- Reaction score
- 85.008
Ο Γκονης εχει δίκαιο και για αλλα πράγματα αλλα του αρεσει να μας κρατάει σε αγωνία...Ο γκονης πάντως έχει το δίκιο του εδώ που τα λέμε, καθώς στο χαλιεντοχώρο που γυρνοβολάμε, οι περισσότεροι έχουν όντως μπερδέψει τα @Bhutia τους, γόρδιος δεσμός και βάλε..
(έχει καιρό που είναι στην υπογραφή μου το συγκεκριμένο ρητό!)[...] Μου θυμίζεις εμένα, που λέω πως τα βαττ πολλοί εμίσησαν, τα πολλά βαττ ουδείς! [...]
Όντως!Το ότι θα γινότανε η Metric βάση για το πικ απ... και να μου το λέγανε δεν θα το πίστευα!
Μα, ναι βρε παιδί μου, πώς την έπαθε έτσι;Όντως!
Ο Κώστας συνήθως δεν την πατάει με τις αγορές του!
Πώς την πάτησε κι αγόρασε τόσο ακριβή βάση;
παντως για τους 65 τη βολευεις και σκυφτος , οποτε ζωνουλα για τη μεση
Η μετρικ, ως γνωστό, έχει ένα εξαιρετικό στάδιο ρια, σε πσηφιακό επίπεδο βεβαίως βεβαίως, και το πικαπιον δε γκανει να έχει μακριά καλώδια, για ευνόητους λόγους, οπότε, η ορθή επιλογή είναι το πικαπιον άνωθεν της μετρικ, καθώς το αντίθετο δεν είναι εφικτό για χρηστικούς λόγους, ασχέτως της επιθυμίας μου.. πάντως η μετρικ πατά σε ποδαράκια σορμποθανης της οντιοκουεστ, όχι γιατί είναι αναγκαίο, αλλά γιατί έχω τόσα πολλά που δε ξεβρω τι να τα κάμω...Μα, ναι βρε παιδί μου, πώς την έπαθε έτσι;
Κώστα για πες μας, χρησιμοποιείς τη Metric για μηχανική γείωση ή για μηχανική απομόνωση;
Αυτά που βλέπετε είναι διαχυτές από φελιζολ, αγοράστηκαν σε λευκό και βάφτηκαν με πιστόλι.
http://www.lazarakis-constructions.gr/products.php?cid=519
Είναι τα diffuser line, diffuser curve και diffuser stair.
Όλα είναι κολλημένα πάνω σε πλάκες από MDF 8mm πάχους, οι οποίες απέχουν από τον τοίχο από 23cm (οι μεγάλες πλάκες πίσω από τα ηχεία 2,15χ1,50m) έως 1 cm. Ανάμεσα στις πλάκεςκαι στον τοίχο, τοποθετήθηκε πυκνή ηχοαπορροφηση, με υλικά επίσηςαπο λαζαρακη, και χρησιμοποιούνται συγκεκριμένα τα εξής:
http://www.lazarakis-constructions.gr/products.php?cid=391
Copopren acoustik 1 cm πάχους,
Flex foam 2cm πάχους, και
Aritherm πράσινο 5 cm πάχους.
Έτσι, δε βλέπεις πουθενά ηχοαπορροφηση, όλες οι επιφάνειες είναι ζωντανές ηχητικά, καθώς βλέπεις μόνο διαχυτές, και οι μεγάλες αυτές πλάκες λειτουργούν ως συνηχητές χαμηλών, κατεβάζουν το RT 60 κάτω από .4 στα μπάσα, κι εξαλείφοντας τους ιδιορρυθμους του δωματίου πλήρως (μηδέν μπουμαρισμα, στάσιμα, κλπ).
Το αποτέλεσμα ηχητικά, imnsho, φακιν ανμπιλιβαμπλλλλ
Φιλ φριΚαλέ Κώστα μας, να σας ανοίξω ( όχι εσάς τον ίδιο... ) ένα θεματάκι ολοδικό σας, που του αξίζει;