SVS PB16 & SB16 Ultra

Reaction score
15.543
Τα παντα ειναι θεμα τιμης......:D

Λιγα μου φαινονται τα 100 db στα 16

Ασε που με 500 ακομα παιρνεις το One Sub to rule them all, One Sub to find them,

One Sub to bring them all and in the darkness bind them
αναλογα ποσα port θελεις ...:D
...με 3 port και 20hz που ειναι το ζητουμενο σε ηχο ειναι λιγο καλυτερο απο το jtr 1400 και 2 xtz

γιατί θέλεις 2 XTZ 3x12;
οι μετρησεις λίγο πιο πάνω (αν ειναι ακριβεις) αλλα δεν λένε;
να παρεις το xtz που λεει και ο Μητσος...;)

Last edited:

Reaction score
402
αναλογα ποσα port θελεις ...:D
...με 3 port και 20hz που ειναι το ζητουμενο σε ηχο ειναι λιγο καλυτερο απο το jtr 1400 και 2 xtz

να παρεις το xtz που λεει και ο Μητσος...;)

που στηρίζεις το οτι χρειαζεται 2 XTZ για να φτάσει το SVS PB-16 σε οποιοδηποτε mode;

το SVS υπερέχει μονο στα 20Hz, 25Hz και 31,5Hz με 2 dB, και 1 dB...
και αυτά στο καλύτερο mode με 3 ports open.. σε sealed mode ειναι σε ολα τα Hz πιο αδύναμο.

εκτος και αν ειναι τόσο σημαντικα 1-2 dB
καθως και η μικρότερη παραμόρφωση που έχει το SVS σε ολα τα Hz.

Last edited:

Reaction score
15.543
για να πετυχει το xtz 3x12 αυτα τα db εχει βαλει 3 χ12αρια καθετα και οχι οριζοντια ....αν εβαζε αλλο ενα 12αρι δλδ να ηταν 4χ12 θα ειχε 1 dbακι αλλα θα εβγαινε πιο ψηλο :D

αν βαλεις αλλο ενα 3χ12 θα παρεις θεωρητικα +3 db ...οποτε φτανεις στα 20hz το svs

το οτι εχεις 3 επιλογες να παιξεις με το svs ειναι στα + ενω το xtz παιζει μονο ορθιο...
....μην μου πεις οτι παιζει πλαγια :D

το ταβανι στο ηχο και ειδικα στον κινηματογραφο ειναι τα 20hz
....και αν προσεξεις βλεπεις οτι προσπαθει να κρατησει το +/- 3 db απο 20hz -120 σε σχεση με αλλους που οσο ανεβαινουν οι συχνοτητες ανεβαινουν και τα db ;):D

εισαι καλα με το xtz στις 2 χηνες ....

Reaction score
402
για να πετυχει το xtz 3x12 αυτα τα db εχει βαλει 3 χ12αρια καθετα και οχι οριζοντια ....αν εβαζε αλλο ενα 12αρι δλδ να ηταν 4χ12 θα ειχε 1 dbακι αλλα θα εβγαινε πιο ψηλο :D

αν βαλεις αλλο ενα 3χ12 θα παρεις θεωρητικα +3 db ...οποτε φτανεις στα 20hz το svs

το οτι εχεις 3 επιλογες να παιξεις με το svs ειναι στα + ενω το xtz παιζει μονο ορθιο...
....μην μου πεις οτι παιζει πλαγια :D

....και αν προσεξεις βλεπεις οτι προσπαθει να κρατησει το +/- 3 db απο 20hz -120 σε σχεση με αλλους που οσο ανεβαινουν οι συχνοτητες ανεβαινουν και τα db ;):D

εισαι καλα με το xtz στις 2 χηνες ....
Εγώ δεν λέω τίποτα όσο αφορά το XTZ πλάγια, γιατί δεν γνωρίζω.. Αλλά δεν νομίζω να έχει και διάφορα.
αλλά αναφέρουν στο site (στο FAQ) ότι μπορεί να τοποθετηθεί πλάγια, καθώς και χρήστες που το έχουν τοποθετήσει πλαγια (στο avforum)

http://www.xtzsound.eu/support/sub-3x12

Reaction score
402
Επίσης το xtz δείχνει να κατεβαίνει πιο χαμηλά στα 16Hz με 106.1 dB σε σχεση με τα 100 dB του svs.

Reaction score
402
Πάρ' το!
Η παραγγελία έχει μπει ήδη μένουν τα διαδικαστικά!

Εμπλουτιζομεν και το νήμα!

Πάντως και τα δύο είναι εξαιρετικά, μακάρι να πέσει και λίγο η τιμή του svs στα 2500-3000 για να το πάρει και ο φίλος SurfDrifter.

Reaction score
402
ερωτησις,που θα το βαλεις Μαεστρε?
Το svs έχει μεγαλύτερο footprint.
Απλά το xtz είναι πιο ψηλό. Για εκεί που το προορίζω δεν με πειράζει το ψηλό, θα είναι πίσω από τις 2 πολυθρόνες. Εκτός και αν δεν παίζει καλά εκεί. Τότε ισως το βάλω κάτω ή πίσω από την οθόνη, αν χωράει.. Μακάρι να έχουμε όλοι τέτοιους προβληματισμούς. :)

Reaction score
2.482
Η παραγγελία έχει μπει ήδη μένουν τα διαδικαστικά!

Εμπλουτιζομεν και το νήμα!

Πάντως και τα δύο είναι εξαιρετικά, μακάρι να πέσει και λίγο η τιμή του svs στα 2500-3000 για να το πάρει και ο φίλος SurfDrifter.
E, μα ναι! Ζω το δράμα μου κι εγω!

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.122
αν μπουνε διπλα διπλα ειναι +6db και οχι 3
τι εννοεις?

Reaction score
15.543
ταβανι θεωρειται το υψηλοτερο spl απο 20hz -20khz

εγω ηξερα οτι ειναι 3db
....αν ειναι 6db τοτε φτανουμε χαλαρα 130db σε reference σταθμες :D

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.996