melina
Cargo 200
- Reaction score
- 43.256
εγώ βλέπω ότι στα καλά μαγαζιά παίζουν με marantz & iPhone
Ναι:πολύς ντόρος για το τίποτα...ή μου διαφεύγει κάτι?
Σόρρυ dr...δεν το διατύπωσα καλά μάλλον...Ναι:
* Frequency response graph does not denote maximum output capability
Το γραφει κατω απο το διάγραμμα
ναι βρε καταλαβαίνω την διαφορά του basic response με το max peakΗ υποσημείωση εννοει πως αυτο ειναι γραφημα απόκρισης και οχι μεγιστων db.
Αν προσεξεις η αποκριση του μεγαλου πιανει "ευθεία" απο πιο χαμηλά, γυρω στα 16-17Hz, ενω το αλλο γύρω στα 20Hz. (δες την πρασινη γραμμη για παράδειγμα)
Σε χάνω...δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Θες πιο προχωρημένο να στην απαντήσειαπλά η απορία μου ήταν ότι δεν θα έπρεπε η basic response να είναι πιο ''δυναμική'' λόγω των διαφορών αυτών?
θα κάνω άλλη ερώτηση τότε.Σε χάνω...δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Θες πιο προχωρημένο να στην απαντήσει
Σ' αυτή την ένταση τη μετράνε συνήθως.η basic response ενός sub πρέπει να κυμαίνεται πάντα εκεί στα 90db ή αναλόγως απόδοσης αυτό ανεβαίνει ή κατεβαίνει?
χωρίς συχνοτικές διακυμάνσεις στο max peak?Αν ανεβασεις το βολιουμ θα ανεβει και η καμπυλη. Αν το κατεβασεις, θα κατέβει. Δεν κρύβεται κατι πονηρό.
Δηλαδής για να καταλάβω...Τι είναι το max peak;
Γενικά δεν αλλάζει η απόκριση συχνότητας σε συνάρτηση με τη στάθμη, για λογικά πλαίσια μέσης στάθμης. Η παραμόρφωση φυσικά αλλάζει. Το παρακάτω δείχνει FR και THD για ηχείο με 10' γούφερ.
View attachment 71986
θενκ γιουΑκριβως.