Tesla

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.933

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.935
Και στο model Y το ηχοσύστημα έχει "μαμά" τονισμένο μπάσο, αλλά μόνον στο φάσμα του σαμπ, τα ηχεία είναι αρκετά ισορροπημένα στην απόκριση.

Κατεβάζοντας στις ρυθμίσεις του infotainment το σαμπ στο -2, έρχεται πολύ σωστά το αποτέλεσμα.

Θα σου δείξω τις ρυθμίσεις μου στο EQ του Τέσλα, μαζί με τις ρυθμίσεις του upmixing που έχω κάνει, και παίζει θαυμάσια.

Επίσης, πάει στα χιόνια:

1000014619.jpg

👋

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.982
Μόνο χιόνια; Για να βρεις παγωμένο μαμούθ θα έφτασες Σιβηρία

Results showed that Psychoticism, gender, and Extraversion are all positively related to preference for enhanced bass.

δεν τολμώ συνεπώς να φανταστώ πόσο νταπα ντούπα θα ακούει μια ψυχωτική ντραγκ κουΐν

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.935
Επί της ευκαιρίας, πάρτε το φανταστικό μπουφάν της Τέσλα, είναι απίθανο!

Και δεν είναι ακριβό, φανταστικό μπουφάν.

Reaction score
16.343
Και στο model Y το ηχοσύστημα έχει "μαμά" τονισμένο μπάσο, αλλά μόνον στο φάσμα του σαμπ, τα ηχεία είναι αρκετά ισορροπημένα στην απόκριση.

Κατεβάζοντας στις ρυθμίσεις του infotainment το σαμπ στο -2, έρχεται πολύ σωστά το αποτέλεσμα.

Θα σου δείξω τις ρυθμίσεις μου στο EQ του Τέσλα, μαζί με τις ρυθμίσεις του upmixing που έχω κάνει, και παίζει θαυμάσια.

Επίσης, πάει στα χιόνια:

View attachment 353454

👋
Μίνι μαμούθ είναι αυτό, ή νεογέννητο; :geek: :roflmao:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.935
Ο αναλυτής της Wedbush, Dan Ives, αύξησε για δεύτερη φορά την τιμή-στόχο της μετοχής της Tesla το περασμένο Σαββατοκύριακο, εκτιμώντας ότι η νίκη του Trump θα ωφελήσει την εταιρεία στους τομείς της τεχνητής νοημοσύνης (AI) και της πλήρους αυτόνομης οδήγησης, λόγω της επιτάχυνσης της αλλαγής του νομικού πλαισίου, πρόβλημα που η Tesla αντιμετώπιζε χρόνια.

Ο Ives ανέφερε σε σημείωμα προς τους επενδυτές:

"Εκτιμούμε ότι η ευκαιρία στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης και της αυτόνομης οδήγησης είναι τουλάχιστον 1 τρισεκατομμύριο ευρώ για την Tesla και αναμένουμε ότι υπό την Προεδρία Trump αυτές οι βασικές πρωτοβουλίες θα επιταχυνθούν, καθώς το θολό ομοσπονδιακό ρυθμιστικό πλαίσιο που η Tesla αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια στον τομέα της FSD/αυτόνομης οδήγησης, θα καθαρίσει σημαντικά στη νέα εποχή Trump. Πιστεύουμε ότι η Tesla μπορεί να φτάσει σε κεφαλαιοποίηση $2 τρισεκατομμυρίων έως το τέλος του 2025".

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.839
Members
38.247
Νεότερο μέλος
NSR