- Reaction score
- 76.576
Έτσι τα λέει, πάρε το XTZ.
ο κακούργος! τωρα που επιτέλους το αποφάσισα παει να μου τα αλλάξει..Έτσι τα λέει, πάρε το XTZ.
αναλογα ποσα port θελεις ...Τα παντα ειναι θεμα τιμης......
Λιγα μου φαινονται τα 100 db στα 16
Ασε που με 500 ακομα παιρνεις το One Sub to rule them all, One Sub to find them,
One Sub to bring them all and in the darkness bind them
να παρεις το xtz που λεει και ο Μητσος...γιατί θέλεις 2 XTZ 3x12;
οι μετρησεις λίγο πιο πάνω (αν ειναι ακριβεις) αλλα δεν λένε;
αναλογα ποσα port θελεις ...
...με 3 port και 20hz που ειναι το ζητουμενο σε ηχο ειναι λιγο καλυτερο απο το jtr 1400 και 2 xtz
να παρεις το xtz που λεει και ο Μητσος...
Εγώ δεν λέω τίποτα όσο αφορά το XTZ πλάγια, γιατί δεν γνωρίζω.. Αλλά δεν νομίζω να έχει και διάφορα.για να πετυχει το xtz 3x12 αυτα τα db εχει βαλει 3 χ12αρια καθετα και οχι οριζοντια ....αν εβαζε αλλο ενα 12αρι δλδ να ηταν 4χ12 θα ειχε 1 dbακι αλλα θα εβγαινε πιο ψηλο
αν βαλεις αλλο ενα 3χ12 θα παρεις θεωρητικα +3 db ...οποτε φτανεις στα 20hz το svs
το οτι εχεις 3 επιλογες να παιξεις με το svs ειναι στα + ενω το xtz παιζει μονο ορθιο...
....μην μου πεις οτι παιζει πλαγια
το ταβανι στο ηχο και ειδικα στον κινηματογραφο ειναι τα 20hz
....και αν προσεξεις βλεπεις οτι προσπαθει να κρατησει το +/- 3 db απο 20hz -120 σε σχεση με αλλους που οσο ανεβαινουν οι συχνοτητες ανεβαινουν και τα db
εισαι καλα με το xtz στις 2 χηνες ....
Η παραγγελία έχει μπει ήδη μένουν τα διαδικαστικά!Πάρ' το!
Το svs έχει μεγαλύτερο footprint.ερωτησις,που θα το βαλεις Μαεστρε?
E, μα ναι! Ζω το δράμα μου κι εγω!Η παραγγελία έχει μπει ήδη μένουν τα διαδικαστικά!
Εμπλουτιζομεν και το νήμα!
Πάντως και τα δύο είναι εξαιρετικά, μακάρι να πέσει και λίγο η τιμή του svs στα 2500-3000 για να το πάρει και ο φίλος SurfDrifter.
αν μπουνε διπλα διπλα ειναι +6db και οχι 3αν βαλεις αλλο ενα 3χ12 θα παρεις θεωρητικα +3 db ...οποτε φτανεις στα 20hz το svs
τι εννοεις?το ταβανι στο ηχο και ειδικα στον κινηματογραφο ειναι τα 20hz