- Reaction score
- 34.553
Μα εγω δεν λεω μην παιρνετε μεγαλα sub! Λεω οχι τρεις αναβαθμησεις τον χρονο!Μιλάει αυτός που έχει μεγαλύτερο sub από μένα!!!
Μα εγω δεν λεω μην παιρνετε μεγαλα sub! Λεω οχι τρεις αναβαθμησεις τον χρονο!Μιλάει αυτός που έχει μεγαλύτερο sub από μένα!!!
ΚαλημεραΘα στείλω σήμερα το email, απο το γραφειο, γιατι χθες ήμουν εκτός συνέχεια. Από ό,τι θυμάμαι (θα ξαναδιαβάσω το νήμα, βεβαια) ειμαστε για 2 με 3 PB13, 1 PB2000 και ένα Αntimode. Θα ρωτήσω αν μπορεί να στείλει ξεχωριστα Αθηνα & Θεσσαλονικη, αν και νομίζω οτι θα μου αρνηθεί. Εγω πλέον είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα συμμετάσχω, απλά θα το σκεφτώ λίγο ακόμα και σας ενημερώνω για όλα τα σενάρια.
και εγω παω για XTZ μερια..Πάντως ο Βουλγαρος μου είπε κι εμενα προχθες πως πάει για Φεβρουάριο μερια
ΌχιΘα βγει και σε στρογγυλη εκδοση σα φουγαρο?
ευχαριστω!Πάντως έχει μεγαλύτερη παραμόρφωση το XTZ από ότι βλέπω. 23,3% στα 16hz, ενω το PB16 έχει 8,2%.
Άντε καλορίζικο το XTZ!
η παραμορφωση εχει σχεση με τα watt του ενισχυτη.ευχαριστω!
τα measurements και φυσικά η πολύ χαμηλότερη τιμή του, καθόρισαν την επιλογή.
παντως το XTZ, δείχνει να εχει σχεδόν διπλάσια παραμόρφωση
από το SVS 16, σε όλες τις μετρήσεις.
με λίγα λόγια, το XTZ "καίγεται" πιο εύκολα απο ότι το SVS..η παραμορφωση εχει σχεση με τα watt του ενισχυτη.
απο οτι φαινεται ο ενισχυτης του xtz για τα ηχεια του εχει αρκετη δυναμη ωστε να φερει το ηχειο σε αυτες τις παραμορφωσεις ενω το svs το εχουν κανει να ειναι σε πιο safe καταστασεις γι αυτο και στα reviews λενε οτι δεν μπορεις να το υπεροδηγησεις, μενει απο watt το ηχειο.
τωρα οσον αφορα την χαμηλη παραμορφωση στα 16hz στο extended mode ειναι εκει που ειναι συντονισμενο το συγκεκριμμενο mode , στα 20hz παει σχεδον διπλασια 15.5%.
τα consumer sub και ιδιως αυτης της κατηγοριας ειναι δυσκολο να τα καψεις.με λίγα λόγια, το XTZ "καίγεται" πιο εύκολα απο ότι το SVS..
ειναι εύκολο να κάψουμε το sub;
παίζει ρόλο το μέγεθος του δωματίου;
πχ αν βαλουμε το sub σε μεγάλη ένταση, σε ενα μικρό δωμάτιο και σε ένα μεγάλο δωμάτιο, θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες να το "κάψουμε" στο μικρό δωμάτιο;
Δεν σε κατάλαβα ακριβώς...η παραμορφωση εχει σχεση με τα watt του ενισχυτη.
απο οτι φαινεται ο ενισχυτης του xtz για τα ηχεια του εχει αρκετη δυναμη ωστε να φερει το ηχειο σε αυτες τις παραμορφωσεις ενω το svs το εχουν κανει να ειναι σε πιο safe καταστασεις γι αυτο και στα reviews λενε οτι δεν μπορεις να το υπεροδηγησεις, μενει απο watt το ηχειο.
τωρα οσον αφορα την χαμηλη παραμορφωση στα 16hz στο extended mode ειναι εκει που ειναι συντονισμενο το συγκεκριμμενο mode , στα 20hz παει σχεδον διπλασια 15.5%.
ειναι καλο γιατι η παραμορφωση εκτος απο τα 10hz ειναι κοντα στο 20% οπου στις χαμηλες συχνοτητες δεν γινεται αντιληπτο και δεν ειναι επικυνδυνη για το ηχειο .Δεν σε κατάλαβα ακριβώς...
Είναι καλό το ότι ο ενισχυτής του ΧΤΖ οδηγεί τα μεγάφωνα με μεγαλύτερη παραμόρφωση για να ωφεληθεί σε max SPL;
για να παιξεις σαν το svs θελεις 2 xtz ...οποτε δεν ειναι λιγο ....ειναι πολυδιορθώστε με αν κάτι δεν διαβάζω καλά, αλλα απο τα measurements που εχουν αναρτηθεί στο audioholic, δεν δειχνει τόσο εντυπωσιακό. τουλάχιστον όχι όσο νόμιζα.
μια σύγκριση με το XTZ 3x12
από 25Ηz και πάνω το XTZ φαίνεται να ειναι καλύτερο, καθώς και στα πολύ χαμηλα 12,5Hz.
μόνο στα 16Hz & 20Ηz φαινεται να ειναι καλύτερο το SVS, με ελάχιστη διαφορά 1dB & 3dB.
Τα παντα ειναι θεμα τιμης......η σαν να εχεις παρει το jtr 1400 στα μισα λεφτα κοντα
γιατί θέλεις 2 XTZ 3x12;για να παιξεις σαν το svs θελεις 2 xtz ...οποτε δεν ειναι λιγο ....ειναι πολυ