technics SB-CS95

Reaction score
181
O φίλος μας απλά ψάχνει πια μοντέλα της Technics να πάρει. Δεν συζητά για άλλες μάρκες και θέλει να είναι περίπου εκείνης της περιόδου. Τι δεν καταλαβαίνεις; (και εσύ). Γιατί ντε και καλά να ασπαστεί τις απόψεις σου; σεβαστές κατ' εμένα αλλά αυτόν δεν τον ενδιαφέρουν τέτοιες απόψεις. Συζητά και δέχεται απόψεις εντός των πλαισίων που έβαλε!
Ρε παιδια δεν ειπα οτι δεν ειπαρχουν καλυτερες μαρκες και πραγματα.Πιο equalizer της technics που θελω μπροστα στα nacamichi στο ιερο αυτο γιγαντα equalizer.
Denon απιστευτοι focal ηχεια και αλλα.
Απλα θελω να φτιαξω technics την καψουρα μου
[DOUBLEPOST=1534799259][/DOUBLEPOST]
για να το λες εσύ..όντως δεν έχω καμία σχέση με το άθλημα
αγοράστε ηχεία με πάρα πολλά watt για δυνατό και κρυστάλλινο ήχο ;)

καλά τα έλεγε ο παππούς...μόνο που όταν μιλάνε οι φυσικοί νόμοι δεν χρειάζεσαι σάλιο...αλλά μυαλό για να το καταλάβεις;)
Και συ λεφτα για να φτιαξεις οτι εχω φτιαξει εγω για να εχεις μετρο συγκρισης.

Reaction score
1
Αγαπητέ φίλε daharis666, εγώ ξέρω ότι ξέρεις (τι έγραψα πάλι;!), απλά εδώ υπάρχουν υποκειμενικά κριτήρια. Άστο να πάει..

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
81.893
O φίλος μας απλά ψάχνει πια μοντέλα της Technics να πάρει. Δεν συζητά για άλλες μάρκες και θέλει να είναι περίπου εκείνης της περιόδου. Τι δεν καταλαβαίνεις; (και εσύ). Γιατί ντε και καλά να ασπαστεί τις απόψεις σου; σεβαστές κατ' εμένα αλλά αυτόν δεν τον ενδιαφέρουν τέτοιες απόψεις. Συζητά και δέχεται απόψεις εντός των πλαισίων που έβαλε!
ρώτησε για απόψεις για το πια αξίζουν
αν θέλει να ακούσει απόψεις αποκλειστικά με την technics ας πάει να ρωτήσει στην αντιπροσωπία για να του πουν ότι όλα είναι ουάου!

από εκεί και πέρα ότι ανέφερα σχετικά με ηχεία της εταιρίας ήρθε ως αφορμή-απάντηση στην τιμή της αγγελίας στο ebay σε άλλο φίλο

και ανέπτυξα τις απόψεις μου βάση των σημερινών δεδομένων ανάπτυξης και τεχνολογίας

τι δεν καταλαβαίνεις?

θέλεις να βάλω όλο το φόρουμ να μπει και να γράψει ότι τα ηχεία της technics είναι γ@μάτα και vfm για να είμαστε εντός πλαισίου γούστου του μαγκάιβερ?
[DOUBLEPOST=1534799587][/DOUBLEPOST]
Και συ λεφτα για να φτιαξεις οτι εχω φτιαξει εγω για να εχεις μετρο συγκρισης.
πόσα watt έχεις μαζέψει αν επιτρέπεται?
έτσι απλά για να ξέρω πόσα έχω ακόμα για να σε φτάσω...:p:roflmao:
[DOUBLEPOST=1534799682][/DOUBLEPOST]
Αγαπητέ φίλε daharis666, εγώ ξέρω ότι ξέρεις (τι έγραψα πάλι;!), απλά εδώ υπάρχουν υποκειμενικά κριτήρια. Άστο να πάει..
λες να μην το κατάλαβα...ο έρμος:lolsign:

Reaction score
181
ρώτησε για απόψεις για το πια αξίζουν
αν θέλει να ακούσει απόψεις αποκλειστικά με την technics ας πάει να ρωτήσει στην αντιπροσωπία για να του πουν ότι όλα είναι ουάου!

από εκεί και πέρα ότι ανέφερα σχετικά με ηχεία της εταιρίας ήρθε ως αφορμή-απάντηση στην τιμή της αγγελίας στο ebay σε άλλο φίλο

και ανέπτυξα τις απόψεις μου βάση των σημερινών δεδομένων ανάπτυξης και τεχνολογίας

τι δεν καταλαβαίνεις?

θέλεις να βάλω όλο το φόρουμ να μπει και να γράψει ότι τα ηχεία της technics είναι γ@μάτα και vfm για να είμαστε εντός πλαισίου γούστου του μαγκάιβερ?
[DOUBLEPOST=1534799587][/DOUBLEPOST]

πόσα watt έχεις μαζέψει αν επιτρέπεται?
έτσι απλά για να ξέρω πόσα έχω ακόμα για να σε φτάσω...:p:roflmao:
Εχεις πλακα τελικα εκτος απο πριξας εχεις και χαβαλε.....

Reaction score
181
εσύ να δεις...μου θύμισες πωλητή των 90's:p:roflmao:
Ο πωλητης προσπαθει να πουλησει στον αλλον εγω να αγορασω θελω ενω εσυ θες μονο να μας την σπασεις αλλα οκ με προιδοποιησαν οι αλλοι.Οκ

daharis666

Moderator
Reaction score
81.893
Ο πωλητης προσπαθει να πουλησει στον αλλον εγω να αγορασω θελω ενω εσυ θες μονο να μας την σπασεις αλλα οκ με προιδοποιησαν οι αλλοι.Οκ
όχι σε αυτό το κομμάτι...
αναφέρομαι στο σημείο με τα watt = ποιότητα και κρυστάλλινο ήχο...:roflmao::lol:

Reaction score
181
όχι σε αυτό το κομμάτι...
αναφέρομαι στο σημείο με τα watt = ποιότητα και κρυστάλλινο ήχο...:roflmao::lol:
Ναι τι δεν καταλαβες απο αυτο.Δυναμη και παρολαυτα τρομερη κατασκευη που βγαζει και τρομε3η ποιοτητα.
[DOUBLEPOST=1534800319][/DOUBLEPOST]
Ήρεμαααααααα...
Εχεις δικιο παρασυρθηκα.Αλλα προκαλει απο χθες και δεν μιλαω.Anyway και παλι φιλοι δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
100.304
Τα 200w τα αναφερω γιατι ειχαν και δυναμη και ποιοτητα και κρυσταλινο ηχο.
Τα watts δεν αποτελούν χαρακτηριστικό ποιότητας κανενός ηχείου, καμιάς σοβαρής -ή μη- εταιρίας- παρά μόνο ως ένδειξη της ικανότητας πρόσληψης ισχύος ενός ηχείου.

daharis666

Moderator
Reaction score
81.893
Ναι τι δεν καταλαβες απο αυτο.Δυναμη και παρολαυτα τρομερη κατασκευη που βγαζει και τρομε3η ποιοτητα.
[DOUBLEPOST=1534800319][/DOUBLEPOST]
Εχεις δικιο παρασυρθηκα.Αλλα προκαλει απο χθες και δεν μιλαω.Anyway και παλι φιλοι δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα
τα 87db του ηχείου σου λένε κάτι?

τι το προκαλητό είπα που σε έθιξε...απο χθες και δεν μιλάς?
[DOUBLEPOST=1534800596][/DOUBLEPOST]
Τα watts δεν αποτελούν χαρακτηριστικό ποιότητας κανενός ηχείου, καμιάς σοβαρής -ή μη- εταιρίας- παρά μόνο ως ένδειξη της ικανότητας πρόσληψης ισχύος ενός ηχείου.
Ήρεμαααααααα...
:p:roflmao:

Reaction score
181
Ήρεμαααααααα...
Δεν το ανεφερα σαν χαρακτιριστικο απλα ηταν ενωμενη η προταση μου.Ειπα ειναι ενα ηχειο με πολλα βατ(δυναμη)και παραληλα με πολυ καλη ποιοτητα υλικων που προσφερουν τρομερη ποιοτητα και κρυσταλινο ηχο για τα αυτια τα δικα μου των ηχοσηστηματαδων που εχω συνεργαστει κλπ.Αυτο ηθελα να πω σορρυ αν το διατυπωσα λαθος

Reaction score
1
(Τελικά το έβαλα.. το avatar.)

Θες αλλιώς απάντηση εσύ daharis666.. Εδώ μπορεί οποιοσδήποτε να ρωτήσει κάτι σχετικό με το άθλημα αυτό. Δεν θα σου ζητήσουμε την άδεια. Σου έγραψα ευγενικά άστο να πάει αλλά δεν καταλαβαίνεις. Θες να γράψεις τα δικά σου ντε και καλά. Δεν μας ενδιαφέρουν κύριε. Μπορείς/θες να βοηθήσεις όχι όπως φάνηκε. Ευχαριστούμε. Καλό σου βράδυ.

Reaction score
181
Προκαλη...τί??? :p:laugh:

Προκλητικέ...
Το μεμπτό ήθελε να πει και Μπερδεύτηκε Τέλος πάντων το θέμα δεν είναι να τις βγάλουμε έξω και να δούμε ποιος τις έχει πιο μεγάλες κουβεντούλα κάνουμε ήρεμη Απλά ξεφύγαμε λίγο

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
100.304

Θες αλλιώς απάντηση εσύ daharis666.. Εδώ μπορεί οποιοσδήποτε να ρωτήσει κάτι σχετικό με το άθλημα αυτό. Δεν θα σου ζητήσουμε την άδεια. Σου έγραψα ευγενικά άστο να πάει αλλά δεν καταλαβαίνεις. Θες να γράψεις τα δικά σου ντε και καλά. Δεν μας ενδιαφέρουν κύριε. Μπορείς/θες να βοηθήσεις όχι όπως φάνηκε. Ευχαριστούμε. Καλό σου βράδυ.
o_O

Ήρεμαααααααα....

daharis666

Moderator
Reaction score
81.893

που ανέφερα πουθενά για άδειες και πρωτόκολλα?
επαναλαμβάνω ότι ότι έγραφα από ένα σημείο και πριν αφορούσε μια αγγελία στο ebay που έγραψε ο φίλος BobbyO_70

από εκεί και πέρα μπήκαν στην κουβέντα άλλα και παρεξηγήθηκαν αυτά που έγραψα πάνω στα συγκεκριμένα ηχεία
από εκεί και ακόμα παραπέρα
χωρίς μετρήσεις και συγκριτικά προσπαθείτε να πείσετε ότι ένα ηχείο σκίζει!
ιεχωβάδες στην τεχνολογία δεν χρειάζονται
και να στο πω και αλλιώς...εσύ πετάχτηκες και σχολίασες αυτό που έλεγα στον BobbyO_70
οπότε....καλό βράδυ και σε σένα
[DOUBLEPOST=1534801381][/DOUBLEPOST]
Προκαλη...τί??? :p:laugh:

Προκλητικέ...
που να τα ξερς συ αυτά...είναι της πιάτσας...
για να καταλαβαινόμαστε εμείς τα αλάνια :roflmao:
[DOUBLEPOST=1534801591][/DOUBLEPOST]
Το μεμπτό ήθελε να πει και Μπερδεύτηκε Τέλος πάντων το θέμα δεν είναι να τις βγάλουμε έξω και να δούμε ποιος τις έχει πιο μεγάλες κουβεντούλα κάνουμε ήρεμη Απλά ξεφύγαμε λίγο
μια χαρά το είπα...φαίνεσαι μπρουτάλ στο άβαταρ...δείχνεις να έχεις κάνει οικοδομή:p:laugh:

και επανέρχομαι (σοβαρά) πάνω στο θέμα σου και χωρίς ειρωνία

Reaction score
181
που ανέφερα πουθενά για άδειες και πρωτόκολλα?
επαναλαμβάνω ότι ότι έγραφα από ένα σημείο και πριν αφορούσε μια αγγελία στο ebay που έγραψε ο φίλος BobbyO_70

από εκεί και πέρα μπήκαν στην κουβέντα άλλα και παρεξηγήθηκαν αυτά που έγραψα πάνω στα συγκεκριμένα ηχεία
από εκεί και ακόμα παραπέρα
χωρίς μετρήσεις και συγκριτικά προσπαθείτε να πείσετε ότι ένα ηχείο σκίζει!
ιεχωβάδες στην τεχνολογία δεν χρειάζονται
και να στο πω και αλλιώς...εσύ πετάχτηκες και σχολίασες αυτό που έλεγα στον BobbyO_70
οπότε....καλό βράδυ και σε σένα
[DOUBLEPOST=1534801381][/DOUBLEPOST]
που να τα ξερς συ αυτά...είναι της πιάτσας...
για να καταλαβαινόμαστε εμείς τα αλάνια :roflmao:
[DOUBLEPOST=1534801591][/DOUBLEPOST]

μια χαρά το είπα...φαίνεσαι μπρουτάλ στο άβαταρ...δείχνεις να έχεις κάνει οικοδομή:p:laugh:

και επανέρχομαι (σοβαρά) πάνω στο θέμα σου και χωρίς ειρωνία
Συνεχιζεις........χχχαχαχαχ
Ωραια θα σου κανω μια ερωτιση και τελος.
Ποσα db μπορει να ακουσει το ανθρωπινο αυτι μεχρι να κλεισει ο λαβυρινθος και προφυλαχτεί;

daharis666

Moderator
Reaction score
81.893
Συνεχιζεις........χχχαχαχαχ
Ωραια θα σου κανω μια ερωτιση και τελος.
Ποσα db μπορει να ακουσει το ανθρωπινο αυτι μεχρι να κλεισει ο λαβυρινθος και προφυλαχτεί;
τι σχέση αυτό με την ευαισθησία του ηχείου?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.750
Members
38.366
Νεότερο μέλος
alenbroson