phono stage mkll

Reaction score
431
Αμα σε πω οτι μπαίνω στο φόρουμ μονο για να δω την πρόοδο της κατασκευής θα με πιστέψεις?
Και μια ερωτηση το us army teflon τί είναι δώσε καμιά λεπτομέρεια, ψίχα απο RGXXX ή κατι άλλο?

Reaction score
1.788
Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!

Τα ασημια ειναι απο rf μηχανακια [οχι επαργυρα] που ειναι μεσα σε μπλενταζ και παιρνω μονο την ψιχα. Μετα απλα τα συστρεφω λιγο. Μην κοιτας το μηκος τους , απλα τα κολαω πριν βιδωσω τα rca για να γινονται ποιο καλες οι κολλησεις [μου δινει καλυτερο χωρο] και τα αφηνω μακρυα και μετα τα κοβω ακριβως στα σημεια που θελω. Βεβαια ειναι λιγο πακετο να τα απογυμνωνεις . Εκει δουλευω νιστερακι .

Reaction score
1.788
Πριν απο λιγο τελειωσε απο το μηχανουργειο η προσοψη [σκαψιμο στο κεντρο] για να μπει μπρουτζινο ταμπελακι, αλλα και το diy κουμπακι on-off στα μετρα που ηθελα. Βλεπεις 12χιλ παχος προσοψη δεν ταιριαζει κατι ετοιμο!

Reaction score
2.566
Τάκη μη γίνει κάτα λάθος κάνα τέτοιο και το κρύβεις μετά τόσο όμορφο μηχανάκι...:p :drinks:

Reaction score
1.788
Τάκη μη γίνει κάτα λάθος κάνα τέτοιο και το κρύβεις μετά τόσο όμορφο μηχανάκι...:p :drinks:
den εχεις αδικο !! προσπαθουσα να αλλαζω γραμματοσειρα και μου βγηκε κουκουρουκου!!!:p

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.570
Αυτό άστο μέχρι να δούμε πόσο θα τραβήξει η κατασκευή,μπορεί να είναι και σωστό :roflmao:
Γιατί, το serials ορίζει ένα; ;)

Cereals! :D

Reaction score
152
Τάκη, ταπεινή πρότασή μου είναι, να αφήσεις τις βαρύγδουπες ονομασίες (πολύ περισσότερο που δεν έχει καν λειτουργήσει το μηχάνημα) και να προσέξεις την αγγλική ορθογραφία όταν καταλήξεις στην ονοματοδοσία. Δεν σβήνει εύκολα η χάραξη στον μπρούτζο, εσύ το ξέρεις καλύτερα...
Καλή επιτυχία !

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Μερικές φορές οι κατασκευές του Τάκη μας θυμίζουν τον μακαρίτη τον Φώσκολο

to be continued :D

ΥΓ Reference series είναι υπερβολή και προϋποθέτει οτι υπάρχει και άλλη series χαμηλότερης αξίας (ηχητικής)

Reaction score
1.788
Τάκη, ταπεινή πρότασή μου είναι, να αφήσεις τις βαρύγδουπες ονομασίες (πολύ περισσότερο που δεν έχει καν λειτουργήσει το μηχάνημα) και να προσέξεις την αγγλική ορθογραφία όταν καταλήξεις στην ονοματοδοσία. Δεν σβήνει εύκολα η χάραξη στον μπρούτζο, εσύ το ξέρεις καλύτερα...
Καλή επιτυχία !
ρε συ πλακα κανουμε!!!!

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Τάκη, ταπεινή πρότασή μου είναι, να αφήσεις τις βαρύγδουπες ονομασίες ...
Θα συμφωνήσω. Καλύτερα σκέτο Senses...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514