Verity Sarastro ή Sonus Faber Amati Anniversario

Reaction score
4
Απάντηση: Verity Sarastro ή Sonus Faber Amati Anniversario

Άντε τυχεράκια......καλές ακροάσεις !!

Ποια καλώδια θα δοκιμάσεις πρώτα ? :137:
...και ποιο κομμάτι θα βάλεις πρώτο..?

Reaction score
10
Ευχαριστω πολυ Timbre.:)

Καλωδιο θα δοκιμασω το ακριβο και στα καπακια το πενταευρο.:116:

Πρωτο κομματι θα ειναι:
Αλικη Καγιαλογλου- Θαλασσα Πλατεια :137:

Εχω χεστει απ' τη χαρα μου.:119:

Reaction score
10
Ναι:)

Τα πηρα σημερα το απογευμα.

Μπορω να πω τελειως αντικειμενικα οτι ειναι απο τα καλυτερα ηχεια που εχω ακουσει. Ειναι δυο κλασεις πανω απο το Kharma!

Reaction score
10
Nασαι καλα ρε Νικο.!!!:)
Απο το ενθουσιασμο της ημερας και το κουβαλημα ειμαι τελειως κομματια. Αυριο πρωι πρωι θα γραψω αναλυτικα εντυπωσεις.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Verity Sarastro ή Sonus Faber Amati Anniversario

Μπορω να πω τελειως αντικειμενικα οτι ειναι απο τα καλυτερα ηχεια που εχω ακουσει. Ειναι δυο κλασεις πανω απο το Kharma!
καλοακουστα :107:
να εισαι παντα καλα να τα χαιρεσαι! :107:

Reaction score
10
Nικολα σε ευχαριστω πολυ ρε φιλαρακι.

Λοιπον ας αναφερω καποιες εντυπωσεις!

Καταρχας οπως ειχα αναφερει και σε προηγουμενα posts ηθελα να αλλαξω ηχειο για τους παρακατω λογους:

- Down Εxtension μεχρι τα 20 Hz
- Περισσοτερα db
- Mεγαλυτερο ηχο
- Δεν μπορεσα ποτε να δαμασω το tweeter των Karma το οποιο μου ακουγόταν αφυσικο επηεαζοντας και το midrange εχοντας ενα αποτελεσμα πιο λαμπρο απο τι ηθελα!
- Σε μεγαλες εντασεις το κεραμικο mid-bass των Karma μπερδευε. (Αν θες να ακους σε εντασεις μεχρι 85-90db ισως να μην υπαρχει καλυτερο ηχειο απο το Karma)

Αποτελεσμα:

Πετυχα ολα τα παραπανω συν πολλα ακομα. Το Saratro ειναι ενα εκπληκτικο ηχειο.
Φωνες πραγματικα δεν εχω ξανακουσει ετσι, ΠΟΥΘΕΝΑ. Η τονικοτητα του ηχειου ειναι αψογη εχοντας σαν αποτελεσμα απιστευτα αληθοφανης χροιες. Οσοι εχετε ακουσει οποιοδήποτε ηχειο της Verity θα το ξερετε αυτο. Ο ηχος ειναι τεράστιος, τα δυναμικα ασυμπιεστα. Επιτελους η μποτια απο drums ακουγεται σαν μποτια. Στη κλασσικη μουσικη ολη η σκηνη απλωνεται μπροστα σου, πραγματικα μεγαλειωδες αποτελεσμα.
Με τα MCINTOSH εδεσαν πολυ καλα και σε επιπεδο οδηγησης, 93 db γαρ, και σε επιπεδο χροιων. Μιλαμε για ενα απιστευτο συναισθηματικο και involving ηχο. Επισης επιτελους θα ακουσω και λιγο massive attack.:137:(Κωστακη ακους???:142:).

Νομιζω οτι δεν λειπει τιποτα απο αυτο το ηχειο, ειναι να ηχειο που μπορει να σε συντροφευσει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Οταν συντομα μετακομισω το αποτελεσμα σιγουρα θα ειναι κλασεις ανωτερο. Ευτυχως σε normal εντασεις μεχρι 95-100 db το δωματιο δεν συμμετεχει πολυ στο αποτελεσμα.

Εγω τερμα με το upgrade, αν με ξανακουσετε να λεω κατι τετοιο μαστιγωστε με.:142: (Ενταξει ισως παιξω λιγο με διενισχυση).

Ειμαι ευτυχισμενος!

Reaction score
0

Μιχαλη καλοριζικα και να τα χαιρεσαι.

Απλα εχω να κανω μια παρατηρηση.
Ο Μιχαλης μιλαει για ενα ηχειο το οποιο στοιχιζει σχεδον τα τριπλασια χρηματα απο το συγκεκριμενο ηχειο της Kharma δηλαδη το CRM3.2 F, το οποιο παρεπιπτοντως ειναι απο τα οικονομικοτερα της φιρμας.
Αν παμε Μιχαλη μου στην αντιστοιχη κατηγορια που κινειται το Sarastro, δηλαδη στην σειρα Exquisite της Kharma, τα πραγματα ειναι τελειως διαφορετικα.
Kοινως Kharma Exquisites are untouchable.

Τωρα στο θεμα του ηχειου παιζει τεραστιο ρολο το υποκειμενικο γουστο. Τα Verity προσωπικα τα θεωρουσα ανεκαθεν χρωματισμενα στην μεσαια, γλυκιαρικα και ελαφρως....κοιμησικα, με κουρεμενα πριμα. Τα Kharma ειναι σαφως πιο ουδετερα ηχεια, και τρομερα πιο δυσκολα στο θεμα των συνοδων!
Δεν συγχωρουν λαθος κινησεις. Το επιπεδο τους ειναι πολυ υψηλοτερα απο οτι υπονοει η τιμη τους. Θα σου ξαναπω οτι ΔΕΝ εχεις ακουσει ουτε το 50% απο αυτο που μπορει πραγματικα να σου προσφερει αυτο το ηχειο.

Στο θεμα του χαμηλου το Sarastro ειναι σαφως πιο πληρες απο το 3.2F, αλλα καλλιστα θα μπορουσες να το λυσεις μια κι εξω με το θηριωδες sub της Kharma.

Γαι το θεμα των καλωδιων που εχεις θεσει, θα πω οτι σε αχρωματιστα κορυφαιου επιπεδου μηχ/τα η διαφορα φαινεται κατευθειαν. (Νομιζω οτι αν εξακολουθουσες να εχεις τον Diablo ποτε δεν θα σου ανεκυπτε τετοιος προβληματισμος).

Τελος μια συμβουλη προς ολους:

Το hfi-high end ειναι ατομικο και πολλες φορες...μοναχικο σπορ.
Δεν ειναι ομαδικο.

Για αυτο τα διαφορα club πολλες φορες μας επηρεαζουν με πολυ ασχημο τροπο. Καλοθελητες υπαρχουν παμπολλοι, και ζηλιαρηδες επισης, αλλα και ασχετοι.
Μην τους ακουτε! Να εχετε εμπιστοσυνη στον εαυτο σας (αφου πρωτα βεβαια λαβετε κατ'ιδιαν υπ'οψιν σας το υψηλοτερο ποσοστο προτασεων της αγορας).
Εσεις ξερετε καλυτερα..
Κιαν σας πει κανενας ασπονδος φιλος και καμια αρνητικη κουβεντα για τον ηχο σας, παρ'ολες τις προσπαθειες που εχετε καταβαλλει τοσα χρονια, μην στεναχωρηθειτε..Το δικο του συστημα παιζει χειροτερα!

Reaction score
263
Νομιζω οτι δεν λειπει τιποτα απο αυτο το ηχειο, ειναι να ηχειο που μπορει να σε συντροφευσει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Εγω τερμα με το upgrade, αν με ξανακουσετε να λεω κατι τετοιο μαστιγωστε με.:142: (Ενταξει ισως παιξω λιγο με διενισχυση).

Ειμαι ευτυχισμενος!

και ξανα προς τη δοξα τραβα,τραβα, τραβα,
και ξανα προς τη δοξα τραβα.

Μιχαλη καλοριζικα

Βασιλη;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
(Ενταξει ισως παιξω λιγο με διενισχυση).
Τέτοια να ακούω να φτιάχνομαι. Ένα εξωτερικό κρος και μερικοί ενισχυτές από πίσω θα το απογειώσουν το πράγμα. Παρεμπιπτόντως, κάπου είδα ότι ο Γιάννης (ο Μιχαηλός) τελικά υπέκυψε στο ταπεινό behringer και βρήκε την υγειά του με πολυενίσχυση στα ντιούικα ηχεία του. Απλά ο σωστός δρόμος. :126:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ειμαι ευτυχισμενος!
Αυτό τα λέει όλα. :615:
Κάτσε και απόλαυσε την μουσικούλα σου τώρα. Με την πρώτη ευκαιρία και μετά την μετακόμιση, θα με υποστείς για μια ακροασούλα (όχι πολύ 6-7 ωρίτσες). :137:

p.s. Ωραία υπογραφή (στο πρώτο σκέλος). :126:

...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Καλοριζικα Μιχαλη!
Να εισαι παντα καλα και να απολαμβανεις καλη μουσικη.

Υ.Γ.Ελα, τοσα καλα σου ειπα.
Δεν θα μου αρνηθεις μια τοοοοση δα βαθμολογιουλα...

Reaction score
10
Eυχαριστω πολυ παιδια!!!!:)

Γιωργο δεν συνεκρινα εταιριες, αλλα ηχεια, εννοειται αυτο. Φυσικα και ενα ηχειο που κοστιζει τα τριπλασια χρηματα θα ειναι καλυτερο.
Οσο για τα περι κοιμησικα, σε περιμενω οποτε θες να σου αποδειξω το αντιθετο. Το ηχειο παιζει ΜΟΥΣΙΚΗ. Φυσικα περι ορεξεος κολοκυθοπιτα.
Παντως απο συμβουλες που πηρα στο Audiogon καποιος μου ειπε οτι αλλαξε το kharma του που ειχε 100.000$ και πηρε το Sarastro.;)

Theochrs αν μου δανεισεις τιποτα θα το κανω ευχαριστως. Προς το παρων ειμαι ταπι....Αλλα ψυχραιμος και χαρουμενος.:142:
Εννοειται οτι το Lamm θα παιξει καλυτερα, αλλα και οι Mcintosh παιζουν απιστευτα επισης.

Σας ευχαριστω και παλι ολους!

Reaction score
10
Καλοριζικα Μιχαλη!
Να εισαι παντα καλα και να απολαμβανεις καλη μουσικη.

Υ.Γ.Ελα, τοσα καλα σου ειπα.
Δεν θα μου αρνηθεις μια τοοοοση δα βαθμολογιουλα...

:142::142::142::142::142::142:

Οι βαθμολογιες και οι κακοηθειες αποτελουν πια περελθον. Δεν χρειαζομαι κανενα γκουρου να μου πει πως ακουω.:126:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.751
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88