Tesla

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.804
Πάω και για προπόνηση.
Πρόσεξε μη γράψεις πάνω από 3.000χλμ το έτος και χάσεις την εγγύηση.

Αλλά είπες πως η Apple είναι εξίσου καλή, άρα πρέπει να πάρεις και iPhone.
Όχι, είπα πως μου είναι χρήσιμο το μοναδικό οικοσύστημα της Τέσλα.

Συμπεριλαμβάνει πράγματα που είναι σε μένα χρήσιμα. Δεν είναι σε σένα. Αυτό λέω.

Δεν μου είναι χρήσιμο το οικοσύστημα της apple, είναι σε σένα. Στο σπίτι έχω οικοσύστημα της Google, δουλεύω android, και τηλεόραση και στρίμερ, όλα. Βολεύτηκα.

Ούτε τα Τέσλα σκέτα δεν είναι κορυφαία από κάθε άποψη, ούτε τα κινητά της apple, αλλά εάν σε βολεύει το οικοσύστημα, πας.

Ομοίως της σονος, που χτίζει οικοσύστημα.

ΥΓ.
Ακόμα και οι κορυφαίες μπαταρίες τις Τέσλα, με το κορυφαίο σοφτγουερ διαχείρισης, τι νόημα έχουν για κάποιον που δε γράφει χιλιόμετρα; Πότε θα κάνεις 500.000 χλμ; Ποτέ. Εγώ θα τα κάνω. Για μένα είναι χρήσιμα όλα αυτά.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.820
Πρόσεξε μη γράψεις πάνω από 3.000χλμ το έτος και χάσεις την εγγύηση.
Γράφω πάνω από 10.000. Μάλιστα. Οργώνω λέμε τους δρόμους της Βορείου Ελλάδος.
Δεν κινούμαι μόνο με την Mercedes, αλλά και με το ID3.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.712
Α. Preconditioning
B. Παίζει μουσικές από τα πάντα, και Netflix και Disney+ για τις στάσεις
Γ. Σοβαρή δουλειά στην εύρεση σταθμών φόρτισης στις διαδρομές
Δ. Σοβαρό lane assist για να ξελασκαρεις για ώρες σε μια μεγάλη διαδρομή σε ταξίδι, και πολύ σοβαρό FSD
E. Άπειρες ευκολίες, χρήσιμες, σε συνδυασμό με το κινητό τηλέφωνο σου. Πολιτισμός.

2. Κορυφαίο δίκτυο superchargers (plug and charge από πάντα, κι όχι κάποτε και ίσως) και άπειρους destination chargers.

3. Κορυφαίο στο δρόμο, σε κάθε συνθήκη, με κορυφαίο efficiency, ιδανικό για ταξίδια. Δεν είναι απλώς "τάμπλετ με ρόδες".

4. Κορυφαίο οικιακό φορτιστή αυτοκινήτου, που συνδέεται με το δικό του power wall, που συνδέεται με τα δικά του φωτοβολταϊκά στη στέγη, και με το δικό του ίντερνετ (starlink). Σιγά σιγά, θα τα προσθέσω όλα.
Αν θεωρείς ότι αυτά γίνονται μόνο με Tesla, ή μόνο στην Tesla, έχεις μαύρα μεσάνυχτα. 🙂

Reaction score
134
@Dimifoot
Δεν αξιζει να χάσεις λεφτά εξαιτίας του p@p@r@ του Ηλονα Ρε συ τόσα αμάξια υπάρχουν ,Αυdi ,VW κλπ αφού τα γουστάρεις .Πάρε ένα από αυτά κ όταν βγει η Merc το βλέπεις ξανά.

Dimifoot

Editor
Reaction score
84.820
@Dimifoot
Δεν αξιζει να χάσεις λεφτά εξαιτίας του p@p@r@ του Ηλονα Ρε συ τόσα αμάξια υπάρχουν ,Αυdi ,VW κλπ αφού τα γουστάρεις .Πάρε ένα από αυτά κ όταν βγει η Merc το βλέπεις ξανά.
Ελπίζω να την έχω κάπου στο καλοκαίρι. Παρουσίαση έχουν τον Μάρτιο, βάλε 5-6 μήνες πιστεύω φτάνουν.
Τι εννοείς; Να κάνω leasing κάποιο προσωρινά; Με συμβόλαιο πχ 9μηνο; Γίνεται;

Reaction score
134
Ελπίζω να την έχω κάπου στο καλοκαίρι. Παρουσίαση έχουν τον Μάρτιο, βάλε 5-6 μήνες πιστεύω φτάνουν.
Τι εννοείς; Να κάνω leasing κάποιο προσωρινά; Με συμβόλαιο πχ 9μηνο; Γίνεται;
Ψάχτο κάτι τέτοιο σκέφτηκα....κ από καλοκαίρι πας στο αμάξι που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θέλεις και αυτό είναι η Μerc.
Όλο εκεί καταλήγουμε.
Μεγεια από τώρα.😜

Dimifoot

Editor
Reaction score
84.820
Ψάχτο κάτι τέτοιο σκέφτηκα....κ από καλοκαίρι πας στο αμάξι που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θέλεις και αυτό είναι η Μerc.
Όλο εκεί καταλήγουμε.
Μεγεια από τώρα.😜
Θα ρωτήσω

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.816
Members
38.242
Νεότερο μέλος
ldrossos