Pioneer VSX-520 K

Reaction score
2
Απάντηση: Pioneer VSX-520 K

και να ακουω απο τα ηχεια της τηλεορασης εννοεις.Εχω τετοιο.Εγω ελεγα να βγαινει μουσικη και η φωνη μας απο τα ηχεια του ηχητικου να γινει χαμος.Anyway ευχαριστω παντως

GOM

Reaction score
43

Ψάχνοντας για δορυφόρους 5.1, (λόγω χώρου) τελικά τα crystal είναι μονόδρομος για τον συγκεκριμένο ενισχυτή?
Π.χ αυτά ή αυτά ή ακόμα και αυτά με ευαισθησίες 85-86db θεωρούνται απαγορευμένα? Προσωπικά δεν μπορώ να βρώ κάτι εναλλακτικό όσο και αν έψαξα....(στα 500-600 ευρώ) και το θεωρώ πολύ μεγάλο περιορισμό...:110:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437

Μονόδρομός όχι.
Αλλά είναι άλλη κατηγορία οπότε η σύγκριση τους είναι ανόμοια.
Το Crystal έχει 10'' sub ενώ τα άλλα το πολύ να έχουν 8''.

GOM

Reaction score
43

Βασικά αν η διαφορά τους ήταν μόνο στο sub, δεν θα χα πρόβλημα, γιατί βασικά είναι για υπνοδωμάτιο, οπότε και με 8άρι πιστεύω θα είμαι οκ. Αλλά νομίζω στα 600 ευρώ και πάντα σε συνδυασμό με τον 520, δεν ξέρω αν θα έχω ισάξιο αποτέλεσμα με άλλο πακέτο 5.1....
Υπάρχει καμία άποψη για τα magnat? Απο την μόνη εναλλακτική που είδα με 88db ευαισθησία...
Οπως επίσης και αυτά...

GOM

Reaction score
43

Επειδή αύριο θα παραγγείλω τον συγκεκριμένο ενισχυτή και επειδή ακόμα δεν έχω καταλήξει σε ηχεία, μπορεί να μου πει κάποιος αν κάποια πακέτα που έχω δει με ευαισθησία 86db τα περισσότερα, αν θα έχουν πρόβλημα με τον 520? thx...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437

Τι πρόβλημα να έχουν;Εντάξει δεν θα γκρεμίσεις το σπίτι με τις εντάσεις αλλά μια χαρά θα παίζουν.

GOM

Reaction score
43

Επειδή διαβάζω κατά καιρούς, ότι δεν έχει μεγάλο τροφοδοτικό και πρέπει να συνδυαστεί με ηχεία μεγάλης ευαισθησίας κ.λπ ενω σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα αναδεικνύει όλες τις δυνατότητες του ηχείου...αλλά αφού δεν πάω για μεγάλες εντάσεις όπως λες, προχωράω ακάθεκτα...thxxxxx:103:

Reaction score
0

Γεια σας χρόνια πολλά. Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση ο ενισχυτής μου έκλεισε μια φορά τον είχα με ένταση 55vol συνδεμένο με ps3 kai άκουγα μουσική αλλά έπαιζε από το πρωί. Και 1 με 2 φόρες την ήμερα κολλάει η οθόνη για 1 με 2 δευτερόλεπτα. Αν είναι προβληματικός έχω χρόνο να τον πάω πίσω κάνα 5 μέρες για αυτό παρακαλώ πείτε μου.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Re: Απάντηση: Pioneer VSX-520 K

πηγαινε τον

Reaction score
1

Nα ρωτήσω κάτι ; Μπορεί να είναι και βλακεία αλλά η μισή ντροπή δικιά μου :142:

Ο 520 έχει δύο εισόδους optical, η μία λέει DVR/VCR και η άλλη CD/DAT...επειδή βλέπω πολλές ταινίες έχω συνδέσει το Dune Η1 στην DVR/SAT για να έχω ήχο στις ταινίες αν θέλω, έλα όμως που ακούω και μουσική από το Dune !...Αν το συνδέσω λοιπόν στην CD/DAT υπάρχει διαφορά προς το καλύτερο στην ακρόαση της μουσική ή δεν παίζει ρόλο ;

Reaction score
80

Άλλαξε το και δοκίμασε.
Μπορεί να έχει διαφορά λόγω του dac του ενισχυτή

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437

Άλλαξε το και δοκίμασε.
Μπορεί να έχει διαφορά λόγω του dac του ενισχυτή
Mάλλον μπερδέυτηκες.Το dune είναι ήδη συνδεδεμένο με οπτική.
Απλά ο MadPax ρωτάει αν έχουν διαφορά οι οπτικές θύρες μεταξύ τους.

Reaction score
1

Είχα την απορία από τότε που τον πήρα.Ο παλιός VSX D-511 είχε δύο οπτικές και απλά γράφανε OPTICAL IN 1 και OPTICAL IN 2 και δεν μου έκανε εντύπωση, όταν πήρα τον 520 είχε τις συγκεκριμένες ονομασίες στις εισόδους και έλεγα μήπως κάνουν διαφορά...

Reaction score
0

Reaction score
0

Ρε παιδια τελικος ενισχυτης μπαινει πανω στον 520??

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437

Γεια σας θα ήθελα λίγο τα φωτά σας για κάποια ηχεία pioneer S-ES3TB για τον ενισχυτή 520 φυσικά αν ταιριάζουν και αν είναι καλά για ένα home cinema μαζί με το γουφερ pioneer s-51w. ευχαριστώ

http://www.pioneer.eu/eur/products/42/99/161/S-ES3TB/specs.html
http://www.pioneer.eu/eur/products/42/99/S-51W/media.html
Σε τι τιμές είναι περίπου αυτά;

Reaction score
0

μμμ.
Back to basics ερωτηση...
Οποτε τα 240W καταναλωση που δινουν τον 520 ειναι ουσιαστικα τα W που μπορει να μοιρασει στα ηχεια ε?
240/5=48W....
Οποτε ενας 5καναλος με τα ιδια specs (5.1,130W/ch) εχει πχ 400W τοτε παμε 400/5=80W ανα καναλι?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.672
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@