- Reaction score
- 16.279
Ευτυχώς που δεν έβγαλε η Apple το Apple Car... τι θα ακούγαμε κάθε μέρα!
Πρόσεξε μη γράψεις πάνω από 3.000χλμ το έτος και χάσεις την εγγύηση.Πάω και για προπόνηση.
Όχι, είπα πως μου είναι χρήσιμο το μοναδικό οικοσύστημα της Τέσλα.Αλλά είπες πως η Apple είναι εξίσου καλή, άρα πρέπει να πάρεις και iPhone.
Γράφω πάνω από 10.000. Μάλιστα. Οργώνω λέμε τους δρόμους της Βορείου Ελλάδος.Πρόσεξε μη γράψεις πάνω από 3.000χλμ το έτος και χάσεις την εγγύηση.
Αν θεωρείς ότι αυτά γίνονται μόνο με Tesla, ή μόνο στην Tesla, έχεις μαύρα μεσάνυχτα.Α. Preconditioning
B. Παίζει μουσικές από τα πάντα, και Netflix και Disney+ για τις στάσεις
Γ. Σοβαρή δουλειά στην εύρεση σταθμών φόρτισης στις διαδρομές
Δ. Σοβαρό lane assist για να ξελασκαρεις για ώρες σε μια μεγάλη διαδρομή σε ταξίδι, και πολύ σοβαρό FSD
E. Άπειρες ευκολίες, χρήσιμες, σε συνδυασμό με το κινητό τηλέφωνο σου. Πολιτισμός.
2. Κορυφαίο δίκτυο superchargers (plug and charge από πάντα, κι όχι κάποτε και ίσως) και άπειρους destination chargers.
3. Κορυφαίο στο δρόμο, σε κάθε συνθήκη, με κορυφαίο efficiency, ιδανικό για ταξίδια. Δεν είναι απλώς "τάμπλετ με ρόδες".
4. Κορυφαίο οικιακό φορτιστή αυτοκινήτου, που συνδέεται με το δικό του power wall, που συνδέεται με τα δικά του φωτοβολταϊκά στη στέγη, και με το δικό του ίντερνετ (starlink). Σιγά σιγά, θα τα προσθέσω όλα.
Οκ, έχω.Αν θεωρείς ότι αυτά γίνονται μόνο σε (ή με) Tesla έχεις μαύρα μεσάνυχτα.
Ελπίζω να την έχω κάπου στο καλοκαίρι. Παρουσίαση έχουν τον Μάρτιο, βάλε 5-6 μήνες πιστεύω φτάνουν.@Dimifoot
Δεν αξιζει να χάσεις λεφτά εξαιτίας του p@p@r@ του Ηλονα Ρε συ τόσα αμάξια υπάρχουν ,Αυdi ,VW κλπ αφού τα γουστάρεις .Πάρε ένα από αυτά κ όταν βγει η Merc το βλέπεις ξανά.
Ψάχτο κάτι τέτοιο σκέφτηκα....κ από καλοκαίρι πας στο αμάξι που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θέλεις και αυτό είναι η Μerc.Ελπίζω να την έχω κάπου στο καλοκαίρι. Παρουσίαση έχουν τον Μάρτιο, βάλε 5-6 μήνες πιστεύω φτάνουν.
Τι εννοείς; Να κάνω leasing κάποιο προσωρινά; Με συμβόλαιο πχ 9μηνο; Γίνεται;
Θα ρωτήσωΨάχτο κάτι τέτοιο σκέφτηκα....κ από καλοκαίρι πας στο αμάξι που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θέλεις και αυτό είναι η Μerc.
Όλο εκεί καταλήγουμε.
Μεγεια από τώρα.
Υπάρχουν πλέον τέτοιες "ευέλικτες" λύσεις, δες π.χ. την Instacar.Να κάνω leasing κάποιο προσωρινά; Με συμβόλαιο πχ 9μηνο; Γίνεται;
Εξαιρετικά ακριβά. Σε ένα τέτοιο concept θα περίμενα χαμηλότερες τιμές-αυτοκίνητα τετραετίες μτχδες π.χ. την Instacar.
Οκ, έχω.
Για ενημέρωσέ με.
A. Aλήθεια τώρα, πρέπει να πούμε ποια οχήματα έχουν preconditioning; Όλα τα σοβαρά είναι η απάντηση. Μέχρι και το Renault 5 των 25k έχει. Και είναι καλύτερα, καθώς τα Tesla κάνουν precondition μόνο σε superchargers γιατί μόνο αυτούς βλέπουν, ενώ τα άλλα οχήματα κάνουν σε όλους τους DC. Για την Ελλάδα συγκεκριμένα που μας ενδιαφέρει σήμερα έχουμε 1080 DC φορτιστές. Η Tesla βλέπει μόνο τους δικούς της και κάνει precondition μόνο σε αυτούς, 30-40 πρίζες δηλαδή, ενώ τα άλλα οχήματα σε 1080 DC μείον τους κλειστούς Tesla.Α. Preconditioning
B. Παίζει μουσικές από τα πάντα, και Netflix και Disney+ για τις στάσεις
Γ. Σοβαρή δουλειά στην εύρεση σταθμών φόρτισης στις διαδρομές
Δ. Σοβαρό lane assist για να ξελασκαρεις για ώρες σε μια μεγάλη διαδρομή σε ταξίδι, και πολύ σοβαρό FSD
E. Άπειρες ευκολίες, χρήσιμες, σε συνδυασμό με το κινητό τηλέφωνο σου. Πολιτισμός.
2. Κορυφαίο δίκτυο superchargers (plug and charge από πάντα, κι όχι κάποτε και ίσως) και άπειρους destination chargers.
3. Κορυφαίο στο δρόμο, σε κάθε συνθήκη, με κορυφαίο efficiency, ιδανικό για ταξίδια. Δεν είναι απλώς "τάμπλετ με ρόδες".
4. Κορυφαίο οικιακό φορτιστή αυτοκινήτου, που συνδέεται με το δικό του power wall, που συνδέεται με τα δικά του φωτοβολταϊκά στη στέγη, και με το δικό του ίντερνετ (starlink). Σιγά σιγά, θα τα προσθέσω όλα.