Most visitors online was 3118 , on 23 Apr 2025
Μεχρι 1Τ σιγουρα.Καλημέρα σας
Ενδιαφέρομαι για την αγορά του Popcorn A110. μπορείτε να μου πείτε τι χωρητικότητα δίσκους και ποιου τύπου πέρνει?
Σας ευχαριστώ
Mα δεν ξέρει κανείς?Επειδή ενδιαφέρομαι να το αγοράσω.
Θα ήθελα κι εγώ να μάθω για τα αρχεία 24/192.
Αν ξέρει κανείς....
Ευχαριστώ!
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί και από άλλον, αλλά μπορώ και στέλνω στον εξωτερικό usb δίσκο αρχεία από το pc μέσω δικτύου!!!Πολύ καλό Κώστα! Μπράβο!
Βρήκε κανένας κάποιον τρόπο να γράφει στους USB δίσκους του Popcorn μέσω δικτύου από το PC;
Τα windows Vista Μπορούνε να δούνε τους σκληρούς δίσκους ή χρειάζετε το προγραμματάκι?Να βαλω και εγω το λιθαρακι μου ?
Συνδεση usb με Η/Υ που τρεχει windows xp.
(Τα xp δεν βλεπων το δισκο οταν ειναι διαμορφωμενος σε EXT2 - EXT3 τα οποια ειναι linux format)
Θα χρησιμοποιησουμε το καλωδιο usb που περιεχετε στη συσκευασια .
Ανοιγουμε το popcorn A110
Συνδεουμε το καλωδιο usb στην θεση ( κοκινο) πισω απο το Α110 και στον υπολογιστη .
Αναβει το πρασινο led στην προσοψη
Κατεβαζουμε το Ext2Fsd http://www.ext2fsd.com/projects/ - http://ext2fsd.sourceforge.net/projects/projects.htm
τελευταια εκδωση = Ext2Fsd-0.46.exe
Το εγκαθιστουμε στον υπολογιστη (για να διαβάσετε ext2/3 partitions από Windows ) προσεχοντας να ρυθμίσουμε EXT2 kai EXT3
Βλεπουμε λοιπον σε λιγακι τα 3 prtisions που εχει ο δισκος μας στο A110
Το μονο που απομενει ειναι να κανουμε δεξι κλικ στον πιο μεγαλο παρτισιον και να του ορισουμε ενα γραμμα
![]()
Εδω βλεπουμε το δισκο που εχω εγω στο Α110
Ειναι ενας WD 1TB
Φαίνεται σαν disk 3.
Το particion που μας ενδιαφερει ειναι το μεγαλο (basic EXT3)
στο οποιο εδωσα το γραμμα Ο
Εδω θελω να πω οτι η ταχυτητα μεταφορας ειναι σαφως μεγαλυτερη στο usb απο το lan .
Χρειάζεται το προγραμματάκι.Τα windows Vista Μπορούνε να δούνε τους σκληρούς δίσκους ή χρειάζετε το προγραμματάκι?
Καλως ηρθες στην παρεα μας.Καλησπέρα,
Έχω μια ερώτηση για όσους γνωρίζουν μιας και μόλις πήρα το popcorn και έχω ψιλοχαθει.
Γίνεται να συνδέσω τον 1TB εξωτερικό μου σκληρό στο popcorn (μέσω usb) και ταυτόχρονα να μπορώ να τον διαχειριστώ από το pc μου μέσω δικτύου; (Χωρίς να έχω εγκατεστημένο εσωτερικό σκληρό στο popcorn),και αν ναι πως;
Ευχαριστώ,
Καλως σας βρηκα :102:Καλως ηρθες στην παρεα μας.
Ναι μπορεις να το κανεις. Απλα θα πας Εναρξη>εκτελεση>\\192.168.*.* >enter και θα δεις τον δισκο σου.
Αν σου ζητησει κωδικο δωσε nmt/1234
Εάν δεν έχει εσωτερικό δίσκο το popcorn δεν τρέχουν τα Nmt οπότε δεν μπορείς να δεις τον εξωτερικό δίσκο.Καλως ηρθες στην παρεα μας.
Ναι μπορεις να το κανεις. Απλα θα πας Εναρξη>εκτελεση>\\192.168.*.* >enter και θα δεις τον δισκο σου.
Αν σου ζητησει κωδικο δωσε nmt/1234
Χμ, ο WD εχει ethernet interface και οχι USB...τον WD μπορείς να τον κοτσάρεις πάνω στο popcornhour και να τα βλέπεις από εκεί. Σίγουρα γίνεται να βλέπεις και αρχεία από το popcorn προς το mac αλλά θα θέλει λίγο παραπάνω μανούρα, θα βρεις στο νετ αρκετές οδηγίες.
Το ελυσα το προβλημα μου. Ολα ΟΚ.Χμ, ο WD εχει ethernet interface και οχι USB...