- Reaction score
- 138.381
Δεν ξέρω να υπάρχει τέτοιο πράγμα.Υπάρχει κάποιος τρόπος στους ελεύθερους Superchargers να δίνεται προτεραιότητα στα Tesla;
Δεν ξέρω να υπάρχει τέτοιο πράγμα.Υπάρχει κάποιος τρόπος στους ελεύθερους Superchargers να δίνεται προτεραιότητα στα Tesla;
H Dei Blue το κάνει εδώ και καιρό σίγουρα (το έχω χρησιμοποιήσει, αρκεί να δουλεύει ο φορτιστής τους ) , και νομίζω το έχω δει και σε άλλους.Πηγαίνοντας το ένα βήμα παραπέρα, αυτό το σύστημα κρατήσεων θα μπορούσε να εφαρμοστεί από όλους τους γενικούς παρόχους ώστε να γνωρίζεις ότι θα υπάρχει ένας φόρτισης διαθέσιμος για σένα την ώρα που θα φτάσεις, με ρήτρα χρέωσης αν δεν εμφανιστείς.
Ξέρω περίπτωση Tesla που το άφησε στο 0% και μετά δε μπορούσε να το φορτίσει με τίποτα και το πήγε στο συνεργείο. Γενικά δεν είναι να παίζεις με το 0%.Αταλάντη. Έτρεχα, έτρεχα, δε κατάφερα να το μηδενίσω. 2%..
View attachment 338421
250+ kW με το "γειά σας, καλωσήρθατε"..
Ούτε αναμονές φόρτισης, ούτε app, ούτε τίποτα. Δουλεύει.
Μεγάλη υπόθεση παιδιά.
Θέλαμε γέφυρα Ρίου, πρώτη φορά από κει.Αυτός ο Ψαθοπυργος στη διαδρομή Νέο Οιτυλο -Θεσσαλονίκη πως προέκυψε βρε @costas EAR ?Εκτος βέβαια της ανάγκης για ταχύ φορτιστή Tesla
Επειδή αύριο θα κάνω την ίδια διαδρομή, στην Καλαμάτα έχει στην Ηρώων πολυτεχνείου, στο πρατήριο της ΕΚΟ, 2 150άρηδες της Elpefuture.Επιστροφή με Φόρτιση σε Σκλαβενίτη Καλαμάτας (DEi Blue 50kw) μέχρι 96% και
άφιξη Αθήνα στα βόρεια προάστια με 26%
(252km διαδρομή)
Με το ίδιο αυτοκίνητο, για μένα είναι ανέτως εφικτό το 450χλμ με μια φόρτιση.σίγουρα είναι ανέφικτο το 400κμ
τουλάχιστον για εμένα.
Είναι εξαιρετικά δύσκολο , να βρείς ελεύθερη εθνική οδό και να πηγαίνεις με τα όρια.Αυτή την φορά δεν πέρασα ποτέ τα 150 απλώς πήγαινα το πολύ με +20 πάνω από το όριο.
Συμπέρασμα 350κμ+ είναι εφικτά με μια φόρτιση για ταξίδι αλλά σίγουρα είναι ανέφικτο το 400κμ
τουλάχιστον για εμένα.
Εξαιρετικά βαρετόΥποθέτω δεν οδηγείς στο chill
Ξάδερφος του Τσακ ΝόριςΕίναι εξαιρετικά δύσκολο , να βρείς ελεύθερη εθνική οδό και να πηγαίνεις με τα όρια.
Σε μένα ειδικά είναι απλά αδύνατο.
Εχω ταξιδέψει με απίστευτες ταχύτητες για ώρες πηγαίνοντας Σαλλονίκη , ή κατηφορίζοντας για Πάτρα Πύργο.
Εχω περάσει από μπλόκα , με πινακίδες κρυμμένες , και ούτε που ασχολήθηκε ποτέ κανείς.
Με έχουν σταματήσει με 220 , και μου λένε , κανονικά αυτό είναι αυτόφωρο. Λίγο μπλα μπλά και έφυγα κύριος .
Πείτε τώρα εσείς ότι θέλετε .
Οχι αδερφός του .Εξαιρετικά βαρετό
Ξάδερφος του Τσακ Νόρις
Έβγαλε καινούριο δίσκο ο Σαββόπουλος;Επίσης, κάναμε βόλτες σε περιοχές στον Μπράλο. Επίσης πρώτη φορά, ως τώρα μόνο από Σαββόπουλο το ήξερα.
20°C είχε κει πάνω. Πλάκα είχε κι η Γραβιά.
Κανόνισε να "μείνεις" και να έρχομαι με το V2L adaptor για να σε φορτίσω.
Τι Μπάλος τι Μπράλος.Έβγαλε καινούριο δίσκο ο Σαββόπουλος;
Προσπαθώ σχεδόν πάντα, να φτάνω με 0% στους superchargers, για να κάνει ωραίο καλιμπραρισμα η μπαταρία.Κανόνισε να "μείνεις" και να έρχομαι με το V2L adaptor για να σε φορτίσω.
Έχω 19 με τα μαμα τασιαΜε το ίδιο αυτοκίνητο, για μένα είναι ανέτως εφικτό το 450χλμ με μια φόρτιση.
Το 400χλμ είναι ..καθημερινότητα.
Απλώς δεν πάω με 150-160 που λες. Που δεν είναι και νόμιμο εδώ που τα λέμε, πόσο μάλλον το να πηγαίνεις και με 200.
Ερώτηση: τι ιντσών ζάντες φοράς; Τάσια; Υποθέτω δεν οδηγείς στο chill, Ε;
Το ειδα στο plugshare και σήμερα είμαι εκεί να το δοκιμάσω!Επειδή αύριο θα κάνω την ίδια διαδρομή, στην Καλαμάτα έχει στην Ηρώων πολυτεχνείου, στο πρατήριο της ΕΚΟ, 2 150άρηδες της Elpefuture.