- Reaction score
- 12.742
Ερώτηση: γιατί πρέπει να γίνεται αυτό σε ΚΑΘΕ θέμα?
nopeΛέανδρε φοράς ακουστικά;
Βαρηκοΐας, όχι immersive...
Για δώσε τα φώτα σου, με ποιά ενισχυτικά?δε φταιγαν τα ηχεία, τουλάχιστον στις ελληνικές εκθέσεις, αλλά τα ενισχυτικά που τα συνόδευαν.
Άκουσε το με ενισχυτικά άλλων εταιριών και το ξαναλέμε!
Στις εκθέσεις συνήθως τα ακούμε με brumester ενισχυτικά που και εμένα σαν αποτέλεσμα δε με ενθουσίασαν.Για δώσε τα φώτα σου, με ποιά ενισχυτικά?
Και τα άκουσες εσύ μ αυτά?Με plinius, goldmund, bryston, nelson pass, lahm..και άλλα είναι άλλο ηχείο
Ξέρεις ε?Στις εκθέσεις συνήθως τα ακούμε με brumester
με bryston, goldmund & nelson pass ναι Νίκο κι όχι μόνο μια φοράΚαι τα άκουσες εσύ μ αυτά?
Άσε την παπάτζα , δεν είμαστε χθεσινοί.
Καλά, μην ορκίζεσαι , άλλωστε έχουν πουληθεί τόσα πολλά Wilson στην Ελλάδα οπότε είναι λογικό να τα έχεις ακούσει σε 3 διαφορετικά σετάπ.με bryston, goldmund & nelson pass ναι Νίκο κι όχι μια φορά
Δεν ξέρεις εσύ ρε μαστόρα..Καλά, μην ορκίζεσαι , άλλωστε έχουν πουληθεί τόσα πολλά Wilson στην Ελλάδα οπότε είναι λογικό να τα έχεις ακούσει σε 3 διαφορετικά σετάπ.
Νίκο, έχω ακούσει με nelson pass σε σπίτι συμφορουμίτη και σε σπίτι κυρίου που τα πούλαγε, με ενισχυτικά goldmund & bryston που είχαμε πάρει μαζί για δοκιμή των ηχείων πριν τα αγοράσει φίλος.Καλά, μην ορκίζεσαι , άλλωστε έχουν πουληθεί τόσα πολλά Wilson στην Ελλάδα οπότε είναι λογικό να τα έχεις ακούσει σε 3 διαφορετικά σετάπ.
και?Ξέρεις ε?
Τα Burmester και τα Wilson . δεν τα 'χε πάντα ο Ορφέας.
Δεν ξέρεις εσύ ρε μαστόρα..
Ζουν ανάμεσά μας....
Οι ευτυχείς κάτοχοι Wilson εννοώ!
Για τα wilson δεν ξέρω αλλά τα Burmester νομίζω τα είχε πάντα ο ορφέαςΚαι τα άκουσες εσύ μ αυτά?
Άσε την παπάτζα , δεν είμαστε χθεσινοί.
Ξέρεις ε?
Τα Burmester και τα Wilson . δεν τα 'χε πάντα ο Ορφέας.
Νομίζεις ...Για τα wilson δεν ξέρω αλλά τα Burmester νομίζω τα είχε πάντα ο ορφέας
Αν αυτό ήταν το πολυκάναλο... δε θα ψήφιζα πως είμαι και θα είμαι δικάναλος άλλα κάτι από τα επόμενα του τύπου "αν/οταν μπορεσω θα κάνω μετάβαση"... (ή έστω δοκιμή)Είχα και γω πριν τον τριννοβ έναν μαραντζ και Ηχεια γύρω γύρω......Κ Α Μ Ι Α Σ Χ Ε Σ Η.....
Λέανδρε φοράς ακουστικά;
Βαρηκοΐας, όχι immersive...
μπα....ο χώρος δεν μετράει τόσοΦταινε και τα "γηπεδα" που στηνουν τα wilson στις τελευταιες εκθέσεις. Τα ηχεια βαρανε πεναλτι και εμεις ειμαστε τερματοφυλακες.Οτι πιασουμε δηλαδη..
Στα δωματια παρολα τα προβληματα καταλαβαινες τι κανουν ειδικα σε συμφωνικη.
Μιλάς λες και δεν έχεις έρθει στο σπίτι μου ....( αλλά πρέπει να ξανάρθεις γιατί δεν ακούσαμε όπως έπρεπε λογο προχωρημένης ώρας.)βάζοντας τα surrounds σε αποσταση λιγότερη απο ενα μέτρο απο την θέση ακροασης,
Τώρα αυτό τι είναι ?Τα ηχεία που εχει επιλέξει L-R είναι γ@μιστερά, αλλά μάλλον σχεδιασμένα για άλλη δουλειά, δηλαδή να παίζουν ως main monitors σε απόσταση μεν αλλά και σε ύψος για να βγαίνουν πάνω απο την κονσόλα σε studio. Νομίζω, διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Το προβλημα με τα surrounds είναι δυσεπίλυτο, διότι δεν μπορούν να τοποθετηθούν κάπου αλλού χωρίς να καταστρέψουν την αισθητική και λειτουργία του χωρου, παρά μόνο πιο ψηλά με κλίση προς τα κάτω (αλλά μάλλον θα χρειαζόντουσαν μικρότερα ηχεία). Μείωση της στάθμης δεν επαρκεί, αλλά ειναι απαραίτητη. Πρέπει μόλις που να παίζουν στο πολυκάναλο.
Δεν υπάρχει δεύτερος για ακρόαση . Μόνος μου είμαι . Σιγά μη ασχολείται η γυναίκα μου η τα παιδιά με τα Ηχεια τόσο πολύ ? Κάθονται δίπλα μου και ακούν ....δεν το αναλύουν ακόμα . Όταν έρθει αυτή η ώρα προτιμώ να τους παραχωρώ την κεντρική θέση και να εκπαιδεύουν το αυτί τους.....Εχει και πολύ καλά μηχανήματα, και διάθεση για παρέμβαση, αλλά ο συγκεκριμένος χώρος του “κόβει το χαμόγελο”, βάζοντας τα surrounds σε αποσταση λιγότερη απο ενα μέτρο απο την θέση ακροασης, και δίπλα στο κεφάλι του δεύτερου καθήμενου στον καναπέ.
Δεν κατάλαβες καθόλου τι έγραψα, ούτε τι έγραψε ο Χατζηστάμου. Τελείως διαφορετικό το συγκεκριμένο θέμα.Τώρα αυτό τι είναι ?
Μετά έχει άδικο ο Χατζιστάμου με αυτά που λέει για τα μόνιτορ και τον ειρωνεύονται και κάποιοι εξπερ εδώ μέσα !!!
Παρόλα αυτά η απόσταση είναι 3.85 μ από θέση ακροασης δεν είναι κοντά. Και το ύψος του αυτιού είναι μέσα στα προβλεπόμενα.
Το θυμόμουν πιο κοντά, ισως είναι η αναλογία απόστασης των εμπρός/ τα surrounds που μου εχει δημιουργήσει αυτήν την ανάμνηση.Μιλάς λες και δεν έχεις έρθει στο σπίτι μου ....( αλλά πρέπει να ξανάρθεις γιατί δεν ακούσαμε όπως έπρεπε λογο προχωρημένης ώρας.)
Μετρημένο 1.70 μ είναι η απόσταση από το τουιτερ του κάθε σαραουντ. ( δεν είναι πολύ αλλά όχι και λιγότερη από ένα μέτρο)
3.20 μ είναι ο καναπές.
Δυστυχώς δεν υπαρχει εύκολη απάντηση έτσι πως ειναι το σαλόνι...κάτι κερδιζεις κάτι χάνειςΗ επιλογή ήταν μονόδρομος . Είναι τα μόνα Ηχεια που έχουν το ίδιο μιντ και τουιτερ με τα left και right.
Αν τοποθετηθούν ψηλα θα είναι σαραουντ η οροφής ? Αυτό λύνει θέματα η δημιουργεί αλλά ?
Αν τα βάλεις ακριβώς τα ίδια μηχανήματα (τα οποία πράγματι είναι κορυφαία) σε εναν πιο φιλικό για αυτα χώρο, θα πάθεις εγκεφαλικό, δεν θα μπορείς να μιλήσεις για μέρες. Δεν θα παίξουν λίγο καλύτερα, θα παίξουν ΠΟΛΥ καλύτερα!!!Το χαμόγελο δεν κόβεται ....υπάρχει πάντα και πάντα θα υπάρχει . Οι επιλογές είναι κορυφαίες .
Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που έχω εκπληρώσει ένα ονειρο.
Ο ηχος που απολαμβάνω είναι .....απόλυτος.
Τίποτα απο αυτά δεν ισχύει.Κοκορευομαστε για κάτι που έχουμε αποκτήσει σε όλους αυτούς που δεν μπορούν να το έχουν (τουλάχιστον όχι ακόμα )
δημιουργούμε ομάδες πολυκαναλων ιδιοκτητων και αφήνουμε απέξω τους υπόλοιπους να ζηλεύουν....
Μιλάμε υποτιμητικά και χρησιμοποιούμε ασχημους χαρακτηρισμούς για μέλη του φόρουμ και σκοπος μας είναι να
τους κάνουμε να ντρέπονται που τους αρέσει να ακούνε δικαναλα .