπαμε. Πας καρφί για δεύτερο infraction. Αν θες να μιλάς έτσι για ανταγωνιστικά σου προϊόντα να πας αλλού. :happy_4:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Oτι ειχα να πω το ειπα και οποιος καταλαβε καταλαβε.
Μιχάλη δεν είναι έτσι τα πράγματα, φίλε. Έκανες μια κρίση για ένα διάγραμμα απόκρισης με δικά σου κριτήρια. Δεν δέχεσαι ακριβή εξήγηση του διαγράμματος και την κάνεις με ελαφρά, λέγοντας πείτε ότι θέλετε? Δεν σε καταλαβαίνω? Για να κάνεις κριτική έγραψες ή για να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Αν όχι κάτσε και συζήτα.

...

Reaction score
10
To διαγραμμα που εβαλες δεν ειναι απο ηχειο.

Εξηγησεις εδωσα το frequency response απο 40-23 εχει μαχ βυθιση γυρω στα 8-9 db και μαχ κορυφωση γυρω στα 4. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ +-3 ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ. Θυμιζει κατι απο χορο του Ζαλογκου.

Reaction score
250
Απάντηση: Re: MARTIN LOGAN PURITY ----REVIEW

Oτι ειχα να πω το ειπα και οποιος καταλαβε καταλαβε.
Μιχάλη είπες ότι η απόκριση είναι άθλια και από τις χειρότερες που

υπάρχουν.

Φίλε μου κάνεις μεγάλο λάθος και προφανώς δεν ξέρεις να διαβάζεις τα

διαγράμματα ενώ ταυτόχρονα δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ σοβαρά

με αυτά.

Για να τελειώνουμε γιατί αναλωνόμαστε σε ανούσιες και άχρηστες

αναφορές.

Το ηχείο δεν έχει κορυφαίες μετρήσεις .

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλές-αποδεκτές .Σίγουρα όμως

δεν επιδέχονται τους λανθασμένους ακραίους και απαξιωτικούς

χαρακτηρισμούς που του αποδίδεις !

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.076
Εξηγησεις εδωσα το frequency response απο 40-23 εχει μαχ βυθιση γυρω στα 8-9 db και μαχ κορυφωση γυρω στα 4. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ +-3 ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ.
:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:
)( )( )( )( )( )( )( )(

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.076
Re: Απάντηση: Re: MARTIN LOGAN PURITY ----REVIEW

προφανώς δεν ξέρεις να διαβάζεις τα διαγράμματα ενώ ταυτόχρονα δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ σοβαρά με αυτά.!
:cool_1: :cool_1: :cool_1: :cool_1: :cool_1:
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Reaction score
10
Αυτο που λετε ειναι απο γελοια (σορρυ δεν εχω τα smilies να βαλω και εγω ντοματες) εως υποπτα.-

Reaction score
0
Γειά σου Γιωργάκη. Εδώ αυτές οι συμπεριφορές από εμπόρους δεν επιτρέπονται, το είπαμε. Πας καρφί για δεύτερο infraction. Αν θες να μιλάς έτσι για ανταγωνιστικά σου προϊόντα να πας αλλού. :happy_4:

...
Μα εγω δεν ειπα κατι για καποιο συγκεκριμενο ηχειο....

Οποιος εχει μυγα μυγιαζεται..

Απλα επειδη αναφερθηκε η Von Schweikert, απαντησα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.076
Αυτο που λετε ειναι απο γελοια (σορρυ δεν εχω τα smilies να βαλω και εγω ντοματες) εως υποπτα.-
Άρχισε με μια δήλωση υποτιμητική, "εντυπωσιασμού", βασισμένη σε λάθος εκτίμηση ενός απλού σχεδιαγράμματος, συνέχισε με κοτσόβολους και άλλα υποτιμητικά σχόλια, την αντιπαράθεση με επιχειρήματα δε την συνεχίζει, την ορθή ανάλυση του σχεδιαγράμματος δε την κάνει (προφανώς δε μπορεί να την κάνει), γνώσεις επί του αντικειμένου σαφώς δε διαθέτει (αλλά ως γνήσιος έλληνας έχει άποψη για όλα), εγωισμό μπόλικο έχει και δε γίνεται να πει πως έκανε λάθος, αυθαίρετα - λάθος νούμερα πετάει και δεν ακούει τόσο κόσμο που του λέει ότι κάνει λάθος, κι όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα (ποιά επιχειρήματα δηλαδή... οι αυθαιρεσίες καλύτερα, διότι αν είχε επιχειρήματα τότε εκεί που αναφέρω ένα ένα τα νούμερα θα μου έλεγε αν κάπου έκανα λάθος) αρχίζουμε τους χαρακτηρισμούς, ονομάζουμε γελοίους και ύποπτους όσους μας τη λένε.

)( (και λίγο είναι, χαχαχαχαχχαχα)

Μόλις έμαθα και ποιανού ηχείου σχεδιάγραμμα έριξε ο Νίκος...
"happy_1" :crazy_3: "happy_1" :crazy_3: "happy_1" :crazy_3: :crazy_3:

Reaction score
10
Φιλαρακι εσυ εκανες λαθος υπολογισμους, οπως στο ειπαν και αλλοι οπως ο Κροιφ οτι το ηχειο πεφτει στα 5db. Eπισης ο τροπος που βρηκες το +-3 ειναι σαφεστατα λανθασμενος αφου δεν ελαβες υποψη την παραμετρο οτι το +- 3 ξεκιναει απο την τιμη 93db και οχι απο τη διαφορα μεγιστης τιμης και ελαχιστης την οποια εκτιμησες λανθασμενα. 2 λαθη λοιπον βαρβατα. Οποτε σου επιστρεφω ολα τα παραπανω.

Reaction score
10
Δοξα το Θεο με πτυχιο μηχανολογιας (και οχι ιατρικης) ξερω να αναλυω πολυ δυσκολοτερα διαγραμματα απο το παραπανω.
Αυτο που μου κανει εντυπωση και μου προκαλει απορια ειναι γιατι επιμενεις. Α ειπαμε.....ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ.

Reaction score
10
Αν αυτο το διαγραμμα ειναι +-3db να κατεβασω τα παντελονια μου στη Συγγρου.χαχχααχαχ

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.076
Οι πτωσεις που βλεπω εγω ειναι της ταξης +- 8 db...Για κοιτα καλυτερα.
το ηχειο πεφτει στα 5db.
το +- 3 ξεκιναει απο την τιμη 93db
Αν αυτο το διαγραμμα ειναι +-3db να κατεβασω τα παντελονια μου στη Συγγρου.
Τελικά....
Αν αυτό το διάγραμμα είναι από 45Hz-20KHz +-3,5db (όπως είπα) θα τα κατεβάσεις?

)(

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:crazy_3: "happy_1" :crazy_3: "happy_1" :crazy_3: "happy_1"

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.893
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan